Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
119,00 DKK
Complete Diet Protein™ ADVANCED

1325544456 // 172.24.48.107 Complete Diet™ Proteinpulver ADVANCED

Complete Diet™ Proteinpulver ADVANCED
 • Det mest omfattende diæt proteinpulver på markedet
 • Fremmer vægttab
 • Indeholder CLA, L-carnitin og glucomannan
Kvalitetsgodkendt

BULK POWDERS® kvalitetssikring strækker sig gennem hele produktionen – uanset om det er at finde den rette råvare, producere under kliniske tilstande eller at gennemteste hvert enkelt produkt.

Højeste Kvalitet

BULK POWDERS® bruger altid de fineste råvarer, uanset hvad de koster. Der er ingen billige fyldstoffer – hver eneste ingrediens i hvert eneste produkt er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet.

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

5 2

Smag

Opblandingsevne

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

  Complete Diet Protein ADVANCED er Europas mest effektive diæt proteinpulver. Complete Diet Protein ADVANCED indeholder en kombination af forskningsbaserede ingredienser i forskningsbaserede doser, fremmer vægttab og øger mæthedsfølelsen – og leverer samtidig kontinuerligt vigtige aminosyrer til musklerne.

  Complete Diet Protein ADVANCED-formuleringen er som alle andre BULK POWDERS™-produkter fuldstændig transparent. Alle ingredienserne og de respektive doseringer er tydeligt anført – ikke skjult i ‘egne blandinger’, som ofte skjuler mindre lødige ingredienser i for små doser.

  Denne ADVANCED-formulering indeholder en proteinblanding med vedvarende frigivelse bestående af valleproteinkoncentrat, mælkeproteinkoncentrat og æggehvideproteinpulver i et optimalt blandingsforhold på 50:35:15 – det fodrer kroppen med en konstant mængde aminosyrer, som er meget vigtige for at forebygge tab af muskelmasse, når man er på diæt. Produktet indeholder også ekstra glutamin i form af glutaminpeptider af høj kvalitet, som beskytter yderligere mod muskelnedbrydning og forbedrer restitutionen efter træning.

  I forhold til fedttabsfremmende næringsstoffer indeholder Complete Diet Protein ADVANCED følgende: Tonalin® CLA (1,6 g pr. portion), som mindsker brunt fedtvæv og understøtter fedtfri muskelmasse. Tonalin® er den reneste og mest effektive form af CLA på markedet. Glucomannan (1 g pr. portion) understøtter bevisligt vægttab, udvider mavesækken under indtagelse og mindsker derved sultfornemmelsen. Acetyl L-Carnitin er et velkendt og populært fedtforbrændende næringsstof, og ligger med hele 750 mg pr. portion langt over konkurrerende produkter. Endelig afrunder Grøn Te Ekstrakt Pulver (150 mg pr. portion) ADVANCED-formuleringen, hvilket øger stofskiftet og fungerer som antioxidant.

  Complete Diet Protein ADVANCED er ikke bare det mest omfattende diætprotein på markedet, men det smager også fantastisk – faktisk så godt, at du vil glæde dig til at drikke det. Til denne lave pris er det et must for alle, som er seriøse i forhold til vægttab.

  Hvis du vil hellere vil have en anden type protein, så har vi et stort udvalg af proteinpulver her.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  Ingredienser i Complete Diet Protein ADVANCED

  Blanding af proteiner med kontinuerlig frigivelse (valleproteinkoncentrat, mælkeproteinkoncentrat, æggehvidepulver), glutaminpeptider, kakaopulver (kun chokoladesmag Tonalin® CLA, smagstilsætning, glucomannan, acetyl-L-carnitin, rødbederød (kun jordbær), xanthangummi, sødemiddel (sucralose), emulgator (sojalecithin).

  Næringsindhold i Complete Diet Protein

  Pr. portion på 60 g:

  Energi kJ/Kcal 920/220, protein 40,3 g, kulhydrat 3,9 g, (heraf sukkerarter) 3,6 g, fedt 4,8 g, (heraf mættede fedtsyrer) 1,8 g.

  Tonalin® CLA 1,6 g, glucomannan 1 g, acetyl-L-carnitin 750 mg, grøn te-ekstrakt 150 mg.

  Pr. 100 g:

  Energi kJ/kcal 1534/367, protein 67,2 g, kulhydrat 6,5 g (heraf sukkerarter) 6 g, fedt 8 g (heraf mættede fedtsyrer) 3 g.

  Tonalin® CLA 2,66 g, glucomannan 1,66 g, acetyl-L-carnitin 1,25 g, grøn te-ekstrakt 250 mg.

  Egnet til

  Vegetarer.

  Allergener

  Æg, mælk, gluten og soja (fra sojalecitin).

  Anvendelse

  Bland 60 g (2 skefulde) i 400 ml vand, og indtag med det samme. Indtag 2-3 portioner dagligt.

  Synergister

  Complete Diet Protein ADVANCED kan effektivt kombineres med en række produkter. Pure Whey Isolat 90 er en fantastisk måde at øge proteinindtaget yderligere på, især efter træning. Organic Virgin Coconut Oil er også perfekt til madlavning som et sundere alternativ til olivenolie eller solsikkeolie.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Anmeldelser

  Smager som en milkshake Review by Emilie
  Jeg har købt pulveret med jordbærsmag, og blev utroligt positivt overrasket, første gang jeg smagte proteinpulveret. Jeg mixede blot med vand, men det smagte som en sød jordbærmilkshake, da jeg drak det.

  På trods af at jeg blot indtager 20 gram proteinpulver efter træning for at få ekstra protein, føler jeg, at pulveret øger min mæthedsfornemmelse. Alt i alt er jeg fuldt ud tilfreds! (Posted on 31/05/2017)
  Smager rigtig godt, men lugter af fisk før opblanding Review by Sidse
  Jeg synes smagen er den bedste i alle de proteinpulvre med chokoladesmag, som jeg har prøvet. Men når jeg åbner posen...pyha! Så lugter det rigtig meget af fisk! Jeg ved ikke om det der CLA'en der harskner, og om der burde blive tilsat fx E-vitamin som antioxidant for at stabilisere det. Eller om noget andet kan gøres. Heldigvis er der ikke skyggen af fiskesmag, når det først er rystet med vand! Jeg spiser en portion efter min morgentræning hver dag, og føler mig mæt frem til frokost. Hvis det ikke lugtede af fisk før opblanding, havde jeg givet 5 stjerner.


  Hejsa. Godt du er glad for produktet! Fiskelugten er ikke fordi nogle af råmaterialerne er dårlige, men fordi de lugter sådan fra helt nye. Glucomannan, CLA og til dels glutamin peptiderne kan alle have en fiske-agtig lugt uden at der er noget galt med dem. God fornøjelse med produktet.
  Mvh, Bulk Powders Danmark (Posted on 12/04/2017)

  Anmeldelser

  90%

  2 Anmeldelser

  {{ star.id }} {{ star.count }}
  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK