LAVESTE PRISER
SPAR OP TIL 60%
FRI FRAGT
ORDRER OVER 500 KR
TIL AT STOLE PÅ
TRANSPARENT, GENNEMTESTET
STØRSTE UDVALG
1200+ PRODUKTER
Creatine Monohydrate

Kreatin Monohydrat

Creatine Monohydrate

Kreatin Monohydrat

vegetarisk vegansk gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 25,00 kr
SKU
BPB-CMON-0000
In stock
SKU
BPB-CMON-0000
As low as 25,00 kr
45% produktet – brug 250+kr Brug kode TOP45S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Ultra rent kreatinmonohydrat
Til at hjælpe med bedre præstation ved høj intensitetstræning
Utrolig værdi for pengene

Beskrivelse

Hvad er Kreatin Monohydrat?

BULK POWDERS® Kreatin Monohydrat er en højkvalitets, ultraren form af kreatinmonohydrat, der giver god værdi for pengene.

Mange kreatinmonohydratprodukter kan indeholde op til 5% urenheder, mens BULK POWDERS® Kreatin Monohydrat er 99,9% rent. Vi viser det seneste analysecertifikat på denne side (under produktbilledet) som bevis for vores engagement i produktkvalitet.

Kreatin kan bidrage til at øge fysisk præstation ved høj intensitetstræning. Kreatin er særligt populær for bodybuilders, powerlifters, rugbyspillere, fodboldspillere, som alle udfører udbrud af kortvarig, høj intensitetsøvelser.

Kreatinmonohydrat blandes med lethed, hvilket gør det nemt at tilføje til andre protein- og/eller kulhydratdrikke.

Fordele ved Kreatin Monohydrat                                                                   

  • Kan hjælpe til at øge fysiske præstationer ved højintense intervaller af styrkeudøvelse
  • Et af de mest videnskabeligt undersøgte kosttilskud
  • Særligt god 'value for money'
  • Blandes nemt
  • Perfekt til at blande i shakes
  • Testet, sikkert og effektivt


Hvem kan med fordel bruge kreatin monohydrat?

Dette kreatintilskud er af højeste kvalitet til personer, der ønsker at øge fysiske præstationer under højintens træning. Det er desuden en ideel form for kreatin til at blande i andre drikkevarer, såsom post-workout shakes, da det er så nemt at opløse.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er kreatinmonohydrat?

Dette er en ikke-essentiel forbindelse, der kan indtages gennem kosten eller syntetiseres i leveren, bugspytkirtlen og nyrerne. Det beløb, vi får gennem kosten, er ikke til de niveauer, der kræves for at forbedre kreatindepoterne i musklerne, og derfor er det almindeligt at supplere med kreatinmonohydrat. Kreatin er kendt for at være et af de mest anvendte sportslige kosttilskud til at øge den fysiske ydeevne i høj intensitetstræning.

Hvem kan tage kreatinmonohydrat?

I modsætning til den populære tro er kreatinmonohydrat til gavn for en række mennesker, fra udholdenhedsbaserede atleter til holdbaserede sportsgrene og styrkeudøvere. Det er særligt gavnligt for sportsgrene med høj intensitet; eksplosiv motion som fodbold, rugby eller powerlifting.

Hvornår skal jeg tage kreatinmonohydratpulver?

Vi anbefaler at indtage 3-5 g kreatin efter træning for at optimere optagelsen. Det anbefales også at tage et hurtigt optageligt kulhydrat, såsom dextrose, og for hvert gram kreatin forsøge at indtage 75 ml vand for at understøtte absorption. Tag yderligere 3-5 g på hviledage for at opretholde kreatins indtrængning i musklen. Kreatin bør tages over en periode snarere end korte perioder for at sikre, at muskelkreatindepoterne vokser.

Hvordan kan jeg tage kreatinpulver?

Ved blot at blande med dine nuværende kosttilskud, uanset om det er din proteinshake eller BCAA drikke. Alternativt tilsættes 3-5 g til 200-300 ml koldt vand og blandes. Andre drikkevarer som tranebærsaft, æblejuice eller citron/kalkvand er gode til at maskere enhver potentiel bitterhed. Det aromatiserede kreatinmonohydrat er udviklet til en bekvem og effektiv måde at forbruge pulveret alene.

Hvordan skiller BULK POWDERS® Kreatin Monohydrat sig ud fra andre mærker?

Dette er en ultra-ren form for kreatin, som er blevet testet grundigt for at sikre, at der ikke er nogen urenheder eller biprodukter til stede. Samtidig giver prisen fremragende værdi for pengene.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Kreatin Monohydrat

Uden smag

100% kreatinmonohydrat.

Med smag

Kreatinmonohydrat (4 g), smagsstoffer (blandede bær, æble og lime), citronsyre, farvestoffer (Cu Chlorophyllin, Betroot Red), sukralose.

Egnet til

Vegetarer og veganere.

Allergener

Ingen.

Vejledning

Anvendelse

Bland 1,5 skefulde (ca. 5 g) i 50 ml vand, og indtag 1-2 portioner dagligt. 1 portion kan indtages sammen med din pre- eller post-workout-shake.

Synergister

Hurtige kulhydrater som waxy maize stivelse eller druesukker er vist at forbedre optagelsen af kreatin. Det er den hastighed, hvormed kreatin optages og leveres ud til de arbejdende muskler. 

Andre produkter, som ofte tages sammen med kreatin, er BCAA og valleprotein. Nogle undersøgelser har også talt for at anvende D-ribose sammen med kreatin. Sammen er de vist at øge musklernes arbejdskapacitet.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser