Complete T-Booster™

Complete T-Booster™

Complete T-Booster™

Complete T-Booster™

vegetarisk vegansk gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 289,00 kr
SKU
BBLE-CTBO
In stock
SKU
BBLE-CTBO
As low as 289,00 kr
-50% produktet – brug 300+kr Brug kode WOW50S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Kraftigt doseret formulering
Indeholder højeffektive ingredienser
Med D-aspariginsyre og zin

Beskrivelse

Complete T-Booster, som kun fås hos BULK POWDERS™, er formuleret til at øge testosteronniveauet hos mænd, hjælpe med muskelvækst, øge libidoet og forbedre velværet. Complete T-Booster øger testosteronniveauet, og brugerne kan derfor forvente at se øget muskelmasse, styrke og eksplosivitet.

Som i alle BULK POWDERS™-produkter er ingredienserne og doseringen i Complete T-Booster fuldstændig transparent, og alle ingredienser er tydeligt angivet – så du ved præcis, hvad du får.

Complete T-Booster anvender også HPMC-kapsler, som er egnet til vegetarer og veganere. Complete T-Booster indeholder kort fortalt en række kraftigt doserede ingredienser, som bevisligt øger hormonproduktionen. Det er stærkt populære D-aspariginsyre (3000 mg), protodioscin 50 % (1500 mg) og zinkmonomethionin (150 mg).

Dette er en kvalitetsformulering, hvor alle ingredienser er medtaget i deres mest potente form. I stedet for at benytte almindeligt zink benytter BULK POWDERS™ zinkmethionin, som er den absolut mest biotilgængelige form for zink. Protodioscin er også et imponerende 50 % ekstrakt, som er langt stærkere end konkurrerende formuleringer.

Hvis du vil have den kraftigste testosteronbooster på markedet og til en uovertruffent lav pris, har du fundet det med Complete T-Booster.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Complete T-Booster

Pr. 6 kapsler:

D-aspariginsyre 3000 mg, protodioscin 50 % 1500 mg og zinkmonomethionin 150 mg.

Egnet til

Vegetarer og veganere.

Allergener

Ingen.

Vejledning

Anvendelse

Tag 6 kapsler dagligt, helst på tom mave. På træningsdage tages 6 kapsler 45 minutter før træning. På træningsfri dage tages 6 kapsler før sengetid.

Synergister

Du får det største udbytte af dette produkt, hvis du sørger for, at din kost er rig på protein. Hvis du regelmæssigt træner hårdt, kan du overveje et produkt som Complete Joint Restore til at holde leddene i orden.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.