Curcumin & Vitamin D3 Capsules

Curcumin & Vitamin D3 Kapsler

Curcumin & Vitamin D3 Kapsler
Curcumin & Vitamin D3 Kapsler
Curcumin & Vitamin D3 Capsules

Curcumin & Vitamin D3 Kapsler

glutenfri laktosefri ingen tilsat mejeri sojafri vegetarisk ...
As low as 96,00 kr Regular Price 149,00 kr
SKU
BPB-CUVD
In stock
SKU
BPB-CUVD
As low as 96,00 kr Regular Price 149,00 kr
OP TIL -70% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Unik kombination af Curcumin Ekstrakt og D3 Vitamin
Aktive ingrediens i gurkemeje
Bidrager til vedligehold af normale knogler

Beskrivelse

HVAD ER CURCUMIN & D3 VITAMIN KAPSLER?

BULK POWDERS® Curcumin & D3 Vitamin Kapsler er en kombination af Curcumin ekstrakt og D3 Vitamin i en unik kapsel. Hver kapsel leverer 30mg patenteret NovaSOL® Curcumin Ekstrakt og 5.4µg D3 Vitamin med høj biotilgængelighed. Den unikke form for flydende Curcumin Ekstrakt sikrer øget biotilgængelighed og absorbering pga. den micellære struktur - hvilket gør det helt unikt på markedet.

Curcumin er den aktive ingrediens i Gurkemeje (et medlem af Ingefærfamilien) og curcuminoiderne inden i giver den unikke gule farve. Selv om det er blevet benyttet i Ayurvedisk medicin gennem århundreder, er det først nu at Curcumin Ekstrakt er ved at blive populært som kosttilskud. Med BULK POWDERS® unikke flydende Curcumin Ekstrakt bliver det ikke nemmere at bruge.

D3 vitamin er et fedtopløseligt vitamin, der er kendt for sine mange helbredsfordele. Det kan indtages gennem kosten, men det bliver primært syntetiseret i huden, når den bliver udsat for sollys. I vintermånederne er der derfor mange mennesker der kommer til at lide af D3 Vitamin mangel og det anbefales derfor ofte at supplere med D3 Vitamin. Den tilsatte D3 Vitamin har derfor en række fordele, såsom: vedligehold af normale knogler, normalt calciumniveau i kroppen, normal muskelfunktion og normalt immunforsvarsfunktion.

FORDELE VED CURCUMIN & D3 VITAMIN KAPSLER

  • Unik kapsel, nem at sluge
  • Patenteret Curcumin Ekstrakt fra NovaSOL®
  • Flydende form at Curcumin Ekstrakt med øget biotilgængelighed
  • Mere end 100% EU ADT D3 Vitamin
  • Egnet til vegatarisk og glutenfri kost
  • D3 Vitamin understøtter immunforsvar, muskelfunktion og normalt calciumniveau
  • Bidrager til vedligehold af normale knogler


HVEM ER CURCUMIN & D3 VITAMIN EGNET TIL?

Optimale knoglehelbred er ekstremt vigtigt for enhver der træner regelmæssigt - specielt vægtløftere og powerliftere, men også enhver anden der træner eller dyrker sport regelmæssigt og dermed udsætter deres knogler for stress.

BULK POWDERS® Curcumin & D3 Vitamin Kapsler er et unikt produkt til enhver der vil øge deres indtag af D3 Vitamin for at understøtte normale knogler og calciumniveauer i kroppen. Ulig alle andre former for Curcumin på markedet, så er NovaSOL® Curcumin Ekstrakt videnskabeligt undersøgt med henblik på at øge biotilgængeligheden.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser

Pr. Kapsel:

Polysorbat (Emulgator), HydroxPropylMethylCellulose (HPMC) (Kapsel), NovaSOL® (Curcuma Longa Ekstrakt) 500 mg (Curcuminoider), Ascorbinsyre 10 mg, D3 Vitamin (Cholecalciferol) 5.4mcg (*108% EU ADT).

*%EU ADT = EU Anbefalet Dagligt Indtag. 

Egnet til

Vegatarisk, Sojafri, Glutenfri, Laktosefri.

Allergener

Ingen.

Vejledning

Brug: Indtag 1 kapsel, 2-3 gange dagligt.

Relaterede Produkter

Curcumin & D3 Vitamin Kapsler kan tages sammen med andre ledhelbredsprodukter som Complete Joint Restore™, Glukosamin Sulfat eller Super Strength Omega 3 Softgels 1000mg.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.