Echinacea Extract

Echinaceaekstrakt

Echinacea Extract

Echinaceaekstrakt

vegetarisk vegansk gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 69,00 kr
SKU
BPB-ECHI-0000
Ikke på lager
SKU
BPB-ECHI-0000
As low as 69,00 kr
-45% produktet – brug 250+kr Brug kode TOP45S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Sorry, this product is currently out of stock.
Hurtigere rask efter sygdom
Beskytter mod infektion
Mindsker symptomerne

Beskrivelse

BULK POWDERS™ Echinacea-pulver udvindes fra planten Echinacea Purperea og indeholder mindst 4 % polysakkarider. Det sikrer, at BULK POWDERS™ Echinaceaekstrakt, som alle vores produkter, er det reneste produkt.

Den primære fordel ved at tage Echinacea er de imponerende immunstimulerende egenskaber. Forskning har vist, at man bliver hurtigere rask efter sygdom, og at det også mindsker graden af symptomerne. Derfor bør Echinacea indgå i alles kosttilskudsprogram – så vi hurtigt er helt på toppen igen!

BULK POWDERS™ Echinaceaekstrakt-pulver kan også anvendes topikalt, dvs. direkte på huden for at fremme opheling af rifter, sår og infektioner.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Echinaceaekstrakt

100 % echinaceaekstrakt.

Egnet til

Vegetarer og veganere.

Allergener

Ingen.

Vejledning

Anvendelse

Bland 1 skefuld (ca. 500 mg) i 50 ml vand, helst på tom mave. Indtag 2-3 portioner dagligt.

Når en forkølelse eller influenza starter, foreslår vi, at der tages ca. 500 mg (0,5 g) Echinaceaekstrakt-pulver hver 2.-3. time den første dag. Derefter foreslår vi, at der tages 0,5g-1,0 g 2-3 gange dagligt. Echinacea-tilskud virker bedst på tom mave, så tag det mellem måltiderne.

Synergister

Der er ingen kendte synergister til Echinacea, men fordelene kan suppleres med et godt multivitamintilskud som Complete Multivitamin Kompleks. Så får kroppen alle de vitaminer og mineraler, den har behov for for at opretholde et optimalt helbred og en optimal præstation.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#TeamBulk

Join us on Instagram @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.