Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
299,00 DKK
CUTTING EDGE™

678533767 // 172.24.48.107 CUTTING EDGE™

PREMIUM WEIGHT LOSS*

 •  
 •  
 •  
 • Vores mest effektive fedttabstilskud
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
 • Indeholder 10 stærke fedtforbrændingsingredienser
Sammensat af eksperter

BULK POWDERS® Pro Serie™ er en serie af produkter der er helt unikke og enestående – vores ekspertpanel har skabt industriledende produkter uden at tænke på omkostningerne. Alle doseringer er videnskabeligt begrundede og alle i klinisk effektive doser.

High Performance

BULK POWDERS® har altid maksimal præstation i tankerne, når der udvikles nye produkter. Fra vores råvarer til hvordan vi sammensætter dem – alt sammen gøres for at maksimere dine præstationer

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

5 5

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

  CUTTING EDGE™ 

  Vi mener, at CUTTING EDGE™ ikke bare er det bedste fedttabstilskud i Europa – men i hele verden.

  Vi kan godt forstå, hvis det lyder som en dristig udtalelse – men vi mener det faktisk. Hvis du køber CUTTING EDGE™ og ikke er fuldt tilfreds med det, refunderer vi pengene!* Så vidt vi ved, er CUTTING EDGE™ det eneste fedtforbrændingsprodukt, som har denne garanti.

  CUTTING EDGE™ indeholder hele 10 aktivstoffer. Hver eneste ingrediens er tilsat i en dokumenteret og fuldstændig transparent dosis – så du kan se præcis, hvad du tager, og hvor meget du tager. Desuden er ingredienserne tilsat i den mest biotilgængelige form – så du får det størst mulige udbytte af denne kraftige formulering.

  CUTTING EDGE™ leverer 4,5 g fedttabsnæringsstoffer pr. portion. Ingen andre fedtforbrændingsprodukter indeholder så mange aktivstoffer. Ingredienserne retter sig mod fedt via forskellige mekanismer som øget mæthedsfornemmelse (så du ikke spiser unødvendige mellemmåltider), fedtmetabolisme som energiressource, øget skjoldbruskkirtelfunktion og forbedret fordøjelse.

  CUTTING EDGE™ | INGREDIENSER

  En portion CUTTING EDGE™ indeholder følgende ingredienser:

  Glucomannan 3000mg: det bedste pulver, som kommer fra konjac-planten. Denne vandopløselige fiber understøtter vægttab ved at øge mæthedsfornemmelsen og derved forhindre, at du spiser unødvendige mellemmåltider. Glucomannan er også vist at bidrage til opretholdelse af normale kolesterolniveauer og forbedre tarmsundheden.

  Grøn Kaffe Ekstrakt 400mg: Dette populære fedttabstilskud udvindes af uristede grønne kaffebønner og har opnået et velfortjent ry inden for sportsernæring. Dette højkvalitetsekstrakt indeholder hele 50 % chlorogensyre (det aktive stof i grøn kaffe) og er langt kraftigere end konkurrerende produkter, der typisk kun indeholder 20 %.

  L-phenylalanin 400mg: Denne rene form for phenylalanin findes i proteinrige fødevarer. L-phenylalanin har en stærk appetitdæmpende virkning, idet det stimulerer cholecystokinin (CCK) og dermed bidrager til fordøjelse af fedt og protein. Desuden er L-phenylalanin kraftigt humørforbedrende og holder dig mentalt på mærkerne, mens du er på diæt.

  Koffein 300mg: En ekstremt populær stimulans, som hjælper med fedttab og dæmper appetitten. Koffein er også vist at reducere RPE (den opfattede anstrengelse – dvs. hvor hårdt du synes, du træner), og det betyder, at du kan træne hårdere i længere tid og dermed forbrænde fedt. Koffein er også kendt for sin virkning på den mentale skarphed, hvilket kan være en stor hjælp, hvis man er på en energibegrænset diæt.

  Kanelekstrakt 250mg: Kanel er med til at opretholde blodsukkerniveauet, og det er med til at styre appetitten og fremme forbrænding af fedt i stedet for at oplagre det.

  Pebermyntebladspulver 50mg: Denne velkendte mynte benyttes normalt på grund af sin beroligende virkning på maven til at hjælpe på fordøjelsen. Det gør den til en perfekt ingrediens i denne højdosisformulering.

  Cholinbitartrat 50mg: Cholin er en del af Complex-B-vitaminfamilien og et essentielt næringsstof, der findes i fødevarer som æggeblomme og spinat. Cholin er en forløber for fosfolipider, der bidrager til kroppens fedtstofskifte.

  BioPerine® 5mg: BioPerine® er naturens eget biotilgængelighedsøgende termonæringsstof, udvindes af frugten fra Piper Nigrum L (sort peber) og er tilsat CUTTING EDGE™ for at øge absorptionshastigheden for alle de andre ingredienser.

  Krompicolinat 1mg (2500% ADT): I sin mest biotilgængelige form hjælper dette mineral med at øge kulhydrat-, protein- og fedtstofskiftet.

  Selenmethionin 55mcg (100% RDA): Ekstremt hurtigt optageligt selen bundet til aminosyren methionin. Det hjælper med sine antioxidantegenskaber med at neutralisere frie radikaler og fedt.

  Formuleringen er førende i verden og indeholder kun dokumenterede ingredienser i dokumenterede doser og i den mest biotilgængelige form plus garanti for at få pengene tilbage – du har ikke råd til ikke at gøre CUTTING EDGE™ til dit næste fedttabstilskud!

  *Hvis du ikke er tilfreds med CUTTING EDGE™ og ikke har brugt en urimeligt stor mængde af det, kan du returnere det til vores specificerede returadresse senest 28 dage efter, at du har købt det. Vi krediterer din kundekonto med BULK REWARD POINTS™ med en værdi svarende til det returnerede produkt.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  CUTTING EDGE™ Ingredienser i CUTTING EDGE™

  Pr. 6 kapsler
  glucomannan 3000mg
  grøn kaffe-ekstrakt 400mg
  L-phenylalanin 400mg
  koffein 300mg
  kanelekstrakt 250mg
  pebermyntebladspulver 50mg
  cholinbitartrat 50mg
  BioPerine® 5mg
  krompicolinat 1mg
  selenmethionin 55mcg

  Andre ingredienser

  Silica, magnesiumstearat, HPMC-kapsel

  Suitable For

  Vegetarer.

  Allergener

  Ingen.

  Anvendelse 

  Tag 2 kapsler pr. portion 3 gange dagligt og helst på tom mave. Tag f.eks. 2 før morgenmaden, 2 kapsler før frokost og 2 kapsler midt på eftermiddagen.

  Advarsler: Drik 2 glas vand med hver portion for at sikre, at kapslerne når ned i maven. Der er risiko for kvælning for mennesker med synkebesvær, eller hvis kapslerne indtages med for lidt væske. Indeholder phenylalanin. Indeholder 300 mg koffein pr. 6 kapsler – den anbefalede dosis må ikke overskrides, og der skal udvises forsigtighed, hvis produktet indtages sammen med andre koffeinholdige produkter.

  Synergister

  CUTTING EDGE™ er løsningen, hvor der ikke er behov for andre produkter. Men der er nogle produkter, som godt kan anvendes samtidig. Det kan være CLA Softgels, Økologisk Jomfru Kokosolie, som er fantastisk til madlavning, og INFORMED WHEY™ for at opfylde dit daglige proteinbehov.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Anmeldelser

  Spænde Review by Maria
  Er lige begyndt på dem, glæder mig til og give en tilbagemelding! (Posted on 07/11/2017)
  Fantastisk Review by Dorte
  Stille og roligt vægttab. Kroppen kan følge med, var lidt skeptisk i starten, men det var helt ubegrundet. Tak for et godt produkt. God dag Dorte. :-) (Posted on 08/09/2017)
  Slut med de små mellemmåltider. Review by Leila Rask
  Det er en nem måde at vende sig til ikke at skulle have noget at spise mange gange i løbet af dagen.
  Jeg gå ikke og er sulten mellem hovede måltiderne og vægten falder stille og roligt.. (Posted on 30/05/2017)
  De havde en virkning men den var lille Review by Matias Jørgensen
  Jeg har trænet ret intensivt i to år og tabt ca. 55 kg og jeg sidder fast omkring 97 kg, så derfor købte jeg disse.

  Jeg har prøvet flere forskellige fedtforbrændere, så sammenlignet med andet jeg har prøvet har den eneste virkning af disse piller været en god mætnings fornemmelse så det var lettere at komme igennem dagene. Det er ihvertfald virkningen det havde på mig (Posted on 17/07/2016)
  Hutigvirkende Review by Panni
  Super godt alternativ til vægttab (Posted on 23/05/2016)

  Anmeldelser

  92%

  5 Anmeldelser

  {{ star.id }} {{ star.count }}
  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK