Complete Anti-Estrogen™

Complete Anti-Østrogen

Complete Anti-Estrogen™

Complete Anti-Østrogen

vegetarisk gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 239,00 kr
SKU
BBLE-CANT
In stock
SKU
BBLE-CANT
As low as 239,00 kr
-45% produktet – brug 250+kr Brug kode TOP45S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Mindsker østrogenniveauet
Meget effektiv formulering
Stærke og forskningsbaserede doseringer

Beskrivelse

Complete Anti-Østrogen, som kun fås hos BULK POWDERS™, er af eksperter formuleret til at indgå i et PCT-program (Post-Cycle Therapy) for hormonbrugere eller sammen med Male Support-tilskud til at hæve testosteronniveauet.

Complete Anti-Østrogen er som alle BULK POWDERS™-produkter fuldt transparent, og alle ingredienser og mængder er tydeligt angivet. Desuden indeholder formuleringen kun den mest potente kilde til hver ingrediens og inkorporerer dem i forskningsbaserede doseringer. Vi har f.eks. anvendt den stærkeste Resveratrol, man kan få, med 98 % Trans-Resveratrol.

Den komplette ingrediensliste omfatter Resveratrol 98 % (750 mg), Indol-3-Carbinol (400 mg), blæretangekstrakt (400 mg), BioPerine® (5 mg) og D3-vitamin (2500 iu).

De enkelte ingredienser er specifikt medtaget for deres rolle i forhold til at mindske østrogen og optimere kroppens hormonmiljø. Endelig anvender Complete Anti-Østrogen også V-Caps, så det er egnet til vegetarer og veganere.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Complete Anti-Østrogen

Pr. 3 kapsler:

Resveratrol 98 % 750 mg, Indol-3-Carbinol 400 mg, blæretangekstrakt 400 mg, BioPerine® 5 mg og D3-vitamin 2500 iu.

Andre ingredienser:

Maltodextrin.

Egnet til

Vegetarer.

Allergener

Ingen.

 
Vejledning

Anvendelse

Tag 3 Complete Anti-Østrogen-kapsler fordelt på hele dagen. Tag f.eks. 1 kapsel om morgenen, 1 kapsel om eftermiddagen og 1 om aftenen.

Synergister

Complete Anti-Østrogen kombineres fint med andre testosteronboostere. Det kan f.eks. være produkter som  ZMAComplete T-Booster og Bulbine Natalensis. Hvis du bruger Complete Anti-Østrogen som PCT-tilskud, bør du også se på næringsstoffer som  N-Acetyl L-Cystein og Marietidsel Ekstrakt.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#TeamBulk

Join us on Instagram @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.