Flex-Fit™ Hoodie

Flex-Fit™ Hoodie

Flex-Fit™ Hoodie

Flex-Fit™ Hoodie

As low as 186,00 kr Regular Price 249,00 kr
SKU
BULW-HOOD
In stock
SKU
BULW-HOOD
As low as 186,00 kr Regular Price 249,00 kr
OP TIL -60% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Premium Tech Materiale
Tilspidset Snit
Stretch Fit

Beskrivelse

Hvad er FLEX-FIT™ HOODIE?

"Se og føl dig som den atlet, du er, med et skjold fremstillet af premium tech materiale, der forbereder dig til enhver udfordring."

Flex-Fit™ Hoodie er en premium træningstop, der er eksklusiv til BULKWEAR® serien.

Flex-Fit™ Hoodie fås i to stilfulde farvekombinationer, så du ser godt ud, både indenfor og udenfor fitnesscentret.

Hele BULKWEAR®-linjen tilbyder premium, stilet træningstøj. Det anvender premium tekstiler, mens stil og fit er valgt med omhu for at forbedre fysikken. BULKWEAR® Flex-Fit™ Joggers er ingen undtagelse og er et must-have i enhvers garderobe.

Pasform

Vi har valgt en tilspidset pasform, der strækker sig og krammer din torso. Dette vil ikke blot smigre din fysik, men den gør det uden at begrænse din bevægelse eller ydeevne. Derudover har vi valgt et fyldigere snit for at sikre den ultimative komfort.

For mere information om pasform, se vores størrelsesguide i bunden af siden.

Tekstiler

Vi har valgt et premium tech- og fleksibelt materiale. Dette sikrer, at du kan bevæge dig frit og nemt, selv under den mest intense træning. Den er uden fleeceforing og det ideelle valg til varmere måneder eller til at bære i løbet af din træning.

Zip Lommer

Vi har valgt specialfremstillede lynlås lommer, så du altid har plads til din telefon og nøgler. Du behøver ikke længere risikere at droppe en håndvægt på din telefon - gode nyheder!

STØRRELSESVEJLEDNING

Det er vigtigt for os, at du finder den rigtige pasform. Vi har udtænkt en omfattende størrelsesguide til at eliminere ethvert gætværk og sørge for, at du vælger den rigtige størrelse. Hvis du falder mellem to størrelser, foreslår vi at gå op i en størrelse, hvis du vil have en lidt løsere pasform; eller ned i størrelse, hvis du foretrækker en strammere pasform.

Disse er vores anbefalede størrelser til Flex-Fit™ Hoodie. Bemærk venligst at modellen i billederne er 1.89 m høj og iført en størrelse Large (L).

SizeChest - CM (IN.)Front Length - CM (IN.)
S96 - 101 (38 - 40)86 (34)
M101- 106 (40 - 42)89 (35)
L106 - 111 (42 - 44)91 (36)
XL111 - 116 (44 - 46)94 (37)

RETURNERINGER

For mere information om returneringer, se venligst her..

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.