Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
449,00 DKK
Cutting Edge™ Protein

380973720 // 172.24.48.106 Cutting Edge™ Protein

Premium Diet Protein

Cutting Edge™ Protein
 • 24 g protein pr. portion fra mTOR Protein Complex
 • Bidrager til fedtforbrænding og vægttab
 • Informed Sport-testet for forbudte stoffer
Sammensat af eksperter

BULK POWDERS® Pro Serie™ er en serie af produkter der er helt unikke og enestående – vores ekspertpanel har skabt industriledende produkter uden at tænke på omkostningerne. Alle doseringer er videnskabeligt begrundede og alle i klinisk effektive doser.

High Performance

BULK POWDERS® har altid maksimal præstation i tankerne, når der udvikles nye produkter. Fra vores råvarer til hvordan vi sammensætter dem – alt sammen gøres for at maksimere dine præstationer

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

Smag

Opblandingsevne

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}

  33% på alt, når du bruger mere end 100 kr - BRUG KODE: FLASH33S

  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

  DigeZyme
  Informed Sport
  LactoSpore

  Beskrivelse

  CUTTING EDGE PROTEIN er sandsynligvis Europas bedste proteintilskud til vægttab. CUTTING EDGE™ PROTEIN kommer fra konceptet CUTTING EDGE™, vores premium-fedtforbrændingskapsler, og er en pulverblanding med over 24 g protein pr. portion plus en masse andre aktive ingredienser.

  CUTTING EDGE™ PROTEIN er fuldstændig transparent – den præcise mængde af hver ingrediens er deklareret og gemmer sig ikke bag egne blandinger, hvor man ikke kan se mængderne af de enkelte ingredienser. Du fortjener at vide præcis, hvad du fodrer din krop med.

  Vi ved godt, at det er noget af en påstand at sige, at CUTTING EDGE™ PROTEIN sandsynligvis er Europas bedste proteintilskud til vægttab. Prøv det, og hvis du ikke er 100 % tilfreds, får du pengene tilbage!*

  Proteinkomplekset kommer fra BULK POWDERS™ eksklusive mTOR Protein Complex. Det inkluderer vores førende valleproteinisolat, valleproteinkoncentrat og l-leucin for at understøtte muskelvækst. Ud over det høje proteinindhold har CUTTING EDGE™ PROTEIN et lavt fedt- og sukkerindhold og er en fantastisk kilde til fiber.

  CUTTING EDGE™ PROTEIN indeholder en unik blanding af kanelekstrakt, cholinbitartrat, mellemlange triglycerider og grøn kaffe-ekstrakt – alle i førende doseringer uden skjulte fyldstoffer. Hver portion indeholder også 1 g glucomannan, som, når det indgår i en energibegrænset diæt, vil bidrage til vægttab.

  Og det er ikke det hele. DigeZyme®, et unikt enzymkompleks, og LactoSpore®, et premium-probiotikum, er tilsat for at sikre, at CUTTING EDGE™ PROTEIN er en fuldt dækkende formulering.

  CUTTING EDGE™ PROTEIN fås i de lækre smagsvarianter Mørk chokolade og Jordbær med fløde. Det har krævet mange måneders hårdt arbejde med blindsmagninger og konstante ændringer, før vores in-houseteam af smagsteknikere endelig kunne levere det, vi mener, er brancheførende smagsvarianter. Det var ikke nogen lille præstation, når man tænker på, hvor mange kvalitetsingredienser der indgår i formuleringen.

  Hvert eneste batch af CUTTING EDGE™ PROTEIN testes for forbudte stoffer på et ISO 17025-akkrediteret laboratorium under det kendte Informed Sport-program. På den måde har alle, der bruger CUTTING EDGE™ PROTEIN, som kan være alle lige fra elitesportsfolk som OL-guldvinderen James DeGale til den almindelige fitnessbruger, den størst mulige sikkerhed for, at produktet er fri for forbudte stoffer.

  CUTTING EDGE™ PROTEIN kan siges at være Europas billigste Informed Sport-godkendte slankeproteintilskud.

  Ud over test for forbudte stoffer sendes hvert eneste batch af CUTTING EDGE™ PROTEIN til et uafhængigt laboratorium for at kontrollere næringsindholdet – med særligt fokus på proteinniveauet. Hvis et batch af en eller anden årsag ikke opfylder vores høje standarder, bliver det kasseret. Det sikrer, at hver eneste batch af CUTTING EDGE™ PROTEIN med garanti opfylder det, der står på etiketten.

  Det er vores erfaring, at vi er det eneste firma, som rutinemæssigt tester hvert eneste batch for forbudte stoffer og kontrollerer næringsindholdet.

  CUTTING EDGE™ PROTEIN indeholder følgende premium-ingredienser:

  mTOR Whey Complex™: Indeholder Pure Whey Isolat 90 som den primære proteinkilde (65 %) og Pure Whey Protein som den sekundære proteinkilde (35 %). mTOR Whey Complex indeholder over 3 g leucin.

  Mellemlange triglycerider: Mellemlange triglycerider findes normalt i store mængder i kokosolie. En portion CUTTING EDGE™ PROTEIN giver 1,4 g mellemlange triglycerider.

  Glucomannan: Glucomannan er en opløselig fiber, der stammer fra rhizomerne i planten leopardstilk (Amorphophalli konjac) og kan bidrage til vægttab i forbindelse med en energibegrænset diæt, når den tages i en dosis på 3 g pr. dag.

  Grøn kaffe-ekstrakt: Den kraftigste udgave af grøn kaffe-ekstrakt med 50 % chlorogensyre. En portion CUTTING EDGE™ PROTEIN giver 400 mg grøn kaffe-ekstrakt.

  Kanelekstrakt: Kanelekstraktpulveret kommer fra barken af Cinnamomum Cassia i forholdet 30:1, og hver portion indeholder 210 mg.

  Cholinbitartrat: En portion CUTTING EDGE™ PROTEIN giver 82,5 mg cholinbitartrat, som medvirker til normal fedtforbrænding.

  DigeZyme®: En blanding af: Amylase, protease, cellulase, lactase og lipase. Disse 5 fordøjelsesenzymer forekommer naturligt i kroppen og bruges til nedbrydning af protein, kulhydrat, fedt og lactose.

  LactoSpore®: En overlegen højkvalitetskilde til Bacillus Coagulans.

   

  *Hvis du ikke er tilfreds med CUTTING EDGE™ PROTEIN og ikke har brugt en urimeligt stor mængde af det, kan du returnere det til vores specificerede returadresse senest 28 dage efter, at du har købt det. Vi krediterer din kundekonto med BULK REWARD POINTS™ med en værdi svarende til det returnerede produkt.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  Ingredienser i CUTTING EDGE™ PROTEIN

  mTOR Protein Complex™ (Pure Whey Isolat 90™, Pure Whey Protein™ (mælksoja), leucin, mellemlange triglycerider, fedtreduceret kakaopulver (mørk chokolade), glucomannan (konjac) smagstilsætning, grøn kaffe-ekstrakt, kanelekstrakt (30:1), emulgator (sojalecithin), naturlig farve (rødbederød - Jordbær med fløde), fortykningsmiddel (xanthangummi), cholinbitartrat, sødemiddel (sukralose), DigeZyme® enzymkompleks (amylase, protease, cellulase, lactase, lipase), B5-vitamin pantotensyre), LactoSpore® probiotika (Bacillus Coagulans).

  Næringsindhold i CUTTING EDGE™ PROTEIN

  Pr. 100 g

  Energi (kJ): 1585

  Energi (kcal): 375

  Fedt: 3,8 g

  Heraf mættede fedtsyrer: 1,4 g

  Kulhydrat: 12,3 g

  Heraf sukkerarter: 2,1 g

  Fiber: 5,9 g

  Protein: 70 g

  Salt: 0,47 g

  Leucin: 8,4 g

  Mellemlange triglycerider: 4 g

  Glucomannan: 2,7 g

  Grøn kaffe-ekstrakt: 1140 mg

  Kanelekstrakt (30:1): 600 mg

  Cholinbitartrat: 235 mg

  B5-vitamin: 89 mg

  DigeZyme®: 115 mg

  LactoSpore®: 170.000.000 sporer

   

  Pr. portion (35 g)

  Energi (kJ): 555

  Energi (kcal): 131

  Fedt: 1,3 g

  Heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g

  Kulhydrat: 4,3 g

  Heraf sukkerarter: 0,7 g

  Fiber: 2,1 g

  Protein: 24,5 g

  Salt: 0,16 g

  Leucin: 3,1 g

  Mellemlange triglycerider: 1,4 g

  Glucomannan: 1 g

  Grøn kaffe-ekstrakt: 400 mg

  Kanelekstrakt (30:1): 210 mg

  Cholinbitartrat: 82,5 mg

  B5-vitamin: 31 mg

  DigeZyme®: 40 mg

  LactoSpore®: 60.000.000 sporer

  Egnet til

  Vegetarer.

  Allergener

  For allergener henvises der til ingredienser med fed skrift.

  Anvendelse

  Bland 1 skefuld med top (35 g) i 200 ml vand eller skummetmælk, og omryst godt i en shaker. Indtag 2-3 portioner om dagen. Indtages før og/eller efter træning eller i løbet af dagen.

  Synergister

  Produkter, der almindeligvis anvendes sammen med CUTTING EDGE™ PROTEIN, er ELEVATE™, vores stærke pre-workout-tilskud, SPORTS MULTI AM-PM™, vores potente multivitamin- og mineralblanding, hvor der er tilsat antioxidanter, probiotika, frugt og planteekstrakter, og INFORMED BCAA™, vores velsmagende BCAA-pulver.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK