Dried Goji Berries

Tørrede Gojibær

Dried Goji Berries

Tørrede Gojibær

glutenfri gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri sojafri vegansk vegetarisk ...
As low as 71,00 kr Regular Price 89,00 kr
SKU
BPF-GOJI
In stock
SKU
BPF-GOJI
As low as 71,00 kr Regular Price 89,00 kr
OP TIL -80% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Kraftig superfood
Højt indhold af protein og aminosyrer
Højt indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler

Beskrivelse

Hvad er Tørrede Gojibær?

BULK POWDERS® Tørrede Gojibær, også kendt som Wolfberries, er en lille, rynket rød frugt, der minder om rosiner. De indeholder ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler og er usødet. De leveres i en praktisk, genlukkelig pose af folie for at sikre fuldstændig friskhed.

Ifølge gamle historier blev gojibær først brugt i en fjern landsby i Kina. Siden da har de opnået verdensomspændende popularitet.

Frugt indeholder typisk meget lave mængder protein, men dette er hvor gojibær skiller sig ud. De indeholder nemlig hele 13 g protein pr. 100g. Protein kan bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. Gojibær indeholder imponerende 18 aminosyrer.

Gojibær indeholder også højere niveauer af C-vitamin end næsten alle frugter og er desuden en kilde til en lang række vitaminer og mineraler.

Fordele ved Tørrede Gojibær

  • Proteinkilde - 13 g pr. 100 g 
  • Bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse 
  • Indeholder 18 aminosyrer 
  • Kilde til C-vitamin 
  • Praktisk snack 
  • 100% Gojibær 
  • Glutenfri


Hvorfor købe Tørrede Gojibær?

Goji bær er en rig kilde til protein, vitaminer og mineraler. Dette gør dem til den ideelle snack gennem dagen. Gojibær kan også tilføjes til måltider, proteinbarer og opskrifter for at øge næringsværdien og tilføje en frugtagtig smag.

Hvem er Tørrede Gojibær særligt egnet til?

De kan med fordel bruges af folk, som ønsker en snack eller et alternativ til mere almindelige frugter. De kan også tilføjes til andre fødevarer eller bruges til at bage med.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Tørrede Gojibær

100% tørrede gojibær.

Næringsindhold i Tørrede Gojibær

Pr. 100g:

Energi kJ/kcal 1384/330, protein 13 g, kulhydrat 57,9 g, (heraf sukkerarter) 50 g, fedt 3,4 g, (heraf mættede fedtsyrer) 0 g, fiber 11,2 g, natrium 270 mg.

Egnet til

Vegetarer og veganere.

Allergener

Ingen.

Vejledning

Anvendelse

Forbruget af Active Foods™ Tørrede Gojibær er selvbegrænsende, så vi tilråder, at dette produkt anvendes efter dit næringsbehov.

Synergister

Der er ingen direkte synergister til Tørrede Gojibær, men det anvendes ofte sammen med andre produkter fra BULK POWDERS®-sortimentet, f.eks. Tørrede Kokosflager og Tørrede Hele Abrikoser.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.