Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
19,00 DKK
Liquid Egg Whites

602681893 // 172.24.48.107 Pasteuriserede Æggehvider

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Massive 198 Æggehvider pr. 6 kg pakke
 • Stort set rent protein – 90% af kalorierne kommer fra protein
 • Spis rå eller brug til bagning og madlavning
Kvalitetsgodkendt

BULK POWDERS® kvalitetssikring strækker sig gennem hele produktionen – uanset om det er at finde den rette råvare, producere under kliniske tilstande eller at gennemteste hvert enkelt produkt.

Højeste Kvalitet

BULK POWDERS® bruger altid de fineste råvarer, uanset hvad de koster. Der er ingen billige fyldstoffer – hver eneste ingrediens i hvert eneste produkt er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet.

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

5 3

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

  HVAD ER ACTIVE FOODS™ PASTEURISEREDE ÆGGEHVIDER?

  Active Foods™ Æggehvider er fremstillet eksklusivt til BULK POWDERS® - du finder dem ikke andre steder.

  Hver 6 kg pakke med æggehvider indeholder massive 198 æggehvider. Hver pakke består af 6 x 1 kg flasker, der hver indeholder 33 æggehvider og intet andet – aldrig har det været nemmere at få ren protein og du slipper for at stå og skille æg, smide blommer ud og rydde op. De kan opbevares uåbnet ved stuetemperatur i op til 3 måneder*, så du slipper for at de fylder i køleskabet. Æggehvider fra supermarkedet skal opbevares på køl og fås ikke i så store størrelser. Active Foods™ Æggehvider fås i 1 kg flasker, 500g flasker og 220ml flasker. De store indeholder som sagt 33 æggehvider, de mellemstore indeholder 16 æggehvider og de små indeholder 7,5 æggehvide.

  Active Foods™ Pasteuriserede Æggehvider er nem måde at få sine æggehvider på. Du slipper for at stå og skille blommer og hvider, du undgår oprydning og svineri og du kan indtage dem rå eller tilberedte. Samtidigt er prisen helt nede på 1,35 kr per æggehvide, hvis man køber stort ind. Og med vores daglige generøse rabatter kan prisen komme endnu længere ned!

  Hvis du har været på udkig efter en ren proteinkilde fra rigtig mad, så har du fundet det med disse æggehvider – kun 1g kulhydrat, 0,5g fedt og 11g protein per 100ml æggehvide. Der er naturligvis ikke tilsat noget til disse æggehvider. Vi benytter en unik pasteuriseringsmetode for at maksimere holdbarheden. I modsætning til æggehvider fra supermarkedet og andre steder, er der altså ikke tilsat vand eller citronsyre for at forlænge holdbarheden. Det betyder at du slipper for den bitre smag, der ellers er i æggehvider fra supermarkedet.

  HVAD ER FORDELENE VED ACTIVE FOODS™ PASTEURISEREDE ÆGGEHVIDER?

  • 198 æggehvider per 6 kg pakke
  • 33 æggehvider per 1 kg flaske
  • Guldstandarden inden for protein
  • Bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse
  • 100% bio-tilgængelig
  • Ultra nem proteinkilde fra rigtig mad
  • Æg fra fritgående høns eller skrabehøns. Ingen buræg.
  • Opbevar ved stuetemperatur*
  • Indtag rå eller brug i madlavning
  • Kun 1% kulhydrater
  • 0,5% fedt
  • Ingen tilsætningsstoffer
  • Op til 3 måneders holdbarhed

  HVORFOR KØBE ACTIVE FOODS™ PASTEURISEREDE ÆGGEHVIDER?

  Det fantastiske ved vores æggehvider er at de har gennemgået en unik pasteuriseringsproces, så de kan holde sig helt op til 3 måneder ved stuetemperatur!* Dette er i totalt modsætning til stort set alle andre æggehvideprodukter på markedet i dag, der skal opbevares på køl og skal bruges inden for 2-4 uger. Ud over den unikke pasteuriseringsproces er der ikke brugt andet for at få disse æggehvider til at kunne holde sig. Der er simpelthen ikke andet end æggehvide i flaskerne og så er det så op til dig om de skal køres ned i bedste Rocky-stil eller bruges til at lave shakes eller kager. Ernæringsmæssigt er Active Foods™ Æggehvider næsten udelukkende protein. Med kun 1% kulhydrat og 0,5% fedt er du sikret et godt skud protein! Æggehvideprotein betragtes som guldstandarden inden for proteiner på grund af dets 100% bio-tilgængelighed. Det betyder ganske simpelt, at alt protein i æggehviden bliver brugt af kroppen. Det bliver ikke meget bedre end det.

  HVEM ER PASTEURISEREDE ÆGGEHVIDER EGNET TIL?

  Active Foods™ Æggehvider er perfekte til alle der vil øge deres proteinindtag for at bidrage til vækst og vedligehold af muskelmasse. Enhver der har interesse i madlavning eller bagning har også stor nytte af disse.

  *Bemærk venligst, æggehvider kan opbevares i op til 3 måneder. Dette betyder ikke at du vil modtage produkter med 3 måneders holdbarhed, men at du typisk vil modtage æggehvider med en holdbarhed på omkring 2 måneder (1-3 måneder).

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  Ingredienser i Flydende, Pasteuriserede Æggehvider (6 x 1kg Flasker)

  100 % flydende, pasteuriserede æggehvider.

  Næringsindhold i Flydende, Pasteuriserede Æggehvider (6 x 1kg Flasker)

  Pr. 100 ml:

  Energi kJ/kcal 209/50, protein 11,2 g, kulhydrat 1,1 g, fedt 0,5 g, natrium 0,16 g, kolesterol 0 g.

  Egnet til

  Vegetarer.

  Allergener

  Æg.

  VEJLEDNING

  30ml æggehvide tilsvarer 1 medium æggehvide. Hver 500g flaske indeholder det der svarer til 16 medium æggehvider og hver 1 kg flaske indeholder det der svarer til 33 medium æggehvider.

  Brug i overensstemmelse med dine kostbehov. Dette produkt kan indtages råt eller tilberedt.

  Da produktet er pasteuriseret kan det indtages råt, a la Rocky, uden at du skal bekymre dig om fødevaresikkerhed.

  Kan bruges til low carb, high protein omeletter eller røræg.

  Brug i shakes eller smoothies for at øge proteinindholdet.

  Brug i desserter såsom souffléer, topping, meringues, pandekager, kiks og kager.

  *Uåbnet og afhængig af mindst holdbar til dato (mht/BBE). Stuetemperatur defineres som 0°C til 25°C. Æggehviderne er ikke egnet til at opbevares ved temperaturer over dette.

  OPBEVARING

  BULK POWDERS™ Pasteurieserede Æggehvider kan opbevares ved stuetemperatur* i op til 3 måneder, afhængigt af mht. dato. Når en flaske er åben, skal den opbevares på køl (med tæt lukket låg) og indtages inden for 48 timer. Uåbnede flasker kan fryses i op til 12 måneder. For at tø op, placer i køleskab i ca. 10-12 timer. Indtag ikke førend produktet er helt optøet.

  RELATEREDE PRODUKTER

  Brug Active Foods™ Pasteuriserede Æggehvider sammen med havremel og kreatin for en hjemmelavet weight gainer baseret på rigtig mad. Eller brug hviderne sammen med vores Pure Whey Proteinpulver™ og en smule af vores Peanut Butter for nogle nemme lækre pandekager. Hvis du leder efter andre madvarer med et højt proteinindhold, så er vores High Protein Flapjacks og Biltong også værd at overveje.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Anmeldelser

  Super produkt... Review by Martin Ludvigsen
  Æggehvide som smager af æggehvide. Der er ikke tilsat konserveringsmidler af nogen art som andre producenter gør.
  Tit tilsættes ascorbinsyre som får æggehviderne til at smage bitre.
  Jeg bruger ca. 15 liter om måneden og er superglad for dette produkt.
  Prøv evt. dette en time til halvanden før træning:
  400g æggehvide
  100g havregryn
  Tilsæt Liquiflav alt efter hvilken smag der ønskes.
  Bages i en form beklædt med bagepapir, i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter. (Posted on 02/07/2017)
  Jeg elsker det her produkt! Review by Stephanie Mark Ljungdahl
  Jeg er helt tosset med de her æggehvider. Bestilte for ikke så længe siden 6 x 1 kg. flasker, og de kom i løbet af få dage. Jeg bruger en stor flaske i løbet af få dage til mine proteinpandekager og æggehviderne her er fantastiske til det, da de er friske i smagen. Jeg bestiller straks 6 kg. mere. (Posted on 26/04/2017)
  Alt i top Review by Sebastian
  Ryger lige ned i morgenshaken (Posted on 19/01/2017)

  Anmeldelser

  100%

  3 Anmeldelser

  {{ star.id }} {{ star.count }}
  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK