Inositol

Inositol

Inositol
Inositol

Inositol

glutenfri gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri sojafri vegansk vegetarisk ...
As low as 12,00 kr Regular Price 49,00 kr
SKU
BPB-INOS-0000
In stock
SKU
BPB-INOS-0000
As low as 12,00 kr Regular Price 49,00 kr
OP TIL -70% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
100% rent inositolpulver
Ofte omtalt som vitamin B8
Tæt forbundet med Choline

Beskrivelse

Hvad er Inositol?

BULK POWDERS® Inositol er en premium form for Inositol, Myo-Inositol. Dette er langt bedre end andre billigere kilder til Inositol.

Inositol betegnes ofte som vitamin B8, selvom det teknisk set ikke er klassificeret som medlem af B-vitaminfamilien. Det kan opnås via kosten; Kilder omfatter frugt, især appelsiner. Imidlertid er indtaget af inositol gennem kosten ret lav. Inositol kan også syntetiseres i nyrerne.

Inositol er tæt forbundet med Choline, hvilket bidrager til opretholdelsen af normal leverfunktion.

BULK POWDERS® Inositol pulver er af højeste kvalitet, lavet af 100% Inositol. Kontrol af analyseattesten (COA) på denne produktside (ved siden af produktbilledet) understøtter kvaliteten af poduktet.

Fordele ved Inositol

  • Myo-Inositol form 
  • Tæt forbundet med Choline


Hvem er Inositol særligt egnet til?

Inositol Pulver er til dem, der ønsker en praktisk måde at øge Inositol indtaget i diæten. Det kan tilsættes til vand eller andre drikkevarer.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Inositol

100% rent inositol.

Egnet til

Vegetarer og veganere.

Allergener

Ingen.

Vejledning

Anvendelse

Bland 1 skefuld (ca. 500 mg) i 50 ml vand og indtages helst sammen med mad. Indtag 1-3 portioner dagligt fordelt jævnt ud over dagen.

Bemærk: Koffein er vist at neutralisere virkningen af inositol til en vis grad. Hvis du har meget koffein i kosten, er det derfor en god idé at mindske koffeinindtaget for at få det størst mulige udbytte af dette produkt.

Synergister

Inositol er et B-vitamin og virker derfor godt sammen med andre B-vitaminer som Cholinbitartrat. Det findes også ofte i gode multivitamintilskud. Det kan f.eks. være Complete Multivitamin Kompleks, som kan tages sammen med inositol og yderligere øge mængden af det.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.