Electrolyte Powder

Elektrolytpulver

Electrolyte Powder

Elektrolytpulver

vegetarisk vegansk gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 39,00 kr
SKU
BPB-ELEC-0000
In stock
SKU
BPB-ELEC-0000
As low as 39,00 kr
-50% produktet – brug 300+kr Brug kode STOCKUPS
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Kraftig blanding af 4 elektrolytter
Maksimerer udbyttet af træningen
Sørger for optimal hydrering

Beskrivelse

BULK POWDERS™ Elektrolytpulver

BULK POWDERS™ Elektrolytpulver er en unik blanding af kraftige elektrolytter: natriumchlorid, kaliumsulfat, calciumdiphosphat og magnesiumoxid – alle i optimale forhold.

Elektrolytter er i bund og grund salte. Saltniveauet i kroppen falder under træning, fordi man sveder, og de skal fyldes på, hvis man ønsker et optimalt træningsudbytte. Indtagelse af BULK POWDERS™ Elektrolytpulver under og efter træning er en både nem og effektiv måde at øge saltniveauet i kroppen på. Når man opretholder salt- og væskebalancen i kroppen, sikrer man, at basisfunktionerne ikke hæmmes – så man kan opnå et maksimalt træningsudbytte.

Elektrolytterne hjælper ikke bare med træningsudbyttet, men de forhindrer også muskelkramper og er med til at rehydrere kroppen efter en omgang kvalme og opkastning.

Under træningen kan BULK POWDERS™ Elektrolytpulver kombineres med et hurtigt optageligt kulhydrat som Vitargo® eller et kulhydrat og en aminosyredrik som Complete Intra-Workout. Til denne utroligt lave pris behøver du ikke at søge yderligere efter det billigste elektrolyttilskud på markedet – overhovedet!

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Electrolyte Powder Ingredients

Per 1g Serving:

Sodium (Na) 260mg, Potassium (K) 77mg, Calcium (Ca) 47mg, Magnesium (Ma) 7.5mg.

Per 100g:

Sodium (Na) 26g, Potassium (K) 7.7g, Calcium (Ca) 4.7g, Magnesium (Ma) 0.75g.

Suitable For

Vegetarians & Vegans.

Allergens

None.

Vejledning

Anvendelse

Tilsæt 1 skefuld med top på (1 g) til din yndlingsdrik, og indtag under træning.

Synergister

Under træningen indtages Elektrolytpulver bedst sammen med hurtige kulhydrater. Vi anbefaler Vitargo® eller Druesukker & Maltodextrin 50:50. BCAA er en anden populær tilsætning til intra-workout-drikke.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.