Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
23,00 DKK
Ultra Fine Scottish Oats

766119929 // 172.24.48.107 Instant Havregryn (Havremel)

Instant Havregryn (Havremel)
 • 100 % skotsk havre
 • Fyldt med vitaminer og mineraler
 • Kulhydratkilde af høj kvalitet - perfekt til weight gainer
Kvalitetsgodkendt

BULK POWDERS® kvalitetssikring strækker sig gennem hele produktionen – uanset om det er at finde den rette råvare, producere under kliniske tilstande eller at gennemteste hvert enkelt produkt.

Højeste Kvalitet

BULK POWDERS® bruger altid de fineste råvarer, uanset hvad de koster. Der er ingen billige fyldstoffer – hver eneste ingrediens i hvert eneste produkt er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet.

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

4 2

Smag

Opblandingsevne

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

  Hvad er BULK POWDERS™ Instant Havregryn (Havremel)?

  BULK POWDERS™ Instant Havregryn (Havremel) er en meget næringsrig kilde til den fineste skotske Havregryn og kan også sagtens bruges som fint havremel til bagning.

  Mange former for Havregrynspulver/Havremel mister de gode egenskaber, når de males til fint pulver − men BULK POWDERS™ Instant Havregryn bevarer alle de gode egenskaber 100 %. Produktet er helt naturligt uden tilsætning af salt, sukker eller tilsætningsstoffer. Det har et højt fiberindhold (8,5g/100 g), højt proteinindhold (11 g/100 g) og er en fantastisk kilde til kulhydrater med lavt glykæmisk indeks (61 g/100 g), som frigiver energi langsomt. Det gør det til et godt valg på alle tider af dagen. Desuden er det en fantastisk naturlig kilde til vitaminer og mineraler, f.eks. kalk, zink, jern, folinsyre, mangan, thiamin, B1-vitamin og E-vitamin.

  BULK POWDERS™ Instant Havregryn er ideelt i kombination med andre ingredienser fra Pure Serien™ såsom proteinpulver og essentielle fedtsyrer til at skabe skræddersyede måltidserstatninger og weight gainer produkter. Hvis du er på udkig efter en velsmagende energikilde, som også hjælper med muskelvækst og helbredet generelt, har du fundet det i BULK POWDERS™ Instant Havregryn.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  Ingredienser i Instant Havregryn

  100 % skotsk instant-Havregryn.

  Næringsindhold i Instant Havregryn

  Pr. portion på 50 g:

  Energi kJ/kcal 763/180, kulhydrat 30,55 g (heraf sukkerarter) 0,75 g, protein 5,5 g, fedt 4,05 g (heraf mættede fedtsyrer) 0,8 g, fiber 4,25 g, salt 0,04 g.

  Pr. portion på 100 g:

  Energi kJ/kcal 1526/360, kulhydrat 61,1 g, (heraf sukkerarter) 1,5 g, protein 11 g, fedt 8,1 g (heraf mættede fedtsyrer) 1,6 g, fiber 8,5 g, salt 0,08 g.

  Egnet til

  Vegetarer og veganere.

  Allergener

  Gluten.

  Anvendelse

  Bland 1 skefuld (ca. 50 g) i 250 ml vand. Indtag 1-3 portioner dagligt i forhold til dit ernæringsmæssige behov.

  Synergister

  Instant Havregryn kan anvendes som et element i en hjemmelavet weight-gainer eller måltidserstatning. Vi vil foreslå, at den kombineres med ingredienser som rent valleprotein og mellemlange triglycerider.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Anmeldelser

  Ok produkt Review by Kristian
  Jeg bruger det i en del af min kostplan og jeg synes ikke at det lever helt op til min forventning ift da jeg prøvede havregryn fra et andet mærke.
  Ved det andet mærke blev det ikke så tykt og svært at komme igennem, som det er med det her jævnfør den mængde jeg skal blande op med mælk og protein pulver.

  Men alt i alt er det fint nok. (Posted on 11/12/2015)
  Det er hvad det er Review by Rune
  Der er ikke så meget at sige her

  De er fint malet og kan sagtens drikkes i en protein shake!

  Bruger dem dagligt som ekstra supplement i min igennem dagen shake

  De giver kun en lille smag af havregryn hvis du blander det med chokolade protein pulver og egentlig giver det faktisk bare en smag der hinter lidt af havregryns kugler (Posted on 12/02/2015)

  Anmeldelser

  80%

  2 Anmeldelser

  {{ star.id }} {{ star.count }}
  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK