LAVESTE PRISER
SPAR OP TIL 60%
FRI FRAGT
ORDRER OVER 500 KR
TIL AT STOLE PÅ
TRANSPARENT, GENNEMTESTET
STØRSTE UDVALG
1200+ PRODUKTER
Egg White Powder

Æggehvidepulver

Egg White Powder

Æggehvidepulver

vegetarisk gmo-fri halal glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 99,00 kr
SKU
BPB-EWP-0000
In stock
SKU
BPB-EWP-0000
As low as 99,00 kr
25% produktet – brug 250+kr Brug kode LAND25S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Over 80 % langsomt optageligt protein
Proteinshake, som tages før sengetid
Rig på aminosyrer og mineraler

Beskrivelse

BULK POWDERS™ Æggehvidepulver

BULK POWDERS™ Æggehvidepulver er et kvalitetsproteintilskud, som udvindes af rene europæiske æggehvider.

Æggehvideprotein kaldes ofte "guldstandarden" for proteinkilder, og alle andre proteinkilder bedømmes efter den. Det har fået dette ry på grund af sin perfekte BV-score (biologisk værdi) på 100.

BULK POWDERS™ Æggehvidepulver er den absolut bedste kvalitet på markedet og indeholder mere end 80 % protein (over 24 g pr. portion på 30 g) – hvilket er markedsførende i forhold til proteinkoncentration. Desuden har det et lavt indhold af fedt (mindre end 0,1 g pr. portion på 30 g) og kulhydrater (mindre end 1,5 g pr. portion på 30 g).

BULK POWDERS™ Æggehvidepulver er også laktosefrit og har en fantastisk aminosyreprofil. Det har høje niveauer af essentielle aminosyrer og BCAA.

Protein fra æggehvider optages relativt hurtigt, men langsommere end f.eks. valleprotein. Det er derfor et godt valg til brug mellem måltiderne eller som ingrediens i en proteinblanding, når det kombineres med andre produkter som f.eks. Micellar Kasein.

Æggehvidepulver er også et godt alternativ til normale proteinpulvere eller som proteintilskud i maden eller shaken. Vi har haft tilfælde af folk med IBS der ikke kan tage andre former for proteintilskud. Med æggehvidepulver får de ikke den samme reaktion og blendet sammen med banan, mælk og evt anden frugt, smager det som en normal shake....eller endda bedre!

Man kan også bruge det i madlavningen, for eksempel for at øge proteinindholdet i æggeretter. Her kan men enten tilsætte pulveret til æg og blande grundigt eller blande pulveret op og bruge det som æggehvider ved at følge nedenstående instruktioner.

Æggehvidepulver og bagning

Æggehvidepulver kan også sagtens bruges til bagning som alternativ til normale æggehvider. Det skal bare blandes med vand og bruges som normalt. For at lave 100g æggehvide, tilsvarende ca. 3 æggehvider, så skal man opløse 12g pulver i 88g lunkent vand.

Ved at købe æggehvidepulver får man altså det der svarer til 750 ml æggehvider, eller ca 25 æggehvider, pr 100g pulver. Det skal bare blandes med vand!

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Æggehvidepulver

Æggehvidepulver, citronsyre.

Næringsindhold i Æggehvidepulver

Pr. portion på 30 g:

Energi kJ/kcal 472/112, protein 24,7 g, kulhydrat 1,34 g, fedt 0,09 g, natrium 0,37 mg.

Pr. 100 g:

Energi kJ/kcal 1571/373, protein 82,2 g, kulhydrat 4,46 g, fedt 0,3 g, natrium 1,23 mg.

Egnet til

Vegetarer.

Allergener

Æg.

Vejledning

Anvendelse

Bland 1 skefuld (ca. 30 g) i 300 ml vand. Indtag 1-3 portioner dagligt i forhold til dit proteinbehov.

Bemærk, at dette produkt skummer, når det omrystes, hvis det tages alene. Lad det stå lidt, så forsvinder skummet.

Synergister

BULK POWDERS™ Æggehvidepulver kan indtages alene, men kombineres ofte med andre proteinkilder som valleprotein og mælkeprotein.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser