Flex-Fit™ Joggers

Flex-Fit™ Joggers

Flex-Fit™ Joggers
Flex-Fit™ Joggers
Flex-Fit™ Joggers
Flex-Fit™ Joggers
Flex-Fit™ Joggers
Flex-Fit™ Joggers
Flex-Fit™ Joggers

Flex-Fit™ Joggers

As low as 199,00 kr
SKU
BULW-JOGG
In stock
SKU
BULW-JOGG
As low as 199,00 kr
-25% produktet – brug 300+kr Brug kode RESTS
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Premium Tech Fabric
Slim Fit Tapered Joggingbukser
Stretch & Fleksibelt Fit

Beskrivelse

Hvad er Flex-Fit Joggers?
"En blanding af et snit, der giver en slank pasform, premiumkvalitets tech og stretch materiale. Løft stort og bevæg dig ofte."

Flex-Fit™ Joggers er tilpassede joggingbukser af premium kvalitet, der er eksklusive til BULKWEAR®-serien.

BULKWEAR® Flex-Fit™ Joggers fås i to stilfulde farvekombinationer, så du ikke blot ser bedst muligt ud, men også præsterer dit bedste.

Hele BULKWEAR®-sortimentet tilbyder premium, moderigtigt sportsbeklædning. Det bruger overlegne stoffer, mens stil og pasform alle er blevet omhyggeligt udvalgt for at forbedre din fysik. BULKWEAR® Flex-Fit™ Joggers er ingen undtagelse og bør være et must-have i alles garderobe.

Pasform

Vi har valgt en tilspidset, slank pasform - så du kan vise din fysik på den smukkeste måde uden at begrænse din bevægelse eller ydeevne. Hvert par joggingbukser indeholder også indvendige paneler for at tilføje en vigtig struktur.

Bemærk: Flex-Fit™ Joggers er perfekte til dem med muskuløse ben, da Flex-Fit™-stoffet klemmer musklerne. Dem med længere og slankere ben vil muligvis finde dem for korte.

For mere information om pasform, se venligst vores størrelsesguide nederst på siden.

Tekstiler

Vi har valgt et premium tech- og fleksibelt materiale. Dette sikrer, at du kan bevæge dig frit og nemt, selv under den mest intense træning.

Lynlås Lommer

Vi har valgt specialfremstillede lynlås lommer, så du altid har plads til din telefon og nøgler. Du behøver ikke længere risikere at droppe en håndvægt på din telefon - gode nyheder!

Størrelsesguide

Det er vigtigt for os, at du finder den rigtige pasform. Vi har udtænkt en omfattende størrelsesguide til at eliminere ethvert gætværk og sørge for, at du vælger den rigtige størrelse. Hvis du falder mellem to størrelser, foreslår vi at gå op i en størrelse, hvis du vil have en lidt løsere pasform; eller ned i størrelse, hvis du foretrækker en strammere pasform.

Disse er vores anbefalede størrelser til Flex-Fit™ Joggers. Bemærk venligst at modellen i billederne er 1.89 m høj og iført en størrelse Large (L).

SizeWaist - CM (IN.)Inside Leg - CM (IN.)
S76 - 78 (30 - 31)68 - 76 (27 - 30)
M78 - 83 (31 - 33)71 - 78 (28 - 31)
L83 - 88 (33 - 35)73 - 81 (29 - 32)
XL88 - 94 (35 - 37)76 - 83 (30 - 33)

RETURNERINGER

For mere information om returneringer, se venligst her..

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.