Colostrum 30% Active IgG

Colostrum 30% Aktivt lgG

Colostrum 30% Active IgG

Colostrum 30% Aktivt lgG

vegetarisk gmo-fri glutenfri sojafri ...
As low as 249,00 kr
SKU
BPB-COLO-0000
In stock
SKU
BPB-COLO-0000
As low as 249,00 kr
35% på dette produkt - Brug kode TIER1S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Højeste kvalitet, indsamlet i de første 12 timer
Understøtter immunfunktionen og tarmsundheden
Kilde til vækstfaktorer, f.eks. IGF-1

Beskrivelse

BULK POWDERS® Colostrum indeholder imponerende 30% aktivt IgG (immunoglobulin G). Det er den store mængde aktivt IgG, der adskiller BULK POWDERS® Colostrum fra konkurrenterne. De fleste Colostrum-tilskud beskriver det totale IgG-indhold, som for en stor dels vedkommende er denatureret og derfor ikke har nogen næringsværdi. Mængden af aktivt IgG i BULK POWDERS® Colostrum ligger langt over de fleste mærker – og det opfylder derfor de fleste generelle sundheds- og præstationsfordele.

BULK POWDERS® Colostrum hentes i løbet af de første 12 timer. Det garanterer, at det er rigt på protein og næringsstoffer som IGF-1, der kan bidrage til muskelvækst.

Rent sundhedsmæssigt kan Colostrum understøtte en bedre immunfunktion. Det er til gavn for hele befolkningen, men især for sportsfolk, der træner hårdt. Det kan desuden understøtte en sund tarmfunktion.

BULK POWDERS® Colostrum 30% Aktiv IgG er en premium kilde til colostrum, der passer til alle, der leder efter det allerbedste colostrumprodukt. Det kan nemt tilføjes til andre drikkevarer gennem dagen.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Colostrum 30% IgG

Colostrum (mælk) (30 % aktivt IgG).

Næringsindhold i Colostrum 30% IgG

Pr. portion på 10 g:

Energi kJ/kcal 158/37, kulhydrat 2,1 g (af hvilke sukker 1,6 g), protein 6,3 g, fedt 0,35 g (af hvilke mættet 0,2 g), fiber 0,25 g, salt 0,1g.

Pr. 100 g:

Energi kJ/kcal 1578/373, kulhydrat 20,7 g (af hvilke sukker 15,8 g), protein 73 g, fedt 3,5 g (af hvilke mættet 2,01 g), fiber 2,5 g, salt 0,95g.

Egnet til

Vegetarer.

Allergener

Mælk og lactose.

Vejledning

Anvendelse

Bland 1 skefuld (ca. 10 g) i 75 ml vand. Tag 1 portion pr. dag på et hvilket som helst tidspunkt.

Synergister

Der er ikke nogen direkte synergister til Colostrum, men det anvendes normalt sammen med et valleprotein af høj kvalitet.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.