Lean 11™

Lean 11™

Lean 11™

Lean 11™

vegetarisk vegansk gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 199,00 kr
SKU
WMN-LE11-CAPS
In stock
SKU
WMN-LE11-CAPS
As low as 199,00 kr
-50% produktet – brug 300+kr Brug kode WOW50S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Premium formular
11 præcist doserede ingredienser
Bidrager til vægttab*

Beskrivelse

Hvad er LEAN 11™?

LEAN 11™ er en slankende formular, skabt af eksperterne hos WMN™. Den er formuleret specifikt for aktive kvinder, der ønsker et ekstra boost. Denne effektive slankende formular har 11 ingredienser, alle sammen i præcise høje doser. Lean 11™ indeholder vitaminer, mineraler, naturlige energikilder og planteekstrakter til at øge fedtstofskiftet**, støtte slankning* og regulere blodsukkerniveauer.

Ikke alle slankende formularer er skabt lige. LEAN 11™ indeholder effektive ingredienser i doser, der fungerer. Koffeinen i Lean 11™ kommer fra naturlige kilder (i modsætning til de fleste formularer). Dette giver dig øget energi om morgenen, hjælper dig med at komme igennem eftermiddagsslumpen og er ideel før træning. Lean 11™ indeholder også Colanød-ekstrakt, der kan hjælpe med at støtte slankekure og bidrage til kropsvægtskontrol.

Herudover er populære ingredienser som grøn kaffe, grøn te og æblecidereddike medtaget i generøse mængder.

Det er den ideelle partner til din sunde kost og aktive livsstil, hvilket giver dig det ekstra boost, du har brug for, for at se endnu bedre resultater!

*Colanød kan bidrage til slankning og kropsvægtskontrol. 

** Indeholder cholin, der bidrager til en normal lipidmetabolisme.

*** Indeholder krom, der bidrager til normal blodsukkerregulering.

Hvordan fungerer LEAN 11™?

Energi - Fedtmetabolisme - Vitalitet

 • 11 aktive ingredienser til at understøtte en aktiv livsstil
 • Indeholder colanød, der kan bidrage til slankning og kropsvægtskontrol
 • Indeholder grøn kaffe og æblecidereddike
 • En innovativ blanding af vitaminer, mineraler og planteekstrakter
 • 100 mg naturlig koffein for at hjælpe dig med din opmærksomhed og koncentration
 • Understøtter normal energiafgivende stofskifte
 • Indeholder cholin, der bidrager til en normal fedtmetabolisme
 • Indeholder selen, der bidrager til at opretholde en normal skjoldbruskfunktion
 • Indeholder krom, der hjælper med normal metabolisme af makronæringsstoffer
 • Indeholder vitamin B12, der bidrager til reduktion af træthed og udmattelse
 • Understøtter normal psykologisk funktion og mental præstation

Hvorfor købe LEAN 11™?

Vi forstår, at du foretrækker bestemte ingredienser i dine foretrukne slankende produkter. Resultatet er LEAN 11 ™ - de bedste ingredienser kombineret med vores ekspertise i formulering af produkter. Vi tror på, at LEAN 11™ er den mest innovative slankende formular for kvinder på markedet. Intet andet produkt har for øjeblikket et så komplet udvalg af ingredienser.

LEAN 11™ kommer i veganer-venlige cellulosekapsler (i stedet for gelatine), så de passer til alle!

Hvad er der i LEAN 11™?

Citrus aurantium 450 mg

Også kendt som Bitter Orange Peel, dette en meget populær og velforsket ingrediens. LEAN 11™ indeholder 450 mg pr. portion.

Grøn te-ekstrakt 400 mg

Grøn te (fra Camellia Sinensis-træet) er en af hjørnestenene i mange formularer. LEAN 11™ inkluderer hele 400 mg standardiseret grøn te-ekstrakt pr. portion.

Grøn kaffe-ekstrakt 350 mg

Denne populære ingrediens er taget fra ikke-ristede grønne kaffebønner og giver en naturlig kilde til chlorogensyre og koffein. Grøn kaffe-ekstrakt har fået et velfortjent ry gennem årene.

Æblecidereddike 250 mg

2017 oplevede et boom i populariteten af æblecidereddike - vi har inkluderet det i LEAN 11™ med generøse 250 mg pr. portion.

Colanød-ekstrakt 100 mg

Colanød er en populær ingrediens, som kan hjælpe med at støtte slankekure og bidrager til kropsvægtskontrol. Vi synes, at det er et fantastisk supplement til ethvert vægttabs- eller toningprogram. Colanøden er frugten på Cola-træet og er endnu en naturlig kilde til koffein i LEAN 11™.

Naturlig koffein 100 mg

Koffein er den mest anvendte stimulans over hele verden. Vi inkluderer 100 mg pr. portion (omtrent svarende til en kop sort kaffe), nok til en energiforøgelse uden bivirkninger. Koffeinen i LEAN 11™ kommer fra Coffeine®, grøn te-ekstrakt, grøn kaffe-ekstrakt og Colanød-ekstrakt.

Cholin 82,5 mg

Cholin er medlem af B-vitaminfamilien og findes naturligt i æggeblommer og spinat. Det bidrager til et normalt lipid (fedt) stofskifte i kroppen.

B5-vitamin 50 mg

B5-vitamin bidrager til normal mental præstation og normalt energigivende stofskifte. Af disse grunde supplerer det virkeligt formularen i LEAN 11™, som en alsidig partner til din sunde livsstil.

B12-vitamin 200 mcg

B12-vitamin hjælper med at reducere træthed og udmattelse, samt bidrager til normalt energigivende stofskifte og til normal psykisk funktion. Tre meget vigtige grunde, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din hverdag. Vi inkluderer hele 200 mcg per dosis.

Krom 120 mcg

Krom er et essentielt spormineral, som ofte findes i termogene formularer. Det bidrager til normal makronæringsmetabolisme og hjælper med at støtte normale blodglukoseniveauer. Vi har inkluderet krom i Lean 11™, i form af krompicolinat, den mest biotilgængelige form for krom på markedet.

Selen 55 mcg

Selen er et andet vigtigt spormineral, som bidrager til den normale funktion af skjoldbruskkirtlen. Vi har valgt at bruge premiumudgaven af selenomethionin i LEAN 11™.

Hvem er LEAN 11™ egnet til?

LEAN 11™ er en termogen med effektive doser af førende ingredienser. LEAN 11™ er et godt valg for enhver aktiv kvinde, der søger at tage sine trænings- og toningsmål til det næste niveau. Det vil hjælpe dig med at opretholde din energi, fokusere og være bedre i stand til at håndtere din sult, plus give dig et løft til at arbejde endnu hårdere, når du træner. LEAN 11™ er en omfattende, nyskabende og sikker formular og er perfekt til at tage om morgenen eller som et boost før din træning.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

INGREDIENSER

Citrus aurantium, grøn te-ekstrakt, kapselskal (hypromellose, E171, E172, E133), grøn kaffe-ekstrakt (maltodextrin), æblecidereddike-pulver (maltodextrin), L-cholinbitartrat (siliciumdioxid), colanød-ekstrakt (maltodextrin), Coffeine® (vandfri koffein (naturligt) fra kaffebønner), D-kalcium-pantothenat, magnesiumstearat, siliciumdioxid, seleno methionin (dicalciumphosphat), krompikolinat, cyanocobalamin.

INGREDIENSER PER DAGLIG DOSIS
Citrus Aurantium 450mg
Grøn te-ekstrakt (40 % polyfenoler) 400mg**
Grøn kaffeekstrakt (20 % chlorogensyre) 350mg**
Æblecidereddike 250mg
Colanød-ekstrakt 100mg**
Cholin 82.5mg
Coffeine® 72mg**
B5-vitamin 50mg (833% RI*)
B12-vitamin 200mcg (8000% RI*)
Krom 120mcg (300% RI*)
Selen 55mcg (100% RI*)

*Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

**Totalt koffeinindhold er 100 mg pr. portion fra alle kilder.

EGNET TIL

Vegetarer og veganere.

ALLERGENER

Ingen.

Vejledning

Tag 3 LEAN 11™-kapsler per dag, jævnt fordelt over hele dagen, helst med mad. 

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.