Green Coffee Extract 50%

Grøn Kaffe Ekstrakt 50%

Grøn Kaffe Ekstrakt 50%
Green Coffee Extract 50%

Grøn Kaffe Ekstrakt 50%

glutenfri gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri sojafri vegansk vegetarisk ...
As low as 49,00 kr Regular Price 109,00 kr
SKU
BPB-GC50-0000
In stock
SKU
BPB-GC50-0000
As low as 49,00 kr Regular Price 109,00 kr
OP TIL -70% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Hele 50 % chlorogensyre
Effektivt fedttabsingrediens
Naturlig kilde til koffein

Beskrivelse

Hvad er grøn kaffe ekstrakt 50%?

Grøn kaffe har hurtigt fået et ry som populært slankemiddel og ikke uden grund. Det er klorogensyren der er det spændende ved grøn kaffe og også den del der er blevet videnskabeligt undersøgt.

Men det hele afhænger af hvor rent produktet er og hvor højt klorogensyreindholdet er. De fleste kosttilskud med grøn kaffe indeholder kun 20 %, men med sine imponerende 50 % er BULK POWDERS™ Grøn Kaffe Ekstrakt blandt de kraftigste tilskud med grøn kaffe på markedet i dag. Bare 800 mg BULK POWDERS™ Grøn Kaffe Ekstrakt svarer til at indtage 9.600 mg almindelig grøn kaffe.

I modsætning til mange andre tilskud med grøn kaffe på markedet, så indeholder vores grønne kaffe ekstrakt også koffein. Koffein (og koffeinpiller) er kendt som effektivt slankemiddel, da det giver energi, nedsætter den opfattede hårdhed af træning og mobiliserer ens celler til at bruge fedt som brændstof. Derfor er det en fordel, at vores grønne kaffe ekstrakt indeholder koffein. Dog skal det bemærkes at mængden af koffein i en normal portion af vores grønne kaffe kun er på 7 mg, hvor der typisk er 100 mg koffein i en kop kaffe.

Hvordan benyttes grøn kaffe ekstrakt?

Vores grønne kaffe leveres i pulver form, så man i højere grad selv kan bestemme styrken og ikke mindst få det til en billigere pris.

I tilfældet med et 50% ekstrakt, som det fås her, så er den typiske dose 800 mg, der indtages 1-3 gange om dagen.

Som med alle andre former for nye produkter man indtager, så anbefales det, at man starter med en halv dose (400 mg) for at bedømme ens reaktion på produktet. Efter 1-2 dage på halv dosis kan man øge dosen til normal dosis. Da produktet indeholder koffein anbefaler vi ikke at indtage produktet tæt på sengetid eller hvis man er følsom over for koffein.

Den fulde dosis kan indtages i op til 3 måneder, hvorefter vi anbefaler 4-6 uger uden at indtage produktet.

Din Garanti

Som med alle vores andre produkter, så kommer dette produkt direkte fra en af vores faste leverandører. Alle vores leverandører bliver løbende kontrollerede for at sikre, at de overholder vores høje standarder. Vi arbejder kun med en begrænset, udvalgt skare af leverandører, hvoraf vi har arbejdet sammen med de mange af dem siden vi startede i 2005.

Alle vores produkter bliver pakket i vores egen fabrikationshal, der opererer under standarder der er langt over andre konkurrenters standarder. Alt sammen så vi kan levere de bedste produkter til den bedste pris til dig, vores kunde.

Hvis du ønsker det reneste og højest koncentrerede Grøn Kaffe Ekstrakt på markedet – har du fundet det hos BULK POWDERS DANMARK™.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Grøn Kaffe Ekstrakt 50%

100 % grøn kaffeekstrakt (50 % chlorogensyre).

En portion Grøn Kaffe Ekstrakt er det samme som 9600 mg Grøn Kaffe og indeholder 200 mg Chlorogensyre og 7 mg Koffein

Egnet til

Vegetarer og veganere.

Allergener

Ingen.

Vejledning

Anvendelse

Bland 1 scoop med lidt top på (ca. 400 mg) med 100 ml vand. Indtag 1-2 portioner dagligt.

Synergister

Mange mennesker kombinerer Grøn Kaffe Ekstrakt 50 % med andre termogene tilskud og fedttabsmidler, f.eks.  L-Carnitin L-TartratGlucomannan Pulver, CLA og Koffein.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.