Complete Nootropic

Complete Nootropic

Complete Nootropic

Complete Nootropic

glutenfri gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri vegansk vegetarisk ...
As low as 194,00 kr Regular Price 299,00 kr
SKU
BBLE-NOOT
In stock
SKU
BBLE-NOOT
As low as 194,00 kr Regular Price 299,00 kr
OP TIL -80% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Kraftigt doseret nootropisk formel med 17 aktive ingredienser
Hjælper med at forbedre koncentrationen*
Bidrager til kognitiv funktion* og mental præstation*

Beskrivelse

HVAD ER COMPLETE NOOTROPIC?

Complete hvad-for-noget? For alle, der ikke har hørt om Nootropics før, er her en kort introduktion til denne spændende og relativt nye kategori. Udtrykket "nootropisk" stammer fra de antikke græske ord νόος (nóos), der betyder "sind" og τροπή (tropḗ), der betyder "en drejning".

Complete Nootropic ™ er en kraftfuld formel med flere ingredienser, der markerer BULK POWDERS®'s entré i kategorien Nootropics. Vi har kombineret 17 ingredienser for at skabe et produkt, der ikke kun er "Complete" – det er også en udfordrer til titlen som den mest avancerede formel på det britiske marked. Blandt andre funktioner hjælper ingredienserne i Complete Nootropic ™ med at forbedre skarpheden4 og koncentrationen1, bidrage til normal kognitiv funktion2 og bidrage til normal mental præstation3.

FORDELENE VED COMPLETE NOOTROPIC™

 • 17 aktive ingredienser
 • Mere end 9 g aktive ingredienser
 • 200 mg koffein
 • 300 mg KSM-66®
 • 250 mg Cognizin®
 • 50 mg AstraGin®
 • 1,4 mg P-5-P
 • Hjælper med at forbedre skarphed4 og koncentration1
 • Bidrager til normal kognitiv funktion2
 • Bidrager til normal mental præstation3
 • Hjælper med at bevare hukommelsen og hjernens ydeevne5
 • Bidrager til at opretholde fysiske og mentale kapaciteter i tilfælde af svaghed, udmattelse, træthed og tab af koncentration6
 • Gennemsigtig liste over ingredienser og doser

HVEM ER OMPLETE NOOTROPIC™ VELEGNET TIL?

Complete Nootropic ™ er velegnet til alle, som gerne vil have ekstra fokus før træning. Det kan også bruges til enhver tid, hvor der er behov for fokus eller koncentration, eller mens du gamer.

HVAD INDEHOLDER COMPLETE NOOTROPIC™?

Tempeltræ 6000 mg (fra 120 mg af 50:1 ekstrakt): Bladene på tempeltræet er blevet brugt i århundreder. De er en naturlig kilde til flavonglykosider og terpenlaktoner samt andre aktive forbindelser. Vi har inkluderet en bredt accepteret dosis på 6 g urteekvivalent til denne ingrediens.

N-Acetyl L-Carnitin 1000 mg: Acetyl L-Carnitin er en naturligt forekommende aminosyreforbindelse sammensat af eddikesyre og L-Carnitin. Det er i stand til effektivt at krydse blodhjernebarrieren.

N-Acetyl L-Tyrosin 500 mg: Dette er en acetyleret form af aminosyren L-Tyrosin. Acetyleringen sikrer, at Tyrosin er vandopløseligt og er den mest biotilgængelige form for Tyrosin på markedet. N-Acetyl L-Tyrosin er en specifik form af tyrosin, som ikke kan fås gennem kosten.

Panax Ginseng 400 mg (fra 40 mg af 10:1 ekstrakt): Panax Ginseng er måske den mest kendte og mest undersøgte af alle slags ginseng og er et populært kosttilskud, der tages over hele verden. Den aktive komponent i Panax Ginsen kaldes ginsenosider.

KSM-66® Ashwagandha (5 % withanolider) 300 mg: KSM-66® er en mærkevare, med en fuldspektret Ashwagandha-rodekstrakt, standardiseret med 5 % withanolider og < 1 % withaferin A. Ashwagandha har adaptogene egenskaber8 og tillægges evnen til at støtte mentale og fysiske kapaciteter i tilfælde af træthed6. Det er i øjeblikket et meget varmt forskningsemne med mere og mere forskning, der offentliggøres hvert år.

Cognizin® Citicolin 250 mg: Der er flere former for cholin på markedet, hvor den måske mest kendte er Cholin Bitartrat. Cognizin® Citicolin er en phospholipidforbindelse, der omdannes til både cholin og cytidin ved indtagelse. Cytidin omdannes senere til uridin i kroppen.

DMAE-bitartrat 250 mg: DMAE eller Dimethylaminoethanol er involveret i den biokemiske vej til dannelse af neurotransmitteren Acetylcholin.

Koffein 200 mg: Hej koffein, min gamle ven. Som den mest anvendte stimulant på planeten er koffein velkendt og elsket. Det hjælper med at forbedre koncentrationen1 og skarpheden4 såvel som præstationen7, og det er derfor temmelig godt, synes vi.

L-Theanin 200 mg: En velkendt ingrediens i en velkendt dosis. L-Theanin findes naturligt i grøn te og er blevet doseret i forholdet 1:1 med koffeinen i denne formel.

Spansk salvie 100 mg (fra 25 mg af 4:1 ekstrakt): Spansk salvie eller Salvia lavandulaefolia er en af de mere interessante ingredienser i Complete Nootropic™. Spansk salvie hjælper med at bevare hukommelsen og hjernens ydeevne5, hvilket gør det til en perfekt partner til den vigtige præsentation eller gamersession.

Fosfatidylserin 50 mg: Dette er en fosfolipid og en komponent i cellemembranen. Sojalecithin indeholder mere fosfatidylserin end nogen anden fødevare og er velegnet til vegetarer og veganere.

AstraGin® 50 mg: AstraGin® er en særlig interessant ingrediens, som vi har set meget opmærksomhed omkring i USA. For nylig er det begyndt at blive populært i Storbritannien og EU, og det ville vi gerne være på forkant med. Det er en blanding af rodekstrakter fra Astragalus Membranaceus og Panax Notoginseng og er blevet udråbt som et alternativ til sort peberekstrakt.

B3-vitamin 16 mg: B3-vitamin eller niacin bidrager til normal mental præstation og normal energiafgivende stofskifte.

Zink 10mg: Zinkcitrat er inkluderet for at give 10 mg elementært zink (100 % RI). Denne mineral er inkluderet, fordi den bidrager til opretholdelsen af normalt syn og normal kognitiv funktion.

B5-vitamin 6mg: B5-vitamin eller pantotensyre bidrager til normal mental præstation. Det betød, at det bare måtte inkluderes i Complete Nootropic™. 6 mg giver 100 % af det anbefalede daglige indtag.

B6-vitamin (P-5-P) 1,4 mg: B6-vitamin var et must-have til denne formel. I modsætning til de fleste andre kosttilskud på markedet har vi inkluderet den aktive form af B6 - P-5-P eller Pyridoxalphosphat. Dette betyder, at det kan bruges direkte af kroppen uden at skulle omdannes. B6-vitamin bidrager til reduktion af træthed og udmattelse.

B12-vitamin (methylcobalamin) 2,5 μg: B12-vitamin afrunder denne formel i det overlegne methylcobalamin-format. 2,5 μg giver 100 % af det anbefalede daglige indtag, og det bidrager til normal kognitiv funktion og normal funktion i nervesystemet.

 

1 Koffein hjælper med at forbedre koncentrationen

2 Zink bidrager til normal kognitiv funktion

3 Pantotensyre bidrager til normal mental præstation.

4 Koffein hjælper med at øge skarpheden

5 Salvia lavandulaefolia hjælper med at bevare hukommelsen og hjernens ydeevne.

6 Withania somnifera bidrager til at opretholde fysiske og mentale kapaciteter i tilfælde af svaghed, udmattelse, træthed og tab af koncentration.

7 Koffein bidrager til en stigning i udholdenheden.

8 Ashwagandha har adaptogene egenskaber.

 

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser: N-Acetyl L-Carnitin HCI, N-Acetyl L-Tyrosin, Hydroxypropylmethylcellulose (kapselskal), KSM-66® Ashwagandha, Cognizin® Citicolin, DMAE-bitartrat, vandfri koffein, L-Theanin, tempeltræ-ekstrakt 50:1, sojalecithin (50 % fosfatidylserin), AstraGin® (Astragalus Membranaceus-ekstrakt (rod) og Panax Notoginseng-ekstrakt (rod)), Panax Ginseng-ekstrakt 10:1, zinkcitrat, magnesiumstearat (antiklumpningsmiddel), spansk salvieekstrakt 4:1, B3-vitamin (niacin), B5-vitamin (calciumpantothenat), B6-vitamin (pyridoxin-5-phosphat), B12-vitamin (methylcobalamin).

ALLERGENER

For allergener henvises der til ingredienser med fed skrift.

Ernæringsmæssige oplysninger

Pr. portion af 6 kapsler:

Tempeltræ: 6000 mg (fra 120 mg af 50:1 ekstrakt)

N-Acetyl L-Carnitin: 1000 mg

N-Acetyl L-Tyrosin: 500 mg

Panax Ginseng: 400 mg (fra 40 mg af 10:1 ekstrakt)

KSM-66® Ashwagandha (5 % withanolider): 300 mg

Cognizin® Citicolin: 250 mg

DMAE-bitartrat: 250 mg

Koffein: 200 mg

L-Theanin: 200 mg

Spansk salvie: 100 mg (fra 25 mg af 4:1 ekstrakt)

Fosfatidylserin: 50 mg

AstraGin®: 50 mg

B3-vitamin: 16 mg (100% RI*)

Zink: 10 mg (100% RI*)

B5-vitamin: 6 mg (100% RI*)

B6-vitamin: 1,4 mg (100% RI*)

B12-vitamin: 2,5 μg (100% RI*)

*Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

EGNET TIL

Vegetarer, veganere, glutenfri kost, GMO-fri kost, kost fri for mælkeprodukter, lactoseintolerante.

Vejledning

Tag 6 kapsler 30 minutter før en periode med intens koncentration. Complete Nootropic kan bruges før træning, på arbejde eller som energi til gaming.

Advarsel: Højt koffeinindhold (200 mg pr. 6 kapsler). Anbefales ikke til børn eller gravide eller ammende kvinder. Overskrid ikke 6 kapsler pr. dag. Ikke egnet til personer under 18 år.

RELATEREDE PRODUKTER

BULK POWDERS® Complete Nootropic™ går primært godt med rigeligt vand.

Afhængigt af dit primære mål kan Complete Nootropic™ også tages sammen med multivitaminer såsom Sports Multi AM:PM™, en stimulantfri snack før træning, såsom koffeinfri Complete Pre-Workout™ eller et Omega 3-kosttilskud med høj styrke, såsom som Prom3ga.

 

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.