Almond Butter 1kg

Mandelsmør 1 kg

Almond Butter 1kg

Mandelsmør 1 kg

vegetarisk vegansk gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
Regular Price 139,00 kr Special Price 97,00 kr
SKU
BPF-ABUT-SMOO-1000
In stock
SKU
BPF-ABUT-SMOO-1000
Regular Price 139,00 kr Special Price 97,00 kr
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Højt indhold af protein og fiber
Fyldt med sunde fedtsyrer
100% naturligt uden tilsætningsstoffer

Beskrivelse

Active Foods™ Mandelsmør er helt enkelt 100% rent, naturligt mandelsmør. Det fremstilles udelukkende til BULK POWDERS® af smuttede mandler og indeholder ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler – der er altså ikke tilsat salt, sukker eller palmeolie.

Ernæringsmæssigt er Active Foods™ Mandelsmør fra BULK POWDERS® meget imponerende. Det er ekstremt kalorietæt (612 kcal/100 g) og rigt på protein (25,1 g/100 g) og fiber (10,4 g/100 g). Desuden er det fyldt med sunde monoumættede fedtsyrer (34,1 g/100 g), som kan bidrage til at sænke det dårlige kolesterol og øge det gode kolesterol.

BULK POWDERS® Mandelsmør er det perfekte tilskud til enhver diæt, hvad enten det er en weight gainer diæt eller cutting diæt, og fungerer især godt som en sund og proteinrig snack mellem måltiderne.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Mandelsmør

100% smuttede mandler.

Næringsindhold i Mandelsmør

Pr. 100 g:

Energi kJ/kcal 2534/612, protein 25,1 g, kulhydrat 5,9 g, (heraf sukkerarter) 3,9 g, fedt 55,8 g, (heraf mættede fedtsyrer) 4,4 g, (heraf polyumættede fedtsyrer) 34,1 g, (heraf monoumættede fedtsyrer) 14,2 g, fiber 10,4 g, natrium 0 g.

Egnet til

Vegetarer og veganere.

Allergener

Mandler. Der kan også være spor af jordnødder og andre nødder.

Vejledning

Anvendelse

Forbruget af Active Foods™ Mandelsmør er selvbegrænsende, så vi tilråder, at dette produkt anvendes efter dit næringsbehov.

Bemærk: Produktet kan skille, således at der lægger sig et lag olie på overfladen. Det er helt naturligt, og du skal bare røre i produktet.

På grund af mandlernes naturlige egenskaber, og da der ikke er nogen tilsætningsstoffer, kan produktet have en tør konsistens, så det kan være vanskeligt at smøre ud.

Synergister

Der er ingen direkte synergister til Mandelsmør, men det anvendes ofte sammen med andre produkter fra  BULK POWDERS® Active Foods™-sortimentet, f.eks. Peanut ButterOrganic Virgin Coconut Oil og Flydende, Pasteuriserede Æggehvider.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.