INFORMED BCAA™

INFORMED BCAA™

INFORMED BCAA™
INFORMED BCAA™
INFORMED BCAA™

INFORMED BCAA™

glutenfri gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri vegetarisk ...
As low as 199,00 kr Regular Price 399,00 kr
SKU
BPPS-IBCA
In stock
SKU
BPPS-IBCA
As low as 199,00 kr Regular Price 399,00 kr
OP TIL -70% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.

Premium BCAA Produkt

Massive 18g aminosyrer inkluderende 10 g BCAA I et 8:1:1 forhold
Tilføjet glutamin, AAKG, alanin og glycin
Testet for forbudte stoffer som led i Informed Sport-programmet

Beskrivelse

 
K-Pure
 

Opgaven: “Ignorer prisen og lav det bedste BCAA supplement som muligt.”

Resultatet: INFORMED BCAA™

INFORMED BCAA™ indeholder hele 18 g aminosyrer pr. portion! Det indeholder hele 10 g BCAA I et 8:1:1 forhold sammen med 2 g glutamin, 2 g arginin alfa ketoglutarat, 2 g alanin og 2 g glycin. Denne mængde og kombination af aminosyrer er fuldstændig uovertruffen. 

Det er velkendt, at BCAAer, eller Branched Chain Amino Acids er essentielle aminosyrer, der består af omkring 1/3 af det protein, der er i vores muskler. BCAA'er skal hentes fra vores kost, da vores kroppe ikke kan syntetisere dem, og de bidrager til væksten af ​​muskelmasse på grund af deres høje proteinindhold.

Nu kan du undre dig over, hvad der er ændret fra vores oprindelige Informed BCAA formel. Til at begynde med smager det nu fantastisk. Vi reviderede og forbedrede vores oprindelige appelsin & mango smag og tilføjede forfriskende sommerbær og æble & solbærsmagsmag. Dernæst kan du bemærke, at INFORMED BCAA™ nu er veganervenlig og sojafri. Vi skiftede vores kilder til Leucin for at sikre, at dette produkt nu er egnet til absolut alle. Endelig kan du undre dig over, hvor og hvorfor nitraterne og ethyl-esterne er gået fra formlen. Disse var gode punkter i vores oprindelige formel, men de gav en meget særpræget smag. De førte også til et par rapporter om gastrointestinalt ubehag, noget du absolut ikke ønsker, når du træner. Som et resultat kan vi nu tilbyde dig en verdensklasse formel med markedsledende doseringer. INFORMED BCAA™ er nu også en fantastisk smagsoplevelse.
Desuden er INFORMED BCAA™ formelen helt transparent - den præcise form og mængde af hver ingrediens erklæres i modsætning til mange andre ringere kilder til ingredienser. Trods alt, fortjener du at vide præcis, hvad du indtager. Vi ved godt, at vi lover dig meget med vores INFORMED BCAA™, men prøv det, og hvis du ikke er helt glad for det – vil vi give dig dine penge tilbage! *

INFORMED BCAA™ | PREMIUM BCAA SUPPLEMENT

INFORMED BCAA™ leverer et 8:1:1 forhold veganervenlige BCAA'er pr. portion. Derudover er 2 g AAKG og 2 g glutamin, den aminosyre, der er mest af i muskelvæv, blevet tilsat. Derudover er 2 g Alanin blevet inkluderet i denne formel, da den faktisk er den aminosyre, der er næstmest af i muskelvæv. Endelig er 2 g glycin blevet tilsat. Det ville have været nemt at gøre som mange andre formeler på markedet, der kommer masser af aminosyrer ind i små, ineffektive doser. I stedet besluttede vi at dosere syv aminosyrer ordentligt og give dem til dig i tre lækre og originale smagsvarianter. INFORMED BCAA™ indeholder mindre end 1 g kulhydrat pr. portion og kan bruges intra-workout eller endda som en drink til at nippe på hele dagen for at sikre musklerne tankes op med aminosyrer. 

INFORMED BCAA™ | EN SMAGSSENSATION

INFORMED BCAA™ fås i en ny og forbedret appelsin & mangosmag, sammen med sommerbær, og æble & solbærsmag. Det har krævet mange måneders hårdt arbejde med blindsmagninger og konstante ændringer, før vores in-houseteam af smagsteknikere endelig kunne levere det, vi mener, er brancheførende smagsvarianter. Det var ikke nogen lille præstation, når man tænker på, hvor mange kvalitetsingredienser der indgår i formuleringen.

INFORMED BCAA™ | INFORMED SPORT ACCREDITED

Hvert eneste batch af CUTTING EDGE™ PROTEIN testes for forbudte stoffer på et ISO 17025-akkrediteret laboratorium under det kendte Informed Sport-program. På den måde har alle, der bruger CUTTING EDGE™ PROTEIN, som kan være alle lige fra elitesportsfolk som olympisk guldmedaljevinder og verdensmester Anthony Joshua til den almindelige fitnessbruger, den størst mulige sikkerhed for, at produktet er fri for forbudte stoffer.

INFORMED BCAA™ | KVALITETSGODKENDT

Ud over test for forbudte stoffer sendes hvert eneste batch af CUTTING EDGE™ PROTEIN til et uafhængigt laboratorium for at kontrollere næringsindholdet – med særligt fokus på proteinniveauet. Hvis et batch af en eller anden årsag ikke opfylder vores høje standarder, bliver det kasseret. Det sikrer, at hver eneste batch af INFORMED BCAA™ med garanti opfylder det, der står på etiketten.

Det er vores erfaring, at vi er det eneste firma, som rutinemæssigt tester hvert eneste batch for forbudte stoffer og kontrollerer næringsindholdet.

*INFORMED BCAA™ | TILFREDSHEDSGARANTI

Hvis du ikke er tilfreds med INFORMED BCAA™, og ikke har brugt en urimeligt stor mængde af det, kan du returnere det til vores specificerede returadresse senest 28 dage efter, at du har købt det. Vi krediterer din kundekonto med BULK REWARD POINTS™ med en værdi svarende til det returnerede produkt.

INFORMED BCAA™ | INGREDIENS HIGHLIGHTS

BCAA'er (10 g) Leucin, Isoleucin og Valin er essentielle aminosyrer, der kun kan opnås fra kosten. BULK POWDERS® har specifikt hentet veganske og sojafrie sorter for at sikre, at så mange mennesker som muligt kan opleve dette fantastiske supplement.

Leucin er den mest omtalte aminosyre. Isoleucin og Valin er også godt undersøgt og er populære valg, når man træner. Arginin Alfa Ketoglutarat (2 g): Arginin Alfa Ketoglutarat eller AAKG har to molekyler af den essentielle aminosyre Arginin bundet til et molekyle af Alfa-Ketoglutarat, der hjælper med at forbedre absorptionen af ​​arginin. Glutamin (2 g): Den mest almindelige aminosyre i muskelvæv. Glutamin er udarmet i perioder med intens træning. Alanin (2 g): Den næststørste aminosyre i muskelvæv og en unik tilsætning til INFORMED BCAA™. Glycin (2 g): Ligesom alanin, er glycin blevet medtaget for at afrunde denne imponerende formel.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan kan INFORMED BCAA™ understøtte min træningsplan?

Informed BCAA™ indeholder forgrenede aminosyrer (BCAA'er) i et forhold på 8:1:1 og er det perfekte supplement til enten under en træning eller hele dagen for at understøtte muskelvækst. Aminosyrerne i Informed BCAA™ er alle veganervenlige, sojafrie og Informed Sport godkendte, hvilket betyder, at alle kan opleve dette fantastiske supplement. 

Why are amino acids important to consume?

Aminosyrer er de bestanddele, der udgør alle proteiner, og især essentielle aminosyrer er vigtige for muskelrestitution. Den kendsgerning, at de ikke kan syntetiseres i kroppen gør det afgørende, at de indtages gennem en afbalanceret kost. Skeletmuskulaturen består af alle de essentielle aminosyrer, og derfor er det vigtigt at genopbygge kroppen med disse efter en intens session for at understøtte muskelvækst og vedligeholdelse.

Hvornår bør jeg tage INFORMED BCAA™ pulver?

Informed BCAA™ kan indtages under dine intensive træningssessioner eller alternativt forbruges hele dagen for at understøtte muskelvækst og vedligeholdelse. Ved at tage 1-2 portioner Informed BCAA™ om dagen får kroppen vigtigste aminosyrer til at støtte muskelrestitution.

Hvorfor er forgrenede aminosyrer (BCAA’er) vigtige?

Forgrenede aminosyrer (BCAA'er) består af leucin, isoleucin og valin og er vigtige for muskelvækst. Hovedårsagen er, at de i modsætning til mange andre aminosyrer metaboliseres i muskelen, hvilket gør dem ekstremt vigtige for muskelvækst. BCAA'er er også ideelle til dem, der ønsker at reducere kropsfedt, mens de er på en kaloriebegrænset kost. Mange fødevarer består faktisk af BCAA'er, men mængden er ofte ikke i det omfang, du ville finde i mange kosttilskud.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i INFORMED BCAA™

BCAA Complex™ (Instantiseret L-Leucin, Instantiseret Forgrenede Aminosyrer), Arginin Alfa Ketoglutarat, L-Glutamin, L-Alanin, L-Glycin, Smagstilsætning, Citronsyre, Siliciumdioxid, Sukralose (Sødemiddel), Naturlig Farve (Rødbede - Summerbær; Betakaroten – Appelsin & Mango; drueskindsekstrakt – Æble & Solbær), Instantiseringsstof (Solsikke Lecithin).

Næringsindhold i INFORMED BCAA™

Pr. portion på 21 g:

Energi kJ/kcal 331/78, kulhydrat 0,85 g, (heraf sukkerarter) 0,18 g, protein 18,6 g, fedt 0,11 g (heraf mættede fedtsyrer) 0 g, fiber 0,1 g, salt 0 g.

Per 100 g:

Energi kJ/kcal 1576/371, kulhydrat 4,04 g, (heraf sukkerarter) 0,84 g, protein 88,36 g, fedt 0,54 g (heraf mættede fedtsyrer) 0 g, fiber 0,45 g, salt 0 g.

Egnet til

Vegetarer.

Allergener

Soja (fra sojalecitin).

ALLERGENER

Ingen.

Vejledning

Anvendelse

Bland 1 strøgen skefuld (21 g) i 500 ml vand, og omryst godt i en Blender Shaker.. Indtages under træning eller anvendes som en drik, du kan nippe til i løbet af dagen.

Synergister

Produkter, der normalt anvendes sammen med INFORMED BCAA™, er Citrulline Malate for ekstra nitrogenoxidproduktion. Brug AFTERMATH™ efter træning for den ultimative post-workout-shake.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.