Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
65,00 DKK
Instant BCAA

2100155591 // 172.24.48.106 Instant BCAA

 •  
 •  
 •  
 • BCAA med den bedste smag
 • Perfekt BCAA-forhold på 2:1:1
 • Instantiseret og nemt at blande
Kvalitetsgodkendt

BULK POWDERS® kvalitetssikring strækker sig gennem hele produktionen – uanset om det er at finde den rette råvare, producere under kliniske tilstande eller at gennemteste hvert enkelt produkt.

Højeste Kvalitet

BULK POWDERS® bruger altid de fineste råvarer, uanset hvad de koster. Der er ingen billige fyldstoffer – hver eneste ingrediens i hvert eneste produkt er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet.

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

5 12

Smag

Opblandingsevne

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

  BULK POWDERS™ BCAA Pulver

  BULK POWDERS™ Instant BCAA Pulver består af de vigtige aminosyrer l-leucin, l-isoleucin og l-valin i et optimalt forhold på 2:1:1. Disse 3 aminosyrer er essentielle aminosyrer (forstået på den måde at kroppen ikke selv kan danne dem, men skal have dem tilført udefra) og er vigtige byggesten i opbygningen af muskler som følge af træning.

  BCAA-tilskud er generelt svære at opløse og de kan også have en bitter smag. Specielt BCAA uden tilsat smag smager ret bittert og vi anbefaler derfor at man vælger en variant med smag.

  Instant BCAA er bearbejdet, så den er nem at blande, og den fås heldgivis i en række lækre og unikke smagsvarianter. Vi er faktisk overbevist om, at BULK POWDERS™ Instant BCAA er det lækreste BCAA-pulver på markedet – overhovedet.

  BCAA er hurtigt ved at blive et af de mest populære kosttilskud til sport. Det anvendes ofte under træning eller indtages i løbet af dagen for at fremme muskelvækst og mindske ømhed i musklerne. BCAA forkorter også restitutionstiden, så du kan træne mere og ved optimal kapacitet.

  Hvornår bør man tage BCAA?

  Ideelt set tager man BCAA kort inden man skal træne og mens man træner. Dette nedsætter den opfattede hårdhed af træningen, så man kan træne hårdere. Til dette foreslår vi 5-10g BCAA.

  Man kan også tage BCAA mellem måltider i løbet af dagen for at holde proteinsyntesen kørende. Hver dose mellem måltider bør ligge omkring de 5g.

  Hvis du vil have mest muligt for pengene og den bedste smag med dit BCAA-tilskud – har du fundet det med BULK POWDERS™ Instant BCAA Pulver.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  Ingredienser i Instant BCAA Powder

  Instant BCAA Powder uden smag

  Leucin (50 %), isoleucin (25 %), valin (25 %), sojalecitin (emulgator).

  Instant BCAA Powder med smag

  Leucin (50 %), isoleucin (25 %), valin (25 %), naturlig smagstilsætning, sojalecitin (emulgator), citronsyre, sødemiddel (sukralose), naturlig farve (blandede bær: rødbederød, tropical: betakaroten, cola: karamel, æble & lime: chlorophyllin-kobber).

  Næringsindhold i Instant BCAA Powder

  Instant BCAA Powder uden smag

  Pr. portion på 10 g:

  Leucin 4,85 g, isoleucin 2,425 g, valin 2,425 g.

  Pr. 100 g:

  Leucin 48,5 g, isoleucin 24,25 g, valin 24,25 g.

  Instant BCAA Powder med smag

  Pr. portion på 10 g:

  Leucin 4,6 g, isoleucin 2,3 g, valin 2,3 g.

  Pr. 100 g:

  Leucin 46 g, isoleucin 23 g, valin 23 g.

  Egnet til

  Vegetarer.

  Allergener

  Soja (fra sojalecitin).

  Anvendelse

  Bland 3/4 scoop (ca. 10 g) i 500 ml koldt vand. Instant BCAA anvendes mest før, under og efter træning samt på andre tidspunkter af dagen. Nogle brugere foretrækker at ”megadosere” BCAA ved at nippe til det hele dagen. Tilsæt Instant BCAA til din yndlingsdrik, og indtag med jævne mellemrum.

  Synergister

  Der er ingen direkte synergister til BCAA, men under træningen kan de kombineres med citrullinmalat for optimal præstation. Efter en gang hård træning kan det være en idé at kombinere Instant BCAA Powder med en hurtigtvirkende kulhydratkilde som Vitargo eller Waxy Maize Starch, de hjælper begge med at transportere BCAA hurtigere ud til muskelcellerne, end hvis du tager BCAA alene.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Anmeldelser

  Super godt produkt Review by Maja
  Jeg bestilte produktet i cola smag ! Selve produktet er super godt og elsker at priserne er i den gode ende!! Smagen synes jeg er lidt spøjs! Det er som at drikke en jolly cola uden brus, men ikke på den dårlige måde ! Skal helt klart have tropical næste gang. (Posted on 21/04/2017)
  BulkPowders er det bedste til prisen! Review by Emre
  I forhold til andre mærker (især det "store" danske) indeholder dette produkt dobbelt så meget aminosyre pr servering.

  Samtidig er prisen LANGT billigere end andre steder.

  Jeg har kigget på rigtig mange mærker og sammenlignet, kan selv kigge, der er intet bedre til prisen OG indholdet end BulkPowders.

  Mht. smag har jeg smagt 2 indtil videre: Tropical og Vandmelon.

  Tropical smager rigtig godt, god smag, dog lidt syntetisk eftersmag men det er helt fint med mig.
  Vandmelon er lidt svagere i smagen, sagt på den måde at det smager mere "naturligt" uden en eftersmag. Vil dog anbefale tropical da vandmelon smager af, ja, vand med melon haha.

  Så tropical er pt. min favorit.
  Vil smage Cola næste gang!

  Køber ikke andre steder fremover! (Posted on 24/03/2017)
  Godt produkt-dårlig smag Review by Nicole
  Selve produktet er godt ! Dog bestilte jeg med æble/lime og den er meget (!!) harsk i smagen.. Blander godt, men smager er virkelig ikke mig. Smager af lime skal. (Posted on 03/06/2016)
  Perfekt! Review by Mikkel
  Super BCAA!

  Højt indhold af aminosyrer, og virkelig noget der sætter skub i tingene syntes jeg. Kan tydeligt mærke at min krops evne til at optage næring og proteiner bliver boostet, jeg bliver ikke øm på samme måde og musklen er fuld og behagelig dagen efter.

  Drikker den i løbet af min træning (sideløbende med en masse vand) og må sige at Cola smagen er åndssvag lækker, særligt med et par isterninger. Klart en af de bedste produkter jeg har købt derfra.

  God træning! (Posted on 11/05/2016)
  Fin smag, men ikke det bedste på markedet. Review by Marco
  Jeg har kun prøvet Bulks "Tropical", så det er kun den jeg snakker for. Har prøvet lidt forskellige mærker før Bulk. Jeg syntes den virker som en god middelmådig Instant BCAA.
  Nem at opløse, fin smag og konsistens. (Posted on 09/04/2016)
  Nirekelig godt produkt Review by Julie
  Jeg synes det er et helt utrolig godt produkt, og det smager faktastisk! Jeg bruger æble og Lime og har absolut ikke fortrudt! Ikke alt for sur, men dejlig frisk og sød
  Thumbs up herfra (Posted on 05/04/2016)
  God til prisen Review by Martin
  Jeg har købt water melon og synes smagen går an. Men vil nok gå efter en lidt mere kraftig smag næste gang, da BCAA er noget bittert stads. Synes prisen er rigtig fin i forhold til produktet. (Posted on 01/04/2016)
  Smager BETYDELIGT bedre end konkurrenternes! Review by Erik
  Jeg kan kun bedømme på smag, da jeg kun har taget produktet i en måned - men det er sq meget godt!
  Jeg har taget andre pulver-BCAA tidligere, men denne smager helt klart bedst! (Posted on 31/03/2016)
  Rigtig god smag Review by Marcus Ulrik Kristensen
  Jeg har nu prøvet Instant BCAA med æble og hindbær, den har en virkelig frisk smag og kan sagtens blandes sammen med noget post workout som f.eks. maltodextrin klumper slet ikke. (Posted on 24/02/2016)
  God smag! Review by Kasper
  Jeg plejer at tage Cola. Den smager vildt godt!

  Meget nem at blande. (Posted on 20/02/2016)
  Uden smag = dårlig smag Review by Nikolaj
  Det ville være godt at angive at den smagsneutrale eller uden smag har en ret dårlig smag eller i hvert fald ikke egner sig til at drikke bare blandet med vand.

  Selv blandet med en proteindrik med smag, giver det en dårlig eftersmag. (Posted on 06/12/2015)
  Virkelig lækker smag. Review by Linda Flugt Poulsen.
  Har nu prøvet Instant BCAA med tropical og cola smag og kan kun give positiv feedback. Lækker og frisk smag. Håber den nye med bær smag jeg har bestilt er lige så god :-) men tvivler ikke på at den er :-) Utrolig nem og blande i vand. (Posted on 22/07/2015)

  Anmeldelser

  90%

  12 Anmeldelser

  {{ star.id }} {{ star.count }}
  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK