Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
49,00 DKK
Caffeine Tablets 200mg

1339112102 // 172.24.48.106 Koffeinpiller 200mg

 •  
 •  
 •  
 • Koffeinpiller af medicinsk kvalitet
 • Mindsker træthed
 • Billig energibooster - perfekt pre-workout
Kvalitetsgodkendt

BULK POWDERS® kvalitetssikring strækker sig gennem hele produktionen – uanset om det er at finde den rette råvare, producere under kliniske tilstande eller at gennemteste hvert enkelt produkt.

Højeste Kvalitet

BULK POWDERS® bruger altid de fineste råvarer, uanset hvad de koster. Der er ingen billige fyldstoffer – hver eneste ingrediens i hvert eneste produkt er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet.

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

5 5

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

  Europas mest populære koffeinpiller

  BULK POWDERS™ Koffeinpiller indeholder hele 200 mg koffein af medicinsk kvalitet. Koffeipiller er en af bestsellerne fra BULK POWDERS™ – og det er med god grund. De er ekstremt billige, og du får mere for pengene end med andre mærker.

  Koffein er en kraftig stimulans, som gør det perfekt til at bekæmpe træthed. Du får energi med det samme og øger din mentale skarphed. Og hvad der måske er endnu mere vigtigt, så er det bevist, at koffein mindsker den opfattede anstrengelse. Det betyder, at koffein sætter dig i stand til at træne hårdere og i længere tid. Det har nogle indlysende fordele i forhold til at opbygge muskler og mindske kropsfedt.

  I forhold til fedttab vil du ofte se, at koffein indgår i fedtforbrændingsmidler. Det er simpelthen, fordi koffein virker. Koffeinen går ind og aktiverer i højere grad brugen af fedt som brændstof under træning.

  Dette, koblet med at træning føles mindre hård, gør at koffeinpiller er meget populære under cuts og i forbindelse med at ville tabe fedt og gå ned i fedt-procent.

  Desuden kan det kombineres effektivt med andre fedttabsstoffer, så du opnår fedttab ad flere veje.

  Europas Billigste koffeinpiller

  Hos andre forhandlere på nettet koster 120 stk 100 mg koffeinpiller hurtigt 100 kr. Vi sælger 200 mg koffeinpiller (da det er den typiske farmaceutisk effektive dose) og vi sælger 100 stk for 39 kr.

  Det er 76% billigere!

  Vores koffeinpiller bliver testet for renhed, så der er ikke gået på kompromis med kvaliteten.

  Grunden til at vi derfor kan sælge 100% ren koffein til den pris, er simpelthen at vi sælger så meget af det og holder alle omkostninger så lave som muligt. Besparelserne kommer så dig, vores kunde, til gode.

  Hvis du vil have den billigste måde at få et energiboost på – har du fundet den med BULK POWDERS™ potente Koffeinpiller. Se også resten af vores store udvalg af potente pre-workout produkter her.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  Ingredienser i Koffeinpiller 200mg

  Pr. tablet:

  Koffein 200 mg.

  Andre ingredienser:

  Di-calciumfosfat, Mikrokrystallinsk Cellulose, Magnesiumstearat, silica, calcium carbonat, hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), Titanium Dioxid, vegetabilsk glycerin.

  Egnet til

  Vegetarer og veganere.

  Allergener

  Ingen.

  Anvendelse

  Tag 1 pille før træning, eller når du har behov for et energiboost. 

  Advarsel: Må kun anvendes af personer, som er fyldt 18 år. Den anbefalede dosis må ikke overskrides.

  Synergister

  Koffeinpiller kan kombineres effektivt med andre produkter, som booster energien og hjælper med fedttab, f.eks. Super Strength Grøn Te Kapsler og L-Carnitin L-Tartrat Kapsler.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Anmeldelser

  Fremragende Review by Rasmus
  Et godt alternativ i forhold til kaffe - og til en super god pris! (Posted on 21/08/2016)
  Uden tvivl den stærkeste pille jeg har prøvet Review by Mehlberg
  Virker super godt, og kan ikke sammenlignes med mg som man har prøvet fx har prøvet fra et andet firma. (Posted on 05/04/2016)
  Billigt og effektivt Review by Rasmus
  200mg koffien er omkring halvdelen af det maksimale mængde koffien som er anbefalet. Produktet er rent og virker bedst på tom mave sammen med l-theanine. Jeg indtager det personligt selv om morgenen fordi at jeg er mest træt der, desuden er det ikke en god idé at tage det efter 16 da halveringstiden på koffein er på 6-7 timer.

  Produktet virker som fremlagt på hjemmesiden og virker rent. Hvis man ikke er træt overhovedt har koffien ikke en særlig stor virkning på dig. (Posted on 05/04/2016)
  Super Review by Thorbjørn
  DISSEPILLERERSUPEROPKVIKKENDE! (Posted on 09/03/2016)
  Super Pris - Mega Effektivt Review by Kasper
  Jeg er meget glad for dem, da de er ret nemme at tage i forhold til at skulle drikke en kop kaffe.

  Jeg synes også de giver en renere energi i forhold til kaffe.

  Prisen er også rigtigt god. (Posted on 20/02/2016)

  Anmeldelser

  100%

  5 Anmeldelser

  {{ star.id }} {{ star.count }}
  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK