Chia Seed Powder

Chiafrøpulver

Chia Seed Powder

Chiafrøpulver

vegetarisk vegansk gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 39,00 kr
SKU
BPB-CSPO-0000
In stock
SKU
BPB-CSPO-0000
As low as 39,00 kr
-45% produktet – brug 250+kr Brug kode TOP45S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Koldmalet af 100% chiafrø
Fintmalet chiafrøpulver
Glimrende kilde til protein, fiber og omega 3

Beskrivelse

Hvad er Chiafrøpulver?

BULK POWDERS® Chiafrøpulver er lavet af 100% chiafrø, der er koldtmalede og fintmalede for at give alle fordelene ved almindelige chiafrø, men i dette unikke og bekvemme format. Dette fine pulver er ekstremt alsidigt og kan bruges på en række forskellige måder. Prøv at tilføje til dine shakes for en cremet tekstur med en mild smag; eller prøv at tilføje til smoothies, grød eller endda drysset over salater. Det er også fremragende til brug i hjemmebagning kombineret med eller i stedet for hvedemel.

Chiafrø er små sorte frø fra planten Salvia Hispanica, der er hjemmehørende i det sydlige Mexico og Guatemala. I århundreder har både mayanerne og aztekerne brugt chiafrø som en fødevarekilde, der giver en måde at få protein, fiber og fedt i deres kost. Aztekerne betragter faktisk chiafrø mere værdifulde end guld og i Maya-kulturer betyder Chia faktisk "styrke".

BULK POWDERS® Chiafrøpulver er hentet fra sydamerikanske chiafrø; og som følge af kold forarbejdning bevares den højkvalitets ernæringsprofil, som frøene tilbyder. Dette chiafrøpulver indeholder et højt proteinindhold, der giver 20 g protein pr. 100 g. Derudover er det en fremragende kilde til fiber med 37 g pr. 100 g. Det er også en glimrende kilde til Omega 3 fedtsyrer, der kan bidrage til opretholdelsen af normale blodkolesterolniveauer såvel som hjertets normale funktion.

Fordele ved Chiafrøpulver

  • Lavet af 100% chiafrø 
  • Koldtmalet for at give et fint pulver 
  • 20 g protein pr. 100 g
  • Kan bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse 
  • Rigeste plantekilde til Omega 3 
  • Indeholder også Omega 6 og 9 
  • 37 g fiber pr. 25 g servering 
  • Fri for sukker og salt


Hvorfor købe Chiafrøpulver?

BULK POWDERS® Chiafrøpulver tilbyder uovertruffen værdi for pengene i forhold til andre chiafrøpulvere. Hvis du ønsker at øge næringsindholdet i forskellige fødevarer som grød, smoothies eller shakes, er chiafrøpulver et glimrende valg til dette. Det er også et godt alternativ til chiafrø og giver en meget jævnere konsistens, men med de samme fordele.

Hvem er Chiafrøpulver særligt egnet til?

Chiafrøpulver er et fantastisk supplement til at tilføje protein, fiber og omega 3 til din kost, samt at levere en lang række andre mineraler. På grund af sin milde, nøddelignende smag, der opretholdes fra frøene, er det en fantastisk tilsætning til mange fødevarer eller shakes og tilbyder også en dejlig tyk konsistens på grund af dens evne til at absorbere vand. Chiafrøpulver har ikke haft noget andet tilsat det og er koldtmalet fra 100% chiafrø for at give et fintmalet pulver. Endelig kan det på grund af den tykke konsistens bruges til suppe samt hjemmebagning som erstatning for hvedemel i mange opskrifter.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Chiafrøpulver

100% chiafrøpulver.

Næringsindhold i Chiafrøpulver

Pr. 100 g:

Energi (kJ): 1825

Energi (kcal): 436

Fedt: 31 g

Heraf mættede fedtsyrer: 3 g

 

Kulhydrat: 2 g

Heraf sukkerarter: 1 g

Fiber: 37,9 g

Protein: 20 g

Salt: 0,05 g

 

Pr. portion på 16 g:

Energi (kJ): 292

Energi (kcal): 70

Fedt: 5 g

Heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g

 

Kulhydrat: 0,3 g

Heraf sukkerarter: 0,2 g

Fiber: 6,1 g

Protein: 3,2 g

Salt: 0,01g

Egnet til

Vegetarer, veganere, glutenfri kost, GM-fri kost, kost fri for mælkeprodukter, lactosefri kost og sojafri kost.

Allergener

Ingen.

Vejledning

Anvendelse

Bland 1,5 skefuld (ca. 16 g) i 500 ml vand i en BULK POWDERS® Blender Shaker. Indtag 1-2 portioner dagligt. Chiafrøpulver kan også tilsættes i proteinshakes eller smoothies eller bruges i hjemmebag.

Synergister

Chiafrøpulver kan anvendes sammen med en bred vifte af BULK POWDERS™ produkter. Eksempler kan være Complete Greens, Complete Greens Protein Smoothie og Complete Protein Grød.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#TeamBulk

Join us on Instagram @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.