Organic Coconut Flour

Kokosmel

Organic Coconut Flour

Kokosmel

glutenfri gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri Økologisk sojafri vegansk vegetarisk ...
As low as 35,00 kr
SKU
BPB-CFLO-0000
In stock
SKU
BPB-CFLO-0000
As low as 35,00 kr
-30% produktet – brug 300+kr Brug kode DROP1S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Fantastisk til madlavning og bagning
Glutenfrit mel
Højt indhold af fiber og sunde fedtsyrer

Beskrivelse

Hvad er kokosmel?

Kokosmel er et velsmagende og sundt alternativ til hvede og andre former for mel, hvilket gør det til en god mulighed for glutenfri madlavning og bagning.

Kokosmelen males fra kokosnøddens kød (det hvide i kokoskalen), så den har en lækker, let kokosnødsmag, der supplerer alle former for forskellige fødevarer og bagværk. Intet andet er tilføjet - ingen fyldstoffer, konserveringsstoffer eller tilsætningsstoffer. Dette er ren, 100% fintmalet kokosnød fyldt med naturlig ernæring.

Kokosnødder findes i tropiske klimaer og udgør en væsentlig del af kosten for mange fra tropiske områder. Kokoskød er en naturlig kilde til mange vigtige næringsstoffer, herunder mineraler som mangan, kalium og kobber.

Måske er det mest imponerende næringsmæssige aspekt af kokosmel dets høje niveauer af mellemlange triglycerider. Selvom det teknisk set er et mættet fedt, nedbrydes mellemlange triglycerider langt lettere end andre fedtsyrer, såsom lange triglycerider.

Kokosmel anvendes mest til madlavning og bagning. Det kan bruges i både saltede og søde opskrifter med hundredvis af forskellige muligheder tilgængelige online. Da det er glutenfri, er kokosmel den perfekte erstatning for andre glutenholdige meltyper.

Fodele ved kokosmel

  • Alsidig ingrediens til madlavning og bagning 
  • Højt fiberindhold
  • Glutenfri og rå 
  • Ingen fyldstoffer / konserveringsmidler 
  • Kilde til mellemlange triglycerider 
  • Kan tilsættes til shakes for at øge kalorieindholdet 
  • Indeholder mangan, kalium og kobber


Hvem kan med fordel bruge kokosmel?

BULK POWDERS® Kokosmel er ideel til madlavning og bagning og tilbyder en velsmagende, glutenfri løsning. Det kan også tilsættes til shakes for at give MCT og øge kalorieindholdet.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser

100% kokosmel.

Næringsindhold i Kokosmel

Per 100 g:

Energi kJ/Kcal 1608/387, Fedt 17g, heraf mættede 16g, Kulhydrater 26g, af hvilke sukker 23g, Fiber 30g, Protein 18g, Salt 0,1g

Egnet

Vegetarer og veganere.

Allergener

Ingen.

Vejledning

Anvendelse

Anvendes som anvist under madlavning eller bagning. Eksperimentér med søde og salte opskrifter.

Synergister

Kokosmel anvendes primært til madlavning eller bagning. Andre ingredienser i vores sortiment, som passer til det, er Quinoamel, Mandelsmør og Flydende, Pasteuriserede Æggehvider.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.