Capping Kit

Kapsel Kit

Capping Kit

Kapsel Kit

As low as 153,00 kr Regular Price 219,00 kr
SKU
CMQ-KIT
In stock
SKU
CMQ-KIT
As low as 153,00 kr Regular Price 219,00 kr
OP TIL -80% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Fremstil dine egne kapsler
Skab dine helt egne formuleringer
Hurtigt og nemt at bruge

Beskrivelse

Dette Kapsel Kit fra BULK POWDERS™ er den ideelle måde at omdanne dine pulvertilskud til kapsler på. Med lidt øvelse tager det kun 10 minutter at fylde 50 kapsler!

Hvis der er andre pulvere i BULK POWDERS™-sortimentet, som fås i pulverform, men ikke som kapsler eller tabletter, er Kapsel Kit den ideelle løsning. Du kan også bruge Kapsel Kit til at fremstille dine helt egne kapselformuleringer – fra pre-workout-kapsler til fedttabskapsler.

Kapsel Kittet er fremstillet af Cap-M-Quik i USA, og kittet indeholder en fyldemaskine, en stamper og et fyldekort. Bemærk dog, at der ikke følger gelatinekapsler med. Dem skal du købe separat.

Vi har erfaret, at kapsel kittets størrelse afhænger af hvor meget pulver man har for per kapsel.

Følgende liste indikerer ca. hvor meget pulver der kan være i hver kapsel. Mængden afhænger af pulveret og hvor tæt man pakker det under kapsling.

  • Størrelse 1 gelatinekapsler indeholder mellem 300mg og 600mg pulver.

  • Størrelse 0 gelatinekapsler indeholder mellem 400mg og 800mg pulver.
  • Størrelse 00 gelatinekapsler indeholder mellem 550mg og 1100mg pulver.

Hvis du vil benytte et kosttilskud med en lille anbefalet dosis, passer størrelse 1 bedst. Hvis den foreslåede dosis er særligt lille (under 300 mg), bør du kombinere det med et fyldstof (vi anbefaler maltodextrinda det ikke klumper) for at sikre, at du opnår korrekt doserede kapsler.

Hvis du gerne vil kombinere flere ingredienser, er størrelse 00 mest velegnet, fordi det er den største i vores sortiment. Desuden vil vi anbefale denne størrelse til fremstilling af kapsler med lavdensitetsprodukter, som kræver større portionsstørrelser.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.