Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
  • 0
  • 0
  • :
  • 0
  • 0
  • :
  • 0
  • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter

Beach Body Pakke

Beach Body Pakke
Please select all required options.
{{ bundle.success }}
{{ bundle.config.specialPrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ bundle.config.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}

Hvis du har bestilt ferie og gerne vil se godt ud på stranden – eller bare se godt ud hele året – er det nu tid til at træne hårdere, spise renere og supplere smartere med BULK POWDERS™ Beach Body Pakke! Pakken indeholder en ekspertformulering, som består af produkter, der ved hjælp af synergieffekter vil bidrage til at reducere kropsfedtet og øge den fedtfri muskelmasse.

Beach Body Pakken består af følgende produkter: Complete Lean Mass (2,5 kg)Pure Whey Isolat 90 (1 kg)Complete Thermogenic (90 kapsler)CLA 1000 mg (90 softgels) og en BULK POWDERS Blender Shaker.

Alle ved, at BULK POWDERS™ giver mest for pengene, men med Beach Body Pakken har vi hævet barren ved at tilbyde dig mere end 15 % rabat i forhold til, hvad produkterne koster separat!

Beach Body Pakken indeholder:

Complete Lean Mass en proteinblanding af høj kvalitet (50 % valle, 35 % mælkeprotein, 15 % æggeprotein) med langsomme kulhydrater (Instant Havregryn), som alene er designet til at øge den fedtfri kropsmasse. Formuleringen indeholder også glutaminpeptider. Et kulhydrat-protein-forhold på 1:1 er perfekt til at øge proteinindtaget og give brændstof til træningen uden at påvirke blodsukkeret.

Pure Whey Isolat 90 er en smagstilsat udgave af vores altid populære smagsneutrale Whey Protein Isolat. Det giver protein af høj kvalitet til vækst og reparation med ultralave mængder af kulhydrater og fedt.

Complete Thermogenic er vores stærkeste og mest populære fedttabstilskud. Kombinationen af bitter appelsinskal, koffein, grøn te, hindbærketoner, L-tyrosin, L-theanin, cayennepeber og bioperin er med til at øge træningsintensiteten, stimulere stofskiftet og øge fedtoxidationen.

CLA er et populært produkt til dem, som forsøger at øge muskelmassen og samtidig tabe kropsfedt. Det er et fantastisk supplement til Complete Thermogenic, Pure Whey Isolat 90 og Complete Lean Mass.

For at gøre det lettere at blande produktet er der også inkluderet en BULK POWDERS Blender Shaker.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

    {{ r.name }} {{ r.date }}

* Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

Hvordan vurderer du dette produkt?

{{ reviews.formMessage }}
Vælg antal stjerner

Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

Dette kunne også være interessant for dig...

Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

{{ ppc.message }}

bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

{{ ppc.code }}
OK