Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
59,00 DKK
Chia Seeds

1538128999 // 172.24.48.107 Chiafrø

 •  
 •  
 •  
 •  
Special Offer
 • Fyldt med protein og omega 3
 • Den perfekte kilde til kostfiber
 • Glutenfri, fuldkorn
Kvalitetsgodkendt

BULK POWDERS® kvalitetssikring strækker sig gennem hele produktionen – uanset om det er at finde den rette råvare, producere under kliniske tilstande eller at gennemteste hvert enkelt produkt.

Højeste Kvalitet

BULK POWDERS® bruger altid de fineste råvarer, uanset hvad de koster. Der er ingen billige fyldstoffer – hver eneste ingrediens i hvert eneste produkt er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet.

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

5 1

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

  BULK POWDERS™ Chiafrø

  BULK POWDERS™ Chiafrø hentes direkte fra Sydamerika og er med garanti af absolut højeste kvalitet. Vi er helt sikre på, at du ikke kan finde chiafrø billigere andre steder!

  Chiafrø er blevet beskrevet som en af verdens sundeste fødevarer. Disse bittesmå frø indeholder, på trods af deres størrelse, enorme mængder af gavnlige næringsstoffer. BULK POWDERS™ Chiafrø er med sit høje proteinindhold (20 g/100 g), fiberindhold (næsten 40 g/100 g), alle 8 essentielle aminosyrer og et imponerende mineralindhold den perfekte snack til alle, som sætter pris på deres helbred.

  Chiafrøenes vigtigste komponent er måske det høje indhold af essentielle fedtsyrer. Chiafrø indeholder 60 % omega 3-fedtsyrer (det højeste indhold i verden i et ikkeanimalsk produkt) plus omega 6 og omega 9 og er derfor en ideel kilde til 'det gode fedt'. Desuden er chiafrø med en ORAC-værdi, som er 4 gange højere end blåbær, der har den højeste ORAC-score for frugt, også en fantastisk kilde til antioxidanter.

  HVAD ER CHIAFRØ GODT FOR?

  Uanset om du vil passe på dit helbred og gerne vil have en næringsrig snack mellem måltiderne, eller om du er elitesportsudøver eller bodybuilder, kan Chiafrø have en gavnlig virkning for dig. I bogen "Født Til Løb" snakker elite-løberen Christopher McDougall bla om en cocktail bestående af chiafrø, lime og vand. I hans ord har "1 spsk Chiafrø det samme næringsindhold som en lakse/spinat smoothie". Det lyder ikke specielt lækkert, men der er ingen tvivl om at chiafrø indeholder masser af gode næringsstoffer egnet til alle former for atleter.

  Yderligere så har chiafrø en evne til at absorbere store mængder vand, hvilket dels betyder, at der dannes en form for gelé hvis man blander vand og chiafrø, men også at de er specielt gode til at holde dig hydreret under træning, da de netop kan indeholde så store mængder væske.

  OPSKRIFTER MED CHIAFRØ

  Chiafrø er en utroligt alsidig ingrediens i opskrifter. Om det er en køleslabsgrød lavet på chiafrø, chiafrø muffins eller andet bagværk med chiafrø, så kan de små frø tilføre en god fugtighed, masser af næring og en lækker smag til enhver opskrift.

  Vi har dog valgt at gøre det endnu nemmere - så vi har udarbejdet en række forskellige chiafrø produkter, så du nemt og bekvemt kan spise chia og aldrig gå ned på smagen eller convenience!

  Vores Chiafrø Muffin Mix er en lækker måde at bage muffins på og samtidigt opnå alle fordelene ved chiafrø - http://www.bulkpowders.dk/chiafro-muffin-mix.html

  Vores Chiafrø Granola er hurtig måde at spice din yoghurt op om morgenen - http://www.bulkpowders.dk/chiafro-granola.html

  Vores Chiafrø Pulver er den hurtigste måde at bruge Chiafrø i bagning på - http://www.bulkpowders.dk/chiafro-granola.html

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  Ingredienser i Chiafrø

  100 % chiafrø.

  Næringsindhold i Chiafrø

  Pr. portion på 25 g:

  Energi kJ/kcal 456/109, kulhydrat 0,5 g, (heraf sukkerarter) 0 g, protein 5 g, fedt 7,75 g (heraf mættede fedtsyrer) 0,75 g, fiber 9,48 g, salt 0 g.

  Pr. portion på 100 g:

  Energi kJ/kcal 1825/436, kulhydrat 2 g, (heraf sukkerarter) 0 g, protein 20 g, fedt 31 g (heraf mættede fedtsyrer) 3 g, fiber 37,9 g, salt 0 g.

  Egnet til

  Vegetarer og veganere.

  Allergener

  Ingen.

  Anvendelse

  Forbruget af Chiafrø er selvbegrænsende, så vi tilråder, at de anvendes efter dit næringsbehov.

  Synergister

  Der er ikke nogen direkte synergister til Chiafrø, men vi foreslår, at du drysser dem på grød (vi anbefaler Instant Havregryn), morgenmadsprodukter eller i dit foretrukne Proteintilskud for yderligere tekstur og næringsværdi.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Anmeldelser

  Hurtigt - effektivt - billigt - og indstruktiv vejledning Review by Børge Nielsen
  Alt i alt - en professionel behandling af ordre + billig og en fin service. Kan kun anbefale dette firma. Mvh. Børge Nielsen (Posted on 15/10/2015)

  Anmeldelser

  100%

  1 Anmeldelser

  {{ star.id }} {{ star.count }}
  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK