ELEVATE™ ZERO

ELEVATE™ ZERO

ELEVATE™ ZERO
ELEVATE™ ZERO

ELEVATE™ ZERO

glutenfri sojafri vegetarisk ...
As low as 244,00 kr Regular Price 349,00 kr
SKU
BPPS-ELZE
In stock
SKU
BPPS-ELZE
As low as 244,00 kr Regular Price 349,00 kr
OP TIL -50% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
ELEVATE™ med kun 0,2g sukker pr. portion
Testet for forbudte indholdsstoffer under Informed Sport Programmet
ndeholder 5g Citrullin Malat, 4g AAKG & 3,5g Beta Alanin

Beskrivelse

K-Pure

ELEVATE™ ZERO | EUROPAS BEDSTE PRE-WORKOUT PRODUKT?

Udfordringen: “Lav den absolut bedste low-carb pre-workout overhovedet muligt, uden at kigge på prisen.”

Resultatet: ELEVATE™ ZERO.

ELEVATE™ ZERO er med stor sandsynlighed Europas bedste low-carb pre-workout produkt.

Hvis du elsker vores premium pre-workout ELEVATE™, men gerne vil have muligheden for at spare på kulhydraterne, så behøver du ikke lede længere: ELEVATE™ ZERO er det perfekte valg. Ikke alene indeholder ELEVATE™ ZERO kun 0,2g sukker og mindre end 2g kulhydrat pr. portion, men den potente formulering er lige blevet bedre. 11 ingredienser i videnskabeligt effektive doser: massive 5g Citrullin Malat, 4g AAKG, 3,5g Beta Alanin og 3g TMG.

Ud over at forbedre ELEVATE™ formuleringen, så har vi også arbejdet med den i forvejen fantastiske smag. Vores dedikerede produktteam har brugt måneder på at forbedre smagen, så du er sikret et skud velsmagende energi, hver gang du bruger pre-workout. Vi har tilføjet en ny smagsvariant til familien i form af læskende Ananas & Grape.

Som med ELEVATE™, er ELEVATE™ ZERO uafhængigt testet for forbudte indholdsstoffer af et verdenskendt anti-doping laboratorie.

Som altid med BULK POWDERS® produkter er der ingen hemmelige ingrediensblandinger. Indholdet af hver enkelt ingrediens er specifikt listet på posen. Det er jo din krop, så du fortjener at vide hvad du putter i den.

Vi ved at det er store ord at kalde ELEVATE™ ZERO for muligvis den bedste pre-workout i Europa. Og vi står bag vores ord: prøv den - og hvis du ikke er 100% tilfreds, så får du pengene igen!*

ELEVATE™ ZERO | LOW-CARB PRE-WORKOUT FORMULERING

ELEVATE™ ZERO indeholder massive 11 aktive ingredienser. Det mest imponerende ved det, er at ALLE 11 ingredienser er inkluderet i deres optimale doser for at forbedre præstationsevnen. Lige så imponerende er det at ELEVATE™ ZERO er totalt transparent. Alle ingredienser og mængden af dem er tydeligt beskrevet, så du helt præcis ved hvad du får. Der er ingen hemmeligheder med ELEVATE™ ZERO.

Ingredienssammensætningen i ELEVATE™ ZERO formularen er fænomenalt potent og indeholder: Citrullin Malat (5g), Arginin Alpha Ketoglutarat (4g), Beta Alanin (3.5g), Trimethylglycin (3g), Taurin (2.5g), Glucuronolacton (500mg), Tyrosin (400mg), Koffein (200mg), ACTINOS™ (180mg), B6 Vitamin (25mg) and BioPerine® (5mg). Det er mere end 19g aktive ingredienser per portion, vel og mærke mens portionen samtidigt er på 22g.

Ingen anden pre-workout er så potent doseret. ELEVATE™ ZERO vil give dig den bedste træning du nogensinde har haft, hver gang, og så med kun 0,2g sukker pr. portion.

ELEVATE™ ZERO | INFORMED SPORT AKKREDITERET

Hver eneste produktion af ELEVATE™ ZERO bliver testet for forbudte indholdsstoffer i et ISO 17028 akkrediteret laboratorie, under det kendte Informed Sport Program. Derfor kan enhver, der bruger ELEVATE™ ZERO, hvilket er alt fra elite atler til folk i fitness center, være sikker på at produktet ikke indeholder forbudte indholdsstoffer.

ELEVATE™ ZERO giver utroligt meget for pengene når man tænker på, at det er så gennemtestet et pre-workout produkt.

*ELEVATE™ ZERO | TILFREDSHEDSGARANTI

Hvis du ikke er tilfreds med ELEVATE™ ZERO og ikke har brugt uforholdsmæssigt meget af det, så kan du returnere resten af produktet til vores returadresse inden for 28 dage efter køb. Vi krediterer din konto hos os med BULK POINT™ tilsvarende værdien af det returnerede produkt.

ELEVATE™ ZERO | INGREDIENS SPOTLIGHT

Citrullin Malat 5g: Vi har gjort ELEVATE™ ZERO endnu bedre med massive 5g Citrullin Malat pr. portion - mere end de 3g, hvilket i sig selv også er en massiv dose, der er i ELEVATE™. Citrullin Malat er en dyr ingrediens og de fleste andre producenter, nøjes med at putte små mængder af det i deres produkter, bare for at kunne sige at produktet indeholder Citrullin Malat.

Arginin Alpha Ketoglutarat (AAKG) 4g: AAKG findes i næsten hvert eneste pre-workout produkt. Men de fleste andre pre-workouts indeholder kun 1-1,5g pr. portion. Ikke ELEVATE™ ZERO: hver portion indeholder 4g pr. portion.

Beta Alanin 3.5g: Meget få pre-workouts indeholder mere end 3g Beta Alanin, specielt ikke sammen med andre højt doserede ingredienser. ELEVATE™ ZERO indeholder ekstra Beta Alanin og har 3,5g i modsætning til 3,2g tidligere.

Trimethylglycin (TMG) 3g: TMG, tæt relateret til Kreatin, findes sjældent i andre pre-workout produkter. ELEVATE™ ZERO indeholder hele 3g TMG pr. portion.

Taurin 2.5g: Taurin er en populær ingrediens i mange energidrikke.

Glucuronolacton 500mg: Glucuronolacton er hurtigt gået fra at være en ukendt ingrediens til at være inkluderet i mange energidrikke.

L-Tyrosin 400mg: Tyrosin, en aminosyre, er en forløber til adrenalin.

Koffein 200mg: Koffein øger ikke alene følelsen af energi og forbedrer koncentrationsevnen, men koffein mindsker også den opfattede udmattelse, så det føles nemmere at træne. Koffein bidrager også til forøget udholdenhedskapacitet og præstationsevne.

ActiNOS™ 180mg: Markedsledende 180mg af denne spændende ingrediens, udvundet fra valle peptider.

B6 Vitamin 25mg: B6 Vitamin er også tilsat ELEVATE™ ZERO for at bidrage til reduktion af træthed og udmattelse.

BioPerine® 5mg: BioPerine® er udvundet af frugten fra Piper Nigrum L (sort peber) og er inkluderet i ELEVATE™ ZERO for at øge bio-tilgængeligheden og optaget af alle ingredienser i ELEVATE™ ZERO.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

ELEVATE™ ZERO INGREDIENSER

Citrullin Malat, Arginin Alpha Ketoglutarat, Beta Alanin, Trimethylglycin, Taurin, Smagstilsætning, Naturlig Farve (Rødbederød - Sommerbær, Beta Karoten - Ananas & Grape), Solsikkelecithin, Glucuronolacton, L-Tyrosin, Citronsyre, Koffein, ActiNOS™ (Mælk), Sødemiddel (Sucralose), Pryidoxin Hydrochlorid (B6 Vitamin), BioPerine® (Sort Peber Ekstrakt).

ELEVATE™ ZERO NÆRINGSINDHOLD

NUTRITION PER 22g (Portion) PER 100g
Energi Kcal/KJ 81/344 367/1563
Fedt
af hvilke mættede
0.07g
0.02g
0.3g
0.1g
Kulhydrater
af hvilke sukker
1.76g
0.22g
8g
1g
Fiber Nil Nil
Protein 18.83g 85.6g
Salt 0.03g 0.13g

ALLERGENER

For allergener, se ingredienser med fed skrift.

EGNET TIL

Vegetarer, Sojafri

Vejledning

VEJLEDNING

Bland 1 scoop (22g) med 250ml vand og ryst godt i en shaker. Indtag 30-45 minutter inden træning, helst på tom mave.

Overskrid ikke 2 scoops på 24 timer og vær forsigtig, hvis du indtager andre koffeinkilder. Advarsel: Højt koffeinindhold (80mg/100ml). Ikke anbefalet til børn, gravide eller ammende.

RELATEREDE PRODUKTER

Som pre-workout produkt kan ELEVATE™ ZERO kombineres effektivt med et stort udvalg af andre produkter. Produkter der typisk bruges med ELEVATE™ ZERO er ENDURE™, så der er helt styr på intra-workout kosttilskud, og INFORMED WHEY™, så du er sikker på at nå dit daglige proteinindtag.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.