Lean Shake™

Lean Shake™

Lean Shake™

Lean Shake™

vegetarisk gmo-fri glutenfri ...
As low as 149,00 kr
SKU
WMN-LSHA
In stock
SKU
WMN-LSHA
As low as 149,00 kr
35% på dette produkt - Brug kode TIER1S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Proteinshake med højt proteinindhold, højt fiberindhold
97 kalorier og 17 g protein pr. portion
Ingredienser der understøtter vægtstyring*

Beskrivelse

Hvad er LEAN SHAKE™?

LEAN SHAKE™ er en lækker højproteins- og fibershake fra WMN™. Det er den perfekte proteinshake til at understøtte din aktive livsstil og træning.

Lav i kalorier, men høj i protein og fibre, LEAN SHAKE™ indeholder også vigtige ingredienser, der kan give din kost et ekstra boost ved at understøtte vægttab*. Vi har også tilføjet DigeZyme® fordøjelsesenzymkompleks og LactoSpore® probiotika.

Protein er en afgørende bestanddel af enhver sund kost - det bidrager til opretholdelsen af muskelmasse. LEAN SHAKE™ indeholder vores langsomme og hurtige proteinblanding af tre forskellige former for protein til at understøtte dine stærke muskler.

Hver portion på 25g LEAN SHAKE™ giver dig 97 kalorier og 17g protein. Der er et imponerende lavt fedtindhold på 1,6g og kulhydratindhold på 1,9 g.

LEAN SHAKE ™ er den perfekte måde at få optimale mængder protein i løbet af en dag uden at indtage for mange kalorier, kulhydrater eller fedtstoffer. Det er praktisk, omkostningseffektivt og smager også godt.

*LEAN SHAKE™ indeholder glucomannan, der i kombination med en energifattig kost, bidrager til vægttab. Den gavnlige effekt opnås ved daglig indtagelse af 3g glucomannan i tre doser på 1g hver, sammen med 1-2 glas vand før måltider og i sammenhæng med en lavenergikost.

Hvordan fungerer LEAN SHAKE™?

Nær - Beskyt - Reparer

  • Kvalitetsvalle og mælkeprotein
  • Kun 1,1g sukker and 1,6g fedt pr. portion
  • Høj i essentielle aminosyrer og fibre
  • Bidrager til vægttab med en energibegrænset kost
  • Understøtter en normal skjoldbruskkirtelfunktion**
  • Bidrager til regulering af blodsukkerniveauer***
  • Kun 97 kcal pr. portion
  • 500 g = 20 portioner

Hvorfor bruge LEAN SHAKE™?

En muskuløs, sund krop har brug for masser af protein. Valleproteinshakes kan være den mest bekvemme måde at få lidt flere proteinmakroer hver dag, uden at øge dit indtag af kulhydrater og fedtstoffer.

LEAN SHAKE ™ er en ren proteinshake, der kun indeholder 97 kalorier pr. portion. Den er baseret på vores valle- og mælkeproteiner af højeste kvalitet. Vi har tilføjet vigtige naturlige ingredienser, alle valgt til at støtte din aktive livsstil og sunde kost.

Dette er en diæt valleproteinshake, som vil hjælpe dig med at opfylde dine proteinbehov, samtidig med at du giver din slankekur og træning en hjælpende hånd. Vælg mellem de lækre Chokoladebrownie eller Jordbær Cupcake smag.

Hvad er der i en LEAN SHAKE™?

Langsom og hurtig frigivelsesproteinblanding

Proteinet i LEAN SHAKE™ kommer fra en kombination af langsomt og hurtigt frigivende proteiner til at støtte din kost hele dagen igennem. Vi bruger premium valleproteinkoncentrat, mælkeproteinkoncentrat og valleproteinisolat, så du har de aminosyrer, din krop har brug for til at opbygge og reparere vigtigt væv.

Glucomannan-pulver

Glucomannan er et naturligt kostfiber fremstillet af roden af konjacplanten. Da Lean Shake er en kilde til fibre, kan det bidrage til vægttab i sammenhæng med en energifattig kost.

Inulin

Inulin er en sødt smagende opløselig fiber, der bidrager til både smagen og teksturen i LEAN SHAKE™.

Clarinol® CLA

Konjugeret linolsyre (CLA) er en naturligt forekommende essentiel fedtsyre fra saflorolie. Vi bruger premiumudgaven af Clarinol®.

DigeZyme®

LEAN SHAKE™ indeholder DigeZyme®, et varemærkeret fordøjelsesenzymkompleks indeholdende amylase, protease, cellulase, laktase og lipase.

LactoSpore®

LactoSpore® er en varemærkeret blanding af Bacillus Coagulans, en populær Probiotic.

Selen**

Selen er et vigtigt mineral, der bidrager til normal skjoldbruskkirtelfunktion og hjælper med at støtte et sundt immunsystem. Vi bruger premiumudgaven af selenomethionin.

Cholin

Cholin er et vitaminlignende essentielt næringsstof, der kan hjælpe med at støtte lever- og nervefunktioner. Det spiller også en rolle i at understøtte energiniveauer og opretholde en sund metabolisme. Det bidrager til et normalt lipid (fedt) stofskifte i kroppen.

Krom***

Krom er et essentielt spormineral, der bidrager til normal makronæringsmetabolisme og hjælper med at støtte normale blodglukoseniveauer. Vi bruger premiumudgaven af krompicolinat, den mest biotilgængelige form for krom på markedet.

Hvem er LEAN SHAKE™ egnet til?

LEAN SHAKE™ er en lækker højproteinsshake med lavt kalorieindhold, der hjælper dig med at opfylde dine proteinmål hver dag. Men det er mere end bare en proteinshake. Vi udviklede LEAN SHAKE™ til specifikt at støtte aktive kvinder, som ønsker at blive slankere, stærkere og mere tonede. Den er høj i protein og fiber, plus den indeholder en række populære ingredienser til at hjælpe med vægttab, øge metabolisme og skjoldbruskkirtlens funktion.

EGNET TIL

Aktive kvinder, der er på udkig efter en shake med et højt proteinniveau med langsomt og hurtigt frigivet proteiner, fordøjelseshjælpemidler og vægtstyringsingredienser.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

INGREDIENSER

Langsom og hurtig frigivelsesproteinblanding (valleproteinkoncentrat (mælk), mælkeproteinkoncentrat, valleproteinisolat (mælk) kakaopulver (kun Chocolate Brownie-smagen), inulin (fructooligosaccharider), Glucomannan-pulver, Clarinol® CLA-pulver (Konjugeret linolsyre (CLA) er en naturligt forekommende essentiel fedtsyre fra saflorolie, glukosesirup, natriumkaseinat (mælk), anti-klæbemiddel (siliciumdioxid), lecithin, stabilisator (tetrasodium difosfat), antioxidant (naturlig E-vitamin)), soya lecithin, naturlige aromastoffer, fortykningsmiddel (xanthangummi), naturlig farve (rødbederød - kun Strawberry Cupcake-smag), syre (citronsyre - kun Strawberry Cupcake-smag), DigeZyme®-enzymkompleks (amylase, protease, cellulase, lactase, lipase), cholinbitartrat, sødemidler (sucralose), LactoSpore® probiotika (bacillus coagulans), selen methionin, krompicolinat.

NÆRING Pr. 25 g portion Pr. 100 g
Energi kJ/kcal 407/97 1630/388
Fedt
hvoraf mættede
1.6g
0.5g
6.3g
1.9g
Kulhydrat
hvoraf sukker
1.9g
1.1g
7.7g
4.5g
Fiber 2.2g 8.9g
Protein 17g 68g
Salt 0.12g 0.46g
Glucomannan 1g 4g
Inulin 1g 4g
Clarinol® CLA 1g 4g
DigeZyme® 75mg 300mg
Cholinbitartrat 50.75mg 203mg
LactoSpore® 60,000,000 sporer 240,000,000 sporer
Selenium 8.25ug (15% RI*) 33ug (60% RI*)
Chromium 6ug (15% RI*) 24ug (60% RI*)

% RI: Reference intake of an average adult (8400kJ/2000kcal).

ALLERGENER

For allergener henvises der til ingredienser med fed skrift.

Vejledning

Bland en skefuld (25 g) LEAN SHAKE™ med 200 ml vand og drik det som en morgenmad, en snack mellem måltider, før træning eller efter træning. Indtag op til 3 portioner om dagen.

Advarsler: Drik 2 glas vand med hver portion for at sikre, at glucomannan når ned i maven. Der er risiko for kvælning for mennesker med synkebesvær, eller hvis kapslerne indtages med for lidt væske. 

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.