Protein Pancake Mix

Protein Pandekagemix

Protein Pandekagemix
Protein Pandekagemix
Protein Pandekagemix
Protein Pancake Mix

Protein Pandekagemix

gmo-fri vegetarisk ...
As low as 89,00 kr
SKU
BBLE-CHPP
In stock
SKU
BBLE-CHPP
As low as 89,00 kr
-30% produktet – brug 300+kr Brug kode TIER1S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Utrolige 36 g protein pr. portion
Lavt indhold af fedt og kulhydrater
En blanding af proteinpulver med forskellige optagelseshastigheder

Beskrivelse

Hvad er Protein Pandekagemix?

BULK POWDERS® Protein Pandekagemix gør det lettere at nå dine proteinbehov end nogensinde før! Som med alle BULK POWDERS® produkter bruger vi kun de bedste kilder til protein, såsom Whey Protein Koncentrat for dets fordøjelighed og aminosyreprofil. Dette sammen med mælkproteinkoncentrat, æggehvidepulver og instant havregryn betyder, at du ikke kun har en multi-proteinblanding med en række aminosyrer, men lave GI havre for at give dig en langsom frigivelse af komplekse kulhydrater; fantastisk, hvis du bruger disse til morgenmad.

Hver 50 g servering af Protein Pandekagemix giver cirka 6 små pandekager i amerikansk stil, der indeholder et markedsledende 36 g protein. Dette giver en god proteinrig morgenmad med dit valg af topping, eller alternativt en proteinrig snack.

Kombiner med vores berømte og utroligt velsmagende Zero Calorie Sirup!

Fordele ved Protein Pandekagemix

  • Markedsledende 36 g protein pr. portion 
  • Velsmagende måde at øge proteinindtaget i diæten som en del af en sund og afbalanceret kost 
  • Kan bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse 
  • Næsten 7 gange mere protein end en standard pandekager 
  • Multi-protein blanding af valle, mælk og æggehvide 
  • Varieret frigivelse af protein med en række aminosyrer
  • Sjov og kreativ måde at indtage dit protein på 


Hvorfor købe Protein Pandekagemix?

Ud over Whey Proteinkoncentrat tilsættes mælkeproteinkoncentrat og æggehvidpulver, der giver en imponerende aminosyreprofil. 

Hvad indeholder Protein Pandekagemix?

Whey Protein Koncentrat

En premium form for protein med en række fordele, såson lavt fedt- og kulhydratindhold og let fordøjelighed.

Mælkeproteinkoncentrat

Mælkeproteinkoncentrat (MPC) er en ideel proteinkilde til at indtage i løbet af hele dagen, da den består af 20% valle og 80% kasein. Mælkeproteinkoncentrat er naturligt lavt i laktose, har en stærk aminosyreprofil og er en god kilde til calcium.

Æggehvidepulver

En "guldstandard" af protein, lavet med 100% rene æggehvider. Æggehvidepulver indeholder over 80% protein, er rig på BCAA og indeholder minimalt fedt og kulhydrater.

Instant Havregryn (Fine Skotsk Havre)

Premium kvalitets havremel har et højt fiberindhold med komplekse kulhydrater. Havregrynene er fyldt med en bred vifte af vitaminer og mineraler samt indeholder 13% protein.

Hvem er Protein Pandekagemix særligt egnet til?

Det er ideelt til dem, der ønsker en alternativ måde at indtage protein på. Det er også et fantastisk alternativ til normale pandekager, da de indeholder færre kulhydrater og mindre fedt, samtidig med at de er næsten 7 gange højere i indholdet af protein. Protein pandekagemix er ideelt til den aktive befolkning på grund af dets høje proteinindhold.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Pandekagemix

Protein Blend (hydrolyseret valleproteinisolat (mælk), MælkeproteinkoncentratÆggehvideprotein-pulver), havregryn, smagstilsætning, naturlig farve, sødemiddel (sukralose), tvekulsurt natron.

Bemærk: Original-smagen indeholder hverken smagstilsætning, farve eller sødemiddel.

Næringsindhold i Proteinpandekagemix

Pr. portion på 50 g:

Energi kJ/kcal 765/183, kulhydrat 6,9 g, (heraf sukkerarter) 0,9 g, protein 36 g, fedt 1,15 g (heraf mættede fedtsyrer) 0,25 g, fiber 0,75 g, salt 0,5 g.

Per 100 g:

Energi kJ/kcal 1530/366, kulhydrat 13,8 g, (heraf sukkerarter) 1,8 g, protein 72 g, fedt 2,3 g (heraf mættede fedtsyrer) 0,5 g, fiber 1,5 g, salt 1 g.

Egnet til

Vegetarer.

Allergener

For allergener og glutenholdige kornprodukter henvises der til ingredienser med fed skrift.

Vejledning

Anvendelse

1. Bland ca. 50 g (2 skefulde) i 100 ml vand eller mælk. 2. Lad blandingen stå i ca. 2 minutter. 3. Opvarm lidt olie på en slip let-stegepande. 4. Steg på medium varme i 1-2 minutter på hver side, indtil de hæver op og er gyldne.

Synergister

Brug altid vores Økologisk Jomfru Kokosolie til madlavning, og hvorfor ikke prøve nogle af vores nøddesmørprodukter som Triple Nut Butter i din pandekageblanding, eller tilsæt vores Mørk Chokolade Hasselnøddesmør ovenpå. Du kan også prøve at starte dagen med Complete Greens i pandekagerne. Hvis du køber Original-pandekagerne, kan du prøve at tilsætte Stevia Ekstrakt-pulver som naturligt sødemiddel.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.