Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
  • 0
  • 0
  • :
  • 0
  • 0
  • :
  • 0
  • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter

Bulking Pakke

Bulking Pakke
Please select all required options.
{{ bundle.success }}
{{ bundle.config.specialPrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ bundle.config.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}

BULK POWDERS™ Bulking Pakke indeholder 4 af vores mest populære tilskud til muskelopbygning: Complete MassComplete Pre-WorkoutHMB Tabletter 500 mg og en lækker High Protein Flapjack.

Med Bulking Pakken får du utroligt meget for pengene, og du får masser af kalorier og protein af høj kvalitet. Desuden indeholder den også stærke HMB Tabletter og et kraftigt pre-workout-tilskud.

Bulking Pakke indeholder:

Complete Mass 2,5 kg: Complete Mass indeholder over 500 kcal pr. portion og er fyldt med muskelopbyggende protein fra flere kilder med tilsatte aminosyrer, f.eks. glutamin og leucin. Complete Mass er beregnet til virkelige hard-gainere. Hvis du har problemer med at øge dit fødeindtag med kvalitetskalorier, er Complete Mass en velsmagende, utroligt næringsrig og muskelopbyggende shake.

Complete Pre-Workout 720 g: Complete Pre-Workout kombinerer en imponerende vifte af næringsstoffer som 5 g BCAA, 3 g arginin-alfaketoglutarat, 2,5 g citrullinmalat og 1,7 g beta-alanin pr. portion plus dokumenterede doser af tyrosin, der forbedrer træningsudbyttet og øger fokus og koncentration. Mange pre-workout-produkter er fyldt med stimulanser og gemmer sig bag egne blandinger – i Complete Pre-Workout er doseringerne tydeligt mærket, og produktet fokuserer på præstation samt koncentration.

HMB Tabletter 500 mg 180: Vores HMB Tabletter er med sine vældige 500 mg af det bedste og reneste HMB pr. tablet et perfekt supplement til de andre produkter i pakken. Undersøgelser har vist, at HMB og leucin tilsammen er gode til at øge proteinsyntesen og mindske nedbrydningen af musklerne.

High Protein Flapjack: Det er lykkedes os at fylde markedsførende 21 g højkvalitetsprotein i hver 85 g flapjack – og vi har samtidig sørget for, at de har lavt indhold af mættet fedt, sukker og salt og er gelatinefri!

For at gøre det lettere at blande produktet er der også inkluderet en BULK POWDERS Blender Shaker.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Se venligst de enkelte produkter for næringsindhold

Se venligst de enkelte produkter for vejledning.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

    {{ r.name }} {{ r.date }}

* Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

Hvordan vurderer du dette produkt?

{{ reviews.formMessage }}
Vælg antal stjerner

Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

Dette kunne også være interessant for dig...

Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

{{ ppc.message }}

bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

{{ ppc.code }}
OK