Kale Powder

Grønkålspulver

Kale Powder

Grønkålspulver

glutenfri gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri sojafri vegansk vegetarisk ...
As low as 39,00 kr Regular Price 49,00 kr
SKU
BPB-KALE-0000
In stock
SKU
BPB-KALE-0000
As low as 39,00 kr Regular Price 49,00 kr
OP TIL -80% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
100 % naturligt uden tilsætningsstoffer
Kilde til B-vitaminer for energi
Rigt på C-vitamin og K-vitamin

Beskrivelse

BULK POWDERS™ Grønkålspulver fremstilles af friske grønkålsblade. Grønkålsbladene tørres ved lav temperatur (således at produktet bevarer alle sine gode egenskaber 100 %), før de males til fint pulver. Der tilsættes ikke noget andet, og du får bare et næringsrigt grønt pulver, som er perfekt til tilsætning i drikke, hvor du får glæde af alle de gode ting i kålen.

En portion på 10 g af BULK POWDERS™ Grønkålspulver svarer faktisk til at spise 120 g frisk grønkål – det er bare nemmere og billigere.

Der er mange fordele ved at tage Grønkålspulver. Grønkål har et højt indhold af C-vitamin og andre antioxidanter, som er perfekte til at holde dit immunsystem sundt og beskytte mod sygdom. Det er også en fantastisk kilde til B-vitaminer – som på en naturlig måde forsyner dig med energi til at holde dig kørende. Grønkålspulver har også et højt fiberindhold (12 g/100 g), så det er godt for fordøjelsen – og det har et højt indhold af K-vitamin, som er vigtigt for at få sunde knogler.

Du kan indtage BULK POWDERS™ Grønkålspulver med vand eller juice eller kombinere det med andre grøntsagspulvere som SpinatpulverGulerodspulver og Broccoli Pulver for at skabe din helt egen næringsrige shake.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Grønkålspulver

100 % rent grønkålspulver.

Næringsindhold i Grønkålspulver

Pr. portion på 10 g:

Energi kJ/kcal 124/30, protein 2,9 g, kulhydrat 1,7 g, fedt 0,64 g, fiber 2,9 g.

Per 100 g:

Energi kJ/kcal 1244/298, protein 29 g, kulhydrat 17 g, fedt 6,4 g, fiber 29 g.

Egnet til

Vegetarer og veganere.

Allergener

Ingen.

Vejledning

Anvendelse

Bland 1 skefuld (10 g) i 150-200 ml vand eller frugtjuice.

Synergister

Kombiner det med andre grøntsagspulvere som SpinatpulverGulerodspulver og Broccoli Pulver. Du kan også tilsætte det til proteinpulver for naturlig tilsætning af vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.