Hazelnut Butter

Hasselnøddesmør

Hazelnut Butter

Hasselnøddesmør

gmo-fri vegansk vegetarisk ...
As low as 119,00 kr
SKU
BPF-HBUT
In stock
SKU
BPF-HBUT
As low as 119,00 kr
-25% produktet – brug 300+kr Brug kode EASTERS
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Ingen tilsat salt, sukker, olie eller fedt.
100% naturlige ristede hele hasselnødder
Højt inhold af fibre og protein

Beskrivelse

Hasselnøddesmør er et eksklusivt produkt i BULK POWDERS® sortimentet. Du finder ikke et 100% naturligt hasselnøddesmør med så god smag og til så lav en pris andre steder.

BULK POWDERS® Hasselnøddesmør smager fænomenalt godt – ikke noget, man ville forvente sig af nøddesmør, der er fremstillet af 100% hele ristede hasselnødder. Der er ikke tilsat sukker, salt, konserveringsmidler eller palmeolie. Hasselnøddesmør er bare fyldt med gode naturlige ingredienser. Det er en glimrende kilde til protein og fiber og indeholder monoumættede fedtsyrer, der bidrager til at opretholde et sundt kolesteroltal, når de erstatter mættede fedtsyrer.

Hvis du er på udkig efter en kalorietæt fødekilde, indeholder Hasselnøddesmør hele 654 kcal pr. 100 g plus 15 g protein, der kan bidrage til vedligeholdelse og vækst af muskelmasse.

BULK POWDERS® Hasselnøddesmør giver betydeligt mere for pengene end alternativerne fra supermarkedet – køb det nu, og nyd smagen og næringsværdien.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Hasselnøddesmør

100% hele, ristede hasselnødder

Pr. 100 g:

Energi kJ/kcal 2698/654, fedt 61 g, heraf mættede fedtsyrer 4,5 g, kulhydrat 7 g, heraf sukkerarter 4,3 g, fiber 10 g, protein 15 g, salt 0,00 g

Egnet til

Vegetarer, veganere, glutenfri kost, kost fri for mælkeprodukter, laktosefri kost, sojafri kost.

Allergener

Kan indeholde mælk, gluten, soja, æg, sesamfrø, jordnødder og nødder.

Vejledning

Anvendelse

Forbruget af Hasselnøddesmør er selvbegrænsende. Anvend produktet efter dit næringsbehov.

Bemærk: Produktet kan skille, således at der lægger sig et lag olie på overfladen. Det er helt naturligt – du skal bare røre i produktet. 

Synergister

Hasselnøddesmør kan kombineres med Complete Protein Grød eller tilsættes dit foretrukne Pure Whey Protein. Det kan også smøres ud på havrekiks til en sund snack

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.