Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
69,00 DKK
Complete Greens™

124555634 // 172.24.48.106 Complete Greens™

Special Offer Complete Greens™
 • Indeholder 24 næringstætte grønne superfødevarer
 • Veldoserede og transparente ingredienser
 • Svarer til mere end de 5 portioner frugt og grønt, du skal have hver dag
Kvalitetsgodkendt

BULK POWDERS® kvalitetssikring strækker sig gennem hele produktionen – uanset om det er at finde den rette råvare, producere under kliniske tilstande eller at gennemteste hvert enkelt produkt.

Højeste Kvalitet

BULK POWDERS® bruger altid de fineste råvarer, uanset hvad de koster. Der er ingen billige fyldstoffer – hver eneste ingrediens i hvert eneste produkt er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet.

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

4 7

Smag

Opblandingsevne

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}

  30% på alt, når du bruger mere end 100 kr - BRUG KODE: KEEP30S

  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

  BULK POWDERS™ Complete Greens

  Complete Greens fra BULK POWDERS™ indeholder hele 24 ingredienser – som alle er med på grund af deres imponerende næringsindhold.

  Complete Greens er så fyldt med næringsrige gode sager, at en enkelt portion giver mere end 5 portioner frugt og grøntsager. Når man tager den lave pris pr. portion i betragtning, er Complete Greens ikke bare en nem måde at holde sig sund på, men også billig.

  Complete Greens indeholder ingredienser som spirulina, broccoli, spinat, avocado, hvedegræs, brøndkarse og chlorella plus vores særlige “5-urteblanding” og er dermed det mest alsidige frugt og grønt-tilskud på markedet i dag. Alle disse ingredienser forsyner dig med en bred vifte af vitaminer, mineraler, antioxidanter, fytonæringsstoffer, essentielle fedtsyrer og fibre – som holder dig på toppen hele året rundt!

  Complete Greens er som alle andre BULK POWDERS™-produkter fuldstændig transparent. Doseringen af de enkelte ingredienser er tydeligt angivet og ikke skjult som hos andre mærker. På den måde ved du præcis, hvad du får. Desuden indeholder Complete Greens overhovedet ingen fyldstoffer. Mange andre mærker indeholder op til 50 % billige fyldstoffer og tilsætningsstoffer – sådan er det ikke her. Complete Greens leverer 100 % ren sundhed.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  Ingredienser i Complete Greens

  Pr. portion på 9 g:

  Spirulina 0,9 g, havrefiber 0,8 g, spinat 0,7 g, broccoli 0,7 g grønkål 0,7 g, hvedegræs 0,6 g, byggræs 0,6 g, brøndkarse 0,5 g, tomat 0,5 g, gulerod 0,5 g, hørfrø 0,5 g, chlorella (nedbrudt cellevæg) 0,35 g, oregano 0,35 g, yuccarod 0,3 g, rødbede (0,8 % nitrater) 0,25 g, rosmarin 0,25 g, timian 0,2 g, avocadosaftpulver 0,2 g, lucernespirer 0,2 g, sojaspirer 0,2 g, persille 0,2 g, basilikum 0,2 g, sumakklid (96 % tannin) 0,15 g, tang 0,01 g.

  Næringsindhold pr. 9g / pr. 100g

  Energi kJ/Kcal 117.5/28.1 1305/312
  Fedt
  af hvilke mættet
  0.5g
  0.08g
  5.9g
  0.9g
  Kulhydrater
  af hvilke sukker
  5.2g
  1.5g
  57.7g
  17.1g
  Fiber 2.3g 25.5g
  Protein 1.8g 19.7g
  Salt 0.3g 3g

  Egnet til

   

  Vegetarer og veganere.

  Allergener

  Soja (fra sojaspirer). Gluten.

  Anvendelse

  Bland 3 1/2 skefuld (ca. 9 g) i 250 ml vand. Indtag 1-2 portioner dagligt.

  Synergister

  Complete Greens kan kombineres effektivt med andre sundhedsfremmende kosttilskud som Complete Multivitamin Kompleks og Complete Probiotika

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Anmeldelser

  Skøn velvære, ækel smag Review by Casper Jansen
  Jeg købte den neutrale uden tilsat smag, og jeg tilslutter mig den opfattelse, at det smager af oregano. Jeg blander det op med vand og synes, det smager afskyeligt! Men den giver en god velvære og en god start på dagen. (Posted on 06/12/2016)
  Genkøbte det Review by David
  Min far bruger dette produkt, og jeg har stjålet en del af det.

  Nu har jeg købt 500 gram af det til mig selv, da produktet giver en god fornemmelse af velvære. Jeg har tidligere haft problemer med mavesyre og mælkesyre, når jeg træner. Synes at dette produkt gør noget for at bringe ph værdien i balance. (Posted on 04/12/2016)
  Svær at opløse i vand. Review by Elena
  Pulveret smager ikke så slemt, men bestemt heller ikke godt!
  Det opløser sig ikke så godt i vand, og jeg har haft problemer med at drikke det. Den bedste løsning, jeg har fundet på dette, og som jeg vil anbefale andre, er at blande det op med most avocado - hvis altså man kan lide smagen af avocado, fungerer det rigtig godt.
  OBS opvarm ikke pulveret, det dræber de sunde, aktive næringsstoffer i produktet! (Posted on 30/10/2016)
  Nemt! Review by Casper
  Dejlig nem måde at få sit grønt på.

  Jeg blander 10g i et lille glas vand (ca 70ml), og tilsætter 10g Omega Oil Blend, og drikker det som en powershot. (Posted on 10/04/2016)
  Mærkbar velvære Review by Leif
  Dens duft og smag bærer præg af oregano. Drikker den som et shot sammen med min morgenmad. Det er ikke nogen kulinarisk oplevelse, men er på ingen måder dårligt smagende. Som nævnt - det smager af oregano.

  Synes at jeg kan mærke, at min krop føles friskere efter, at jeg er begyndt at drikke det.

  Dertil er mange af ingredienserne med til at nedsætte PH balancen i kroppen, hvilket er godt for os, som træner. Generelt er proteindrikke, kød og mange af de andre tilskud meget syreskabende - jeg købte dette produkt for at modvirke denne effekt - og det er min vurdering, at det virker.

  Kan ikke andet end at anbefale det. (Posted on 19/11/2015)
  great product,,,simple way to get it all in one...convenient. Review by Michael Askin
  great green component for my smoothies & all in one.. (Posted on 11/11/2015)
  Velvære Review by Adam Sebastian Nielsen
  Jeres complete greens
  giver kroppen et spark af vælvære og energi, herligt :):) (Posted on 19/05/2015)

  Anmeldelser

  89%

  7 Anmeldelser

  {{ star.id }} {{ star.count }}
  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK