Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
319,00 DKK
ENDURE™

1843745412 // 172.24.48.106 ENDURE™

Premium Intra Workout Formula

ENDURE™
 • Premium intra-workout-formular til muskelvækst
 • 6 g PeptoPro® og 4 g BCAA (4:1:1)
 • Informed Sport-testet for forbudte stoffer
Sammensat af eksperter

BULK POWDERS® Pro Serie™ er en serie af produkter der er helt unikke og enestående – vores ekspertpanel har skabt industriledende produkter uden at tænke på omkostningerne. Alle doseringer er videnskabeligt begrundede og alle i klinisk effektive doser.

High Performance

BULK POWDERS® har altid maksimal præstation i tankerne, når der udvikles nye produkter. Fra vores råvarer til hvordan vi sammensætter dem – alt sammen gøres for at maksimere dine præstationer

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

Smag

Opblandingsevne

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}

  BLACK FRIDAY UDSALG: SPAR OP TIL 60% I VORES STORE UDSALG + EKSTRA 25% PÅ HELE DIN KURV + GRATIS shaker, når du bruger mere end 100 kr - BRUG KODE: 25BLACK

  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

   
  K-Pure

  ENDURE™ Intra-Workout 

  ENDURE™ er sandsynligvis Europas bedste intra-workout-tilskud. Det kombinerer de bedste ingredienser i optimale doseringer, som er med til at understøtte muskelvækst og mindske træthed under hård træning. ENDURE™ er den perfekte intra-workout-formulering, uanset om det er til sportsgrene som fodbold eller rugby, tunge modstandsbaserede træningspas eller danseundervisning.

  Denne eksklusive verdensførende formulering kombineret med et frisk pust af smag og omhyggelig test for forbudte stoffer giver virkelig det bedst mulige intra-workout-tilskud!

  Vi ved godt, at det kan lyde lidt voldsomt at sige, at ENDURE™ nok er Europas bedste intra-workout-tilskud. Prøv det, og hvis du ikke er 100 % tilfreds, får du pengene tilbage!*

  ENDURE™ indeholder mere end 4 g forgrenede aminosyrer (BCAA'er) i forholdet 4:1:1 med leucin, isoleucin og valin plus 6 g af det verdenskendte PeptoPro®. Hver portion leverer også Vitargo® som kulhydratkilde plus en unik elektrolytblanding med en kombination af natrium, kalium, magnesium og calcium. Derudover indeholder ENDURE™ et unikt aminosyrekompleks i forskningsbaserede doseringer – 3 g arginin-alfa-ketoglutarat, 2,5 g L-glutamin og yderligere 1 g L-taurin.

  ENDURE™ er desuden fuldstændig transparent – den præcise form og mængde af hver ingrediens er deklareret og gemmer sig i modsætning til inferiøre ingredienser ikke bag egne blandinger, hvor man ikke kan se mængderne af de enkelte ingredienser. Du fortjener at vide præcis, hvad du fodrer din krop med. 

  ENDURE™ har også lavt sukker- og fedtindhold med bare 1,5 g sukker og 0,5 g fedt pr. portion. Det lave sukkerindhold gør det til den perfekte intra-workout-drik og til en fantastisk forfriskende drik, du kan nippe til hele dagen.

  ENDURE™ fås i de lokkende smagsvarianter Sommerbær og Appelsin & mango. Det har krævet mange måneders hårdt arbejde med blindsmagninger og konstante ændringer, før vores in-houseteam af smagsteknikere endelig kunne levere det, vi mener, er brancheførende smagsvarianter. Det var ikke nogen lille præstation, når man tænker på, hvor mange kvalitetsingredienser der indgår i formuleringen.

  Hvert eneste batch af ENDURE™ testes for forbudte stoffer på et ISO 17025-akkrediteret laboratorium under det kendte Informed Sport-program. På den måde har alle, der bruger ENDURE™, som kan være alle lige fra elitesportsfolk som OL-guldvinderen James DeGale til den almindelige fitnessbruger, den størst mulige sikkerhed for, at produktet er fri for forbudte stoffer.

  Ud over test for forbudte stoffer sendes hvert eneste batch af ENDURE™ til et uafhængigt laboratorium for at kontrollere næringsindholdet – med særligt fokus på proteinniveauet. Hvis et batch af en eller anden årsag ikke opfylder vores høje standarder, bliver det kasseret. Det sikrer, at hvert eneste batch af ENDURE™ med garanti opfylder det, der står på etiketten.

  Det er vores erfaring, at vi er det eneste firma, som rutinemæssigt tester hvert eneste batch for forbudte stoffer og kontrollerer næringsindholdet.

  ENDURE™ indeholder følgende premium-ingredienser:

  Vitargo®: Det ultimative sportskulhydrat, uden sukker og med hurtig optagelse.

  PeptoPro®: Stærkt hydrolyseret kasein med over 85 % protein og en stærk aminosyreprofil.

  Ingredienser i forgrenede aminosyrer (BCAA'er): Indeholder leucin, isoleucin og valin i forholdet 4:1:1. Hver portion indeholder 4 g BCAA'er.

  Arginin-alfaketoglutarat (AAKG): Består af to argininmolekyler, som er bundet til et alfaketoglutaratmolekyle. En portion ENDURE™ giver 3 g AAKG.

  L-glutamin: En betinget essentiel aminosyre, som findes i muskelvæv. En portion giver 2,5 g glutamin.

  Taurin: En portion ENDURE™ indeholder 1 g af den naturligt forekommende aminosyre taurin.

  Elektrolytblanding: Elektrolytblandingen består af en kombination af natrium, kalium, calcium og magnesium.

  B5-vitamin: B5-vitamin kaldes også pantotensyre og er et vandopløseligt vitamin, som bidrager til normal energigivende metabolisme, normal mental funktion og reduktion af træthed og udmattethed.

  *Hvis du ikke er tilfreds med ENDURE™ og ikke har brugt en urimeligt stor mængde af det, kan du returnere det til vores specificerede returadresse senest 28 dage efter, at du har købt det. Vi krediterer din kundekonto med BULK REWARD POINTS™ med en værdi svarende til det returnerede produkt. 

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  Ingredienser i ENDURE™

  Vitargo® S2, PeptoPro® (kaseinhydrolysat, mælk), forgrenede aminosyrer (BCAA’er), arginin-alfaketoglutarat (AAKG), L-glutamin, instantiseret leucin (soja), L-taurin, aroma, naturlig farve (betakaroten - Appelsin & mango, rødbederød - Sommerbær), elektrolytblanding (natriumchlorid, kaliumsulfat, calcium-difosfat, magnesiumoxid), citronsyre, emulgator (sojalecithin), sødemiddel (sukralose), B5-vitamin (pantotensyre).

  Næringsindhold i ENDURE™

  Pr. 100 g

  Energi (kJ): 1562

  Energi (kcal): 368

  Fedt: 0,5 g

  Heraf mættede fedtsyrer: 0,11 g

  Kulhydrat: 37,4 g

  Heraf sukkerarter: 1,5 g

  Fiber: 1 g

  Protein: 52,9 g

  Salt: 1,61 g

  Vitargo®: 30 g

  PeptoPro®: 20 g

  Ingredienser i forgrenede aminosyrer (BCAA'er; 4:1:1): 13.32 g

  Arginin-alfaketoglutarat (AAKG): 10 g

  L-glutamin: 8,3 g

  Taurin: 3,3 g

  Elektrolytblanding: Natrium: 390 mg kalium 116 mg calcium 70 mg magnesium 11,3 mg

   

  Aktivstoffer pr. portion (30 g)

  Energi (kJ): 469

  Energi (kcal): 110

  Fedt: 0,15 g

  Heraf mættede fedtsyrer: 0,03 g

  Kulhydrat: 11,22 g

  Heraf sukkerarter: 0,45 g

  Fiber: 0,3 g

  Protein: 15,87 g

  Salt: 0,48 g

  Vitargo®: 9 g

  PeptoPro®: 6 g

  4:1:1 forgrenede aminosyrer (BCAA'er): 4 g

  Arginin-alfaketoglutarat (AAKG): 3 g

  L-glutamin: 2,5 g

  Taurin: 1 g

  Elektrolytblanding: Natrium: 117 mg kalium 35 mg calcium 21 mg magnesium 3,4 mg

  Egnet til

  Vegetarer.

  Allergener

  For allergener henvises der til ingredienser med fed skrift.

  Anvendelse

  Bland 2 skefulde med top (30 g) i 500 ml vand, og omryst godt. Indtages under træning eller anvendes som en drik, du kan nippe til i løbet af dagen.

  Synergister

  Produkter, der ofte anvendes sammen med ENDURE™, er ELEVATE™ Pre-Workout, vores stærke pre-workout-tilskud, og AFTERMATH™, vores smagfulde post-workout-restitueringstilskud.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK