Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
279,00 DKK
ELEVATE™

723431709 // 172.24.48.107 ELEVATE™ Pre-Workout

Premium Pre-Workout

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Vores stærkeste og mest effektive pre-workout
 • Batchtestet for forbudte stoffer
 • Højt doserede ingredienser i transparente doser
Sammensat af eksperter

BULK POWDERS® Pro Serie™ er en serie af produkter der er helt unikke og enestående – vores ekspertpanel har skabt industriledende produkter uden at tænke på omkostningerne. Alle doseringer er videnskabeligt begrundede og alle i klinisk effektive doser.

High Performance

BULK POWDERS® har altid maksimal præstation i tankerne, når der udvikles nye produkter. Fra vores råvarer til hvordan vi sammensætter dem – alt sammen gøres for at maksimere dine præstationer

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

5 9

Smag

Opblandingsevne

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}

  30% på alt, når du bruger mere end 100 kr - BRUG KODE: KEEP30S

  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

  K-Pure

  ELEVATE™ PRE-WORKOUT

  Vi mener, at ELEVATE™ ikke bare er den mest effektive pre-workout  i Europa – men i hele verden. Vi kan godt forstå, hvis det lyder som en dristig udtalelse – men vi mener det faktisk. Hvis du køber ELEVATE™ og ikke er fuldt tilfreds med det, refunderer vi pengene!* Så vidt vi ved, er ELEVATE™ den eneste pre-workout, som har denne garanti.

  Ud over ovenstående og som led i Informed Sport-programmet gennemgår hvert eneste batch af ELEVATE™ strenge uafhængige test for forbudte stoffer på et antidopinglaboratorium, som er anerkendt over hele verden. Derfor anvendes ELEVATE™ over hele Europa af alle lige fra almindelige fitnessbrugere til professionelle sportsfolk, som har den højeste grad af sikkerhed for, at det er fri for forbudte stoffer.

  Da vi formulerede ELEVATE™, koncentrerede vi os kun om at medtage ingredienser, som direkte forbedrer præstationen. Disse ingredienser skulle selvfølgelig kun medtages i højeffektive doser, og doserne skulle være tydelige – de skulle ikke skjules i en matrix eller en "egen blanding". Mange berømte pre-workouts (som for de flestes vedkommende stammer fra USA) gør rent faktisk ikke noget for at forbedre træningspræstationen. De er i stedet fyldt med stimulanser, som får en til at føle, at de virker. ELEVATE™, derimod, føles ikke kun, som om det virker, men resultaterne vil være tydelige.

  ELEVATE™ indeholder hele 13 aktivstoffer. Det er ikke det højeste antal i et pre-workout produkt, men det har uovertrufne doser af de enkelte ingredienser, som gør, at denne formulering skiller sig ud fra konkurrenternes pre-workout. Hver portion leverer mere end 25 g aktivstoffer – som alle bidrager til dit livs bedste træning.

  En portion ELEVATE™ indeholder følgende ingredienser:

  Vitargo® 10 g: Det ultimative sportskulhydrat. Med sin ultrahurtige absorption vil Vitargo® hurtigt levere glykogen til musklerne og er klinisk vist at forbedre præstationen.

  Beta-alanin 3,2 g: Meget få pre-workout-produkter indeholder mere end 3 g beta-alanin, især sammen med andre højt doserede ingredienser. Beta-alanin er et populært kosttilskud, som øger modstandsdygtigheden mod træthed og er et must før træning.

  Arginin-alfaketoglutarat (AAKG) 3 g: Meget få pre-workout-produkter indeholder så meget nitrogenoxidfremmende arginin. Arginin øger blodtilførslen, så der kan afleveres flere næringsstoffer til musklerne. Arginin-alfaketoglutarat siges at være den mest potente form for arginin.

  Citrullinmalat 3 g: Citrullinmalat øger produktionen af nitrogenoxid. Det er også en væsentlig faktor i forhold til at reducere ammoniaks negative virkning på præstationen. Ikke mange pre-workout-formuleringer indeholder 3 g citrullinmalat.

  Trimethylglycin 2,5 g: ELEVATE™ indeholder trimethylglycin for at øge give mere power. Undersøgelser har støttet dette kosttilskud i forhold til øget antal gentagelser og toppower, og det er derfor en selvfølge, at det er med.

  Taurin 2 g: Taurin øger fokus, men har også en gavnlig virkning på ophobning af mælkesyre som følge af anstrengende træning. Samtidig har taurin også en kraftig virkning på cellevolumen.

  Glucuronolacton 500 mg: Glucuronolacton er et populært stof i energidrikke som Red Bull® og er med til at øge energi og fokus.  

  L-tyrosin 400 mg: Tyrosin er en forløber for adrenalin og er med til at forbedre, koncentration og humør. Det er vigtigt under enhver form for trænin!

  Druestensekstrakt 300 mg: Druestensekstrakt øger blodtilførslen og er en kraftig antioxidant.

  Koffein 250 mg: Koffein øger fokus og er desuden vist at reducere den opfattede anstrengelse. Når du træner, arbejder kroppen faktisk hårdere, end du tror. Du kan derfor trænere hårdere end ellers.

  ActiNOS™ 180 mg: Denne kraftige ingrediens er vist at udvide blodkarrene. Det giver øget blodgennemstrømning og utrolig muskelpumpeffekt.

  B6-vitamin 25 mg: B6-vitamin er også med i ELEVATE™ for at metabolisere energigivende næringsstoffer som Vitargo®.

  BioPerine® 5 mg: Er med i ELEVATE™ for at øge absorptionshastigheden for de øvrige ingredienser.

  Formuleringen er førende i verden og indeholder kun de bedste former af dokumenterede ingredienser, plus garanti for at få pengene tilbage – du har ikke råd til ikke at gøre ELEVATE™ til dit næste pre-workout tilskud!

  Se også alle vores andre pre-workout tilskud her og optimer din træning allerede i dag!

  *Hvis du ikke er tilfreds med ELEVATE™ og ikke har brugt en urimeligt stor mængde af det, kan du returnere det til vores specificerede returadresse senest 28 dage efter, at du har købt det. Vi krediterer din kundekonto med BULK REWARD POINTS™ med en værdi svarende til det returnerede produkt. 

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  Ingredienser i ELEVATE™

  Vitargo®, beta-alanin, citrullinmalat, arginin-alfaketoglutarat, trimethylglycin, taurin, smagstilsætning, naturlig farve (rødbederød – Sommerbær, betakaroten – Appelsin og Mango), glucuronolacton, L-tyrosin, druestensekstrakt, citronsyre, ACTINOS™, sødemiddel (sukralose), pyridoxinhydrochlorid (B6-vitamin), BioPerine®.

  Aktivstoffer pr. portion på 27 g:

  Vitargo® 10 g, beta-alanin 3,2 g, citrullinmalat 3 g, AAKG 3 g, trimethylglycin 2,5 g, taurin 2 g, glucuronolacton 500 mg, L-tyrosin 400 mg, druestensekstrakt 300 mg, koffein 250 mg, ACTINOS™ 180 mg, B6-vitamin 25 mg (1785 % ADT), BioPerine® 5 mg.

  Næringsindhold i ELEVATE™

  Pr. portion på 27 g:

  Energi kJ/kcal 422/101, protein 14,2 g, kulhydrat 11 g (heraf sukkerarter) 1 g, fedt 0 g, fiber 0 g, natrium 0,2, saltækvivalent 0,51 g.

  Pr. 100 g:

  Energi kJ/kcal 1561/374, protein 52,5 g, kulhydrat 37 g (heraf sukkerarter) 3,7 g, fedt 0 g, fiber 0 g, natrium 0,74, saltækvivalent 1,88 g.

  Egnet til

  Vegetarer.

  Allergener

  Mælk.

  Anvendelse

  Bland 1 skefuld (ca. 27 g) i 250 ml vand i en  Shaker. Indtages 30-45 minutter før træning og helst på tom mave.

  Du må ikke tage mere end 2 skefulde pr. døgn, og der skal udvises forsigtighed, hvis produktet indtages sammen med andre koffeinholdige produkter, da ELEVATE™ indeholder 250 mg pr. portion.

  Synergister

  ELEVATE™ er et pre-workout-tilskud og kan fint kombineres med en lang række andre produkter. Produkter, som ofte anvendes sammen med ELEVATE™ er Complete Intra-Workout, som sørger for ernæringen under træningen, og INFORMED WHEY™, som sørger for, at du får opfyldt dit daglige proteinbehov.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Anmeldelser

  Perfekt kombi Review by Rune Søndergaard
  Synes efterhånden man har prøvet en del PWO på markedet, nogle virker bedre end andre, og synes det er meget individuelt hvad der virker for en eller ej.

  Min oplevelse med Elevate er, at jeg føler ikke det syge kick i starten men når jeg træner kan jeg holde ud længere og bliver ikke lige så let udmattet, i forhold til andre PWO hvor jeg får et kick i starten men hurtigt dør ud under træningen.

  Blander selv lidt ekstra ting i, blandt andet BCAA og kreatin, synes det giver en god kombi med dette produkt, også mht. at ikke blive træt under træningen.

  Hvis du savner den stikkende virkning andre PWO giver kan du med fordel blande lidt beta alanin i. (Posted on 09/05/2017)
  Det virker som lovet Review by Mikkel Frederiksen
  Produktet leverer hvad der loves
  Jeg kan træne lidt hårdere og længere, før mælkesyren sparker ind (Posted on 27/02/2017)
  Virker som lovet Review by Michael
  Giver god energi og føler faktisk at jeg kan presse mig selv en tak mere.

  Posen er dog rimelig dårligt designet, så det er svært at få ud og et scoop svarer ikke til 27g men nærmere 20g.

  Det har en ret kemisk eftersmag (Appelsin & Mango) (Posted on 05/10/2016)
  DET BEDSTE SHIT! Review by Rasmus
  Helt klart en af de bedste pre-workout tilskud jeg har prøvet.

  Smager super godt i Cola smag.

  God mængde af Beta-alanin + Caffine - giver et super kick og det er billigt.

  Jeg anbefaler dette helt klart til mine venner. (Posted on 17/08/2016)
  Bedre en No-xplode Review by Nicolai
  Jeg har prøvet rigtig mange pwo's. Den første no-xplode var fantastisk, og så blev de mere udvandede efterhånden som ingridenserne blev forbudt.
  Det var det samme med Jack3d, den første sparkede røv.
  C4 var god til prisen, 50 cal. var meget basic, det samme med Rage, der var bare alt for meget koffein i. Labradas superpump var udemærket, men ikke noget særligt og no-shotgun det samme.
  Jeg har prøvet flere andre også, men essensen er at jeg har brugt bulk powders elevate flere gange, og jeg syntes stadig at det er rigtig rigtig godt. De har et højere inhold af aktive stoffer end de fleste andre, og i modsætning til de fleste, skriver de lige ud hvad der er i.
  Jeg er rigtig godt tilfreds og holder mig som udgangspunkt til Elevate. (Posted on 09/05/2016)
  vildeste pre-worktout jeg har prøvet! Review by Deni
  man kan mærke det i hele kroppen når man tager det her! god fokus og energi, MEGET energi! Man skal passe på med at tage det for sent om aftenen, eller ihvertfald tage mindre.. vil helt klar anbefale det, det slår alle andre mærker og smagen er god. (Posted on 04/10/2015)
  Best pre-workout to date Review by Nichlas Westerby
  You really notice the effect of this product. Added focus and stamina already from first use, and the addition of Beta-Alanine leaves nothing to be desired.
  This will be my go-to preworkout in the future.

  The cherry-cola flavour tastes great too. (Posted on 10/06/2015)
  Fantastisk! Review by Hassan
  Jeg har efterhånden prøvet en del pre-workouts, eftersom min krop er begyndt med at vise bivirkninger, blev jeg nød til at prøve noget som ikke gav den ekstreme intensitet.

  ELEVATE har indtil videre virket perfekt! Jeg blev hverken sløv under eller efter træningen. man får energi under hele træningen og man kan yde mere end normalt.
  Jeg vil anbefale at man indtager produktet 2-3 gange om ugen, efter nødvendigt behov, da kroppen vil vænne sig til koffeinen. Sådan kan man vedligeholde produktets virkning.
  Mango/Appelsin smager rigtig godt. (Posted on 27/04/2015)
  Super preworkout Review by Rune
  Har været igennem en del preworkouts efterhånden, No explode, xtend, rush, assault pharm osv.

  Alle har hver deres kvalitet, dog fortrækker jeg Bulks elevate

  Det giver ikke den vilde pump, men det er den preworkout som giver mig den bedste workout, både i uden holdenhed og fokus

  Kan derfor varmt anbefale dette produkt, det er lidt dyrere end andre, men synes det er prisen værd! (Posted on 12/02/2015)

  Anmeldelser

  98%

  9 Anmeldelser

  {{ star.id }} {{ star.count }}
  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK