Clarinol® CLA Powder

Clarinol® CLA-pulver

Clarinol® CLA Powder

Clarinol® CLA-pulver

vegetarisk gmo-fri glutenfri laktosefri ...
As low as 129,00 kr
SKU
BPB-CLAR-0000
In stock
SKU
BPB-CLAR-0000
As low as 129,00 kr
-50% produktet – brug 300+kr Brug kode STOCKUPS
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Patenteret form af CLA af høj kvalitet
Garanteret kvalitet og renhed
Understøtter fedttab og omformning af kroppen

Beskrivelse

BULK POWDERS™ er Europas billigste leverandør af det bedste Clarinol® CLA-pulver. Denne Omega 3-fedtsyre (udvundet af linolensyre) er fremstillet af 100 % naturlig saflorolie.

Det er ikke bare det absolut bedste CLA-pulver på markedet, men Clarinol® CLA er også smagstestet. De fleste CLA-pulvere smager ubehageligt, men Clarinol® CLA har en meget mildere smag – hvilket gør det meget mere spiseligt.

I forhold til fordele er CLA velkendt for sin evne til at mindske brunt fedtvæv. Det sker via en række mekanismer som formindskelse af antallet og størrelsen af fedtceller, mindre oplagring af fedt og acceleration af fedtforbrændingsenzymer.

Desuden er CLA vist at forbedre styrke og kraft – hvilket forbedrer benpres- og bænkprespræstationen, når du tager det sammen med Valleprotein og Kreatin. En anden undersøgelse viste også, at CLA gav en 9 gange større forøgelse af armstørrelsen end en placebogruppe!

Når du køber Clarinol® CLA fra BULK POWDERS, får du med garanti det reneste og mest effektive CLA-pulver på markedet og til den garanteret laveste pris i Europa.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Tonalin® CLA-pulver

Clarinol® CLA (Safflower Seed Oil, Majssirup, Sodium Caseinate (Mælk), Siliciumdioxid, Blandet Tocopherol og Ascorbyl Palmitat (Soya)).

Egnet til

Vegetarer og veganere.

Allergener

For allergener henvises til ingredienser med fed skrift.

Vejledning

Anvendelse

Tag 2 g 2-3 gange dagligt sammen med mad.

Synergister

Til forbedret træningspræstation tyder forskning på, at Clarinol® CLA-pulver skal anvendes sammen med Valleprotein, Koffein og Kreatin. Hvis du ønsker øget fedttab, kan du kombinere CLA med andre produkter fra vores Fedttabstilskud-sortiment.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.