LAVESTE PRISER
SPAR OP TIL 60%
FRI FRAGT
ORDRER OVER 500 KR
TIL AT STOLE PÅ
TRANSPARENT, GENNEMTESTET
STØRSTE UDVALG
1200+ PRODUKTER
First time orders

NY KUNDE?

Velkommen til Bulk Powders™. Du har måske hørt om vores store udvalg af sportsernæringsprodukter, vores høje serviceniveau eller vores fantastisk lave priser? Hvad der end er grunden til dit besøg, så vil vi rigtigt gerne vise dig, hvad vi kan.

 

Spar 10%

på første ordre

Brug kode DBAX ved betaling

VED DU IKKE HVAD DU HAR BRUG FOR? START HER.

Pure Whey Protein™ er vores mest populære produkt. Hvis du træner ofte, så er valleprotein det perfekte valg til at understøtte reparation af muskler og restitution. Priser starter fra kun 89 kr for 500g og Pure Whey Protein™ findes i 17 forskellige smagsvarianter.

Får du ikke nok vitaminer og mineraler i din kost? Er du ikke den store fan af frugt og grønt? Vores Complete Multivitamin Kompleks™ indeholder over 30 vitaminer, mineraler, probiotika og antioxidanter. Hvis du har brug for noget der booster dit generelle helbred og velvære, så snup en bøtte af dem.

Kreatin har sin faste plads på hylden hos atleter, styrketrænere og bodybuildere. Det er specielt populært blandt sportsudøvende, hvor højintensitets intervaltræning indgår i deres sport, såsom fodbold, styrketræning og CrossFit. Vil du gerne forbedre dine præstationer? Så prøv vores Kreatin.