Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
25,00 DKK
Maltodextrin

Maltodextrin

Maltodextrin
 • 100 % ren kulhydratkilde
 • Kombineres med andre næringsstoffer efter træning
 • Perfekt tilsætning til en hjemmelavet weight gainer
Kvalitetsgodkendt

BULK POWDERS® kvalitetssikring strækker sig gennem hele produktionen – uanset om det er at finde den rette råvare, producere under kliniske tilstande eller at gennemteste hvert enkelt produkt.

Højeste Kvalitet

BULK POWDERS® bruger altid de fineste råvarer, uanset hvad de koster. Der er ingen billige fyldstoffer – hver eneste ingrediens i hvert eneste produkt er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet.

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

Smag

Opblandingsevne

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}

  Spar 33% på dette produkt, når du bruger mere end 100 kr - Brug kode TAKES33

  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

  Hvad er maltodextrin?

  BULK POWDERS™ Maltodextrin pulver er 100 % rent, europæisk kulhydrat af bedste kvalitet og indeholder ingen tilsætnings- eller fyldstoffer. 

  Maltodextrin er et komplekst kulhydrat, men har samtidig et højt glykæmisk indeks på 110. Det betyder, at det optages ekstremt hurtigt i blodet og samtidig skaber en insulinspike. Efter træning er der netop behov for en insulinspike til at få transporteret næringsstoffer som Aminosyrer ud til musklerne – så de bliver tanket op og kan vokse og restituere.

  Maltodextrin er et polysaccharid, produceres af stivelse og består af dextrose polymerer af forskellig længde. Dog smager det ikke sødt som dextrose.

  Hvorfor bruge maltodextrin?

  Teknisk set er Maltodextrin et komplekst kulhydrat, men det har samtidig en GI på 110, så det bliver optaget hurtigt i blodet, giver en insulinspike, der er med til at levere næringsstoffer til musklerne, hvor de skal bruges. Dog skal det bemærkes at druesukker har en højere GI og derfor er bedre lige før og efter træning, men enkelte videnskabelige undersøgelser viser at der kan være en fordel i at kombinere druesukker med maltodextrin før og efter træning.

  BULK POWDERS™ Maltodextrin kan med fordel også bruges som en effektiv kulhydratkilde til weight gainer shakes, da det som sagt er et komplekst kulhydrat og proteiner og fedtstoffer i gainer shaken yderligere vil nedsætte optagelseshastigheden af kulhydraterne. Det betyder at alle de vigtige næringsstoffer vil blive leveret over en længere periode til musklerne i stedet for på en gang. I tilfældet med weight gainer shakes er det en fordel, da man derved sikrer det bedst mulige vækstmiljø for musklerne.

  BULK POWDERS™ Maltodextrin optages nemt og man kan derved indtage flere kalorier, hvilket er en nødvendighed for at vokse. Derfor er Maltodextrin ideelt til hard gainers.

  Så hvis du er på udkig efter en solid kulhydratkilde, så har du fundet det i BULK POWDERS™ Maltodextrin!

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  Ingredienser i Maltodextrin

  100 % maltodextrin.

  Næringsindhold i Maltodextrin

  Pr. portion på 50 g:

  Energi kJ/kcal 829/198, protein 0 g, kulhydrat 49,5 g, (heraf sukkerarter) 0 g, fedt 0 g, (heraf mættede fedtsyrer) 0 g.

  Per 100 g:

  Energi kJ/kcal 829/198, protein 0 g, kulhydrat 99 g, (heraf sukkerarter) 0 g, fedt 0 g, (heraf mættede fedtsyrer) 0 g.

  Egnet til

  Vegetarer og veganere.

  Allergener

  Ingen.

  Anvendelse

  Bland 1,5 skefulde (ca. 50 g) i 100 ml vand.

  Til din egen weight-gain-formulering vil vi foreslå, at 50 g maltodextrin kombineres med 50 g Pure Whey Protein og 10 g Mellemlange Triglycerider.

  Synergister

  Maltodextrin kan skabe en hurtig insulinspike og er derfor meget effektivt, når det kombineres med  KreatinAminosyrer (især Glutamin) og Valleprotein. Man mener nu, at en kombination af Maltodextrin og Druesukker også er en ideel kulhydratløsning efter træning.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK