Daily Protein™

Daily Protein™

Daily Protein™

Daily Protein™

glutenfri gmo-fri vegetarisk ...
As low as 129,00 kr
SKU
WMN-DPRO
In stock
SKU
WMN-DPRO
As low as 129,00 kr
-30% produktet – brug 300+kr Brug kode DROP1S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Shake med højt proteinindhold
20 g protein og 99 kalorier pr. portion
Tilføjet LactoSpore® og DigeZyme®

Beskrivelse

Hvad er DAILY PROTEIN™?

DAILY PROTEIN™ er en dagligdags kvalitetsproteinshake fra WMN™. Den er professionelt formuleret til aktive kvinder, der ønsker at støtte deres træning og aktivitet. Vi bruger premium valleprotein for at opnå en lækker højproteinshake.

Hver portion på 25g DAILY PROTEIN™ giver dig 99 kalorier og 19,6g protein. DAILY PROTEIN™ indeholder kun 1,8g fedt og 1,9g kulhydrater.

DAILY PROTEIN™ indeholder også DigeZyme® fordøjelsessymbolkompleks og LactoSpore® probiotika sammen med tilsat krom, der bidrager til et normalt blodsukkerniveau.

Hvis du arbejder hårdt på at omforme din krop, vil du allerede vide, at protein er et vigtigt makronæringsstof. DAILY PROTEIN™ er en bekvem måde at øge dit proteinindtag på. Drik det før eller efter træning, på farten eller til morgenmad. Du kan også tilføje det til din havregrød om morgenen eller til smoothies.

Hvordan fungerer DAILY PROTEIN™?

Byg - Reparer - Nær

  • Rent kvalitetsvalleprotein
  • Kun 99 kcal pr. portion
  • 19,6g protein pr. portion
  • Kun 1,9g kulhydrater pr. portion
  • Kun 1,8g fedt pr. portion
  • Rig på aminosyrer
  • Tilføjede ingredienser der understøtter fordøjelsessystemet
  • En kilde til ren protein med minimale kulhydrater og fedtstoffer
  • 500g = 20 portioner

Hvorfor bruge DAILY PROTEIN™?

Protein er det vigtigste makronæringsmiddel til at opbygge mager muskelmasse, komme sig efter en træning og styre sin appetit. Men det kan være svært at få nok protein fra madretter og snacks uden at få mere kulhydrat og fedt, end du har brug for.

En kvalitetsproteinshake er den ideelle måde at øge dit proteinindtag på fra et komplet kvalitetsprotein. DAILY PROTEIN™ højkvalitets pure whey protein er naturligt lavt i sukker, fedt og kulhydrater, men indeholder masser af essentielle aminosyrer. Vælg mellem de lækre Chokoladebrownie eller Jordbær Cupcake smag.

Hvad er der i DAILY PROTEIN™?

Whey Protein

Vores højkvalitetsvalle har et højt proteinindhold. Valleprotein er et komplet protein, der indeholder alle de essentielle aminosyrer der skal til for at hjælpe din krop til at opbygge og reparere magert muskelvæv.

DigeZyme®

DAILY PROTEIN™ indeholder DigeZyme®, et varemærkeret fordøjelsesenzymkompleks indeholdende amylase, protease, cellulase, laktase og lipase. Denne blanding af premium fordøjelsesenzymer er et populært supplement til protein.

LactoSpore®

LactoSpore® probiotika indeholder bacillus coagulans.

Krom

Krom er et essentielt spormineral, der hjælper med at regulere blodglukoseniveauer og bidrager til normal makronæringsstofskifte. Vi bruger premiumudgaven af krompicolinat, den mest biotilgængelige form for krom på markedet.

HVEM KAN BRUGE DAILY PROTEIN™?

DAILY PROTEIN™ er simpelthen en kvalitets-valleproteinshake med vigtige ekstra funktioner, der vil hjælpe dig med at få mere ud af dine sunde madvaner. DAILY PROTEIN™ er en komplet protein, rig på aminosyrer. Tilføjede fordøjelsesenzymer og probiotika er tilføjet til formlen, mens krom hjælper dig med at holde blodsukkerniveauerne stabile. Perfekt til en daglig valleproteinshake, som hjælper dig med at få mere protein i din aktive livsstil.

EGNET TIL

Aktive kvinder, der ønsker en premium valleproteinshake plus fordøjelsessupport, for at øge deres proteinindtag hver dag.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

INGREDIENSER

Valleproteinkoncentrat (mælk), kakaopulver (kun Chokoladebrownie-smagen), Naturlige aromastoffer, fortykningsmiddel (xanthangummi), instantiseringsmiddel (soya), DigeZyme® enzymkompleks (amylase, protease, cellulase, kactase, lipase), syre (citronsyre) naturlig farve (rødbederød - kun jordbær- og creme-smag), sødemidler (sucralose), LactoSpore® probiotika (bacillus coagulans), krompicolinat. 

NÆRING Pr. 25 g portion Pr. 100 g
Energi kJ/kcal 420/99 1680/395
Fedt
hvoraf mættede
1.8g
0.6g
7.2g
2.4g
Kulhydrat
hvoraf sukker
1.9g
1.2g
7.6g
4.9g
Fiber 0.14g 0.56g
Protein 19.6g 78.5g
Salt 0.09g 0.37g
DigeZyme® 75mg 300mg
LactoSpore® 60,000,000 spores 240,000,000 spores
Chromium 6ug (15% RI*) 24ug (60% RI*)

EC RDA = % EC anbefalet daglig indtag

ALLERGENER

For allergener henvises der til ingredienser med fed skrift.

Vejledning

Bland en skefuld (25g) DAILY PROTEIN™ med 200 ml vand og drik det om morgenen, før træning eller efter træning. DAILY PROTEIN™ kan også omrøres i din havregrød om morgenen eller i smoothies. Indtag 1-2 portioner om dagen.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.