MOBILISE™

MOBILISE™

MOBILISE™

MOBILISE™

gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 239,00 kr Regular Price 319,00 kr
SKU
BPPS-JOIN
In stock
SKU
BPPS-JOIN
As low as 239,00 kr Regular Price 319,00 kr
OP TIL -60% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Vores mest avancerede formel til støtte af dine led
Indeholder 11 stærkt doserede og nøje undersøgte ingredienser
Kan bidrage til normal kollagendannelse og den normale funktion af brusk og knogler*

Beskrivelse

MOBILISE™ – Storbritanniens bedste kosttilskud til leddene?

Udfordringen: “Glem alt om udgifterne, og bare skab det bedst mulige kosttilskud til støtte af leddene*.”

Resultatet: MOBILISE™.

MOBILISE™ er den mest avancerede formel til støtte af leddene* tilgængelig på det britiske marked. Hvis du kigger på andre kosttilskud, så indeholder de normalt en uspecificeret mængde glucosamin, chondroitin og måske lidt af nogle andre ingredienser. Vi er gået langt videre end den tilgang ved at tage 11 populære ingredienser og dosere dem alle på effektive niveauer for at skabe et produkt, der dækker alle punkter, når det drejer sig om støtte til leddene*.

Som altid med vores produkter er vi helt tydelige med vores doseringer i MOBILISE™. Den præcise mængde af hver enkelt ingrediens anføres klart, herunder de ‘urteækvivalente’ værdier, hvor vi har anvendt ingredienser som ingefærekstrakt. Hvis du sammenligner vores doseringer af ingredienserne, vil du kunne se, at formlen er langt mere omfattende end andre kosttilskud til støtte af leddene på markedet i dag.

MOBILISE™ kommer med 180 kapsler i hver æske og er blevet designet til at vare præcis en måned, når de bruges som anvist. Kapslerne er indpakket i blisterpakninger i følge farmaceutiske standarder, så det er let at holde øje med brugen af produktet samt at transportere det.

Vi ved godt, at det kan lyde lidt voldsomt at sige, at MOBILISE™ er Storbritanniens bedste kosttilskud til støtte af leddene. Men prøv den, og hvis du ikke er 100 % tilfreds, får du pengene tilbage!**

* MOBILISE™ indeholder vitamin C, hvilket bidrager til den normale dannelse af kollagen til normal funktion af knogler og brusk.

** MOBILISE™ FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE TILBAGE

*Hvis du ikke er tilfreds med MOBILISE™ og ikke har brugt en urimeligt stor mængde af det, kan du returnere det til vores specificerede returadresse senest 28 dage efter, at du har købt det. Vi krediterer din kundekonto med BULK POINTS™ med en værdi svarende til det returnerede produkt.

MOBILISE™ – Støtte til leddene*

MOBILISE™ indeholder 11 spændende ingredienser, der når de er sammensat, giver omfattende støtte til leddene*. Et dagligt samlet indtag af MOBILISE™ giver en stærk og omfattende dosis på mere end 3,9 g aktive ingredienser. Forskellige mekanismer er også involveret, bl.a.:

Brusk, knogler og kollagen: MOBILISE™ indeholder Vitamin C, hvilket kan bidrage til den normale dannelse af kollagen til normal funktion af knogler og brusk.

Bindevæv: Mangan og kobber er blevet tilsat for at bidrage til den normale dannelse*** og vedligeholdelse**** af bindevæv.

Beskyttelse: Ingefærekstrakt (zingiber officinalis rhizoma) kan hjælpe med at kontrollere betændelse og fremme den normale balance af betændelseshormoner i kroppen*****, og gurkemejeekstrakt (curcuma longa) kan bidrage til at kontrollere betændelsesreaktioner i kroppen.

Reparation: MOBILISE™ indeholder jern, som spiller en rolle i celledelingsprocessen.

Den samlede MOBILISE™-formel består af følgende effektive sammensætning af ingredienser: Glucosaminsulfat 1200 mg, MSM 800 mg, ingefær 750 mg (zingiberis officinale rhizoma ekstrakt 20:1, 37,5 mg), chondroitinsulfat 600 mg, vitamin C 200 mg (250 % RI*), gurkemejeekstrakt (95 % kurkuminoider) 200 mg, hyaluronsyre 150 mg, jern 7 mg (50 % RI*), BioPerine® 5 mg, mangan 2 mg (100 % RI*), kobber 1 mg (100 % RI*).

RI* – Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal).

MOBILISE™ SPOTLYS PÅ INGREDIENSERNE

Glucosaminsulfat 1200 mg: Glucosamin er et aminosukker, der forekommer naturligt i kroppen og har været et populært kosttilskud i en række år. Blandt alle ingredienserne i MOBILISE™ er dette sandsynligvis den mest anerkendte og oftest anvendte ingrediens.

Metylsulfonylmetan (MSM) 800 mg: MSM er en organosulfur-forbindelse, der forekommer naturligt i mennesker, dyr og planter. MSM findes typisk i væsken omkring leddene og bruges ofte som en sulfurdonor til at producere andre kemikalier i kroppen.

Ingefær 750 mg (fra 37,5 mg zingiberis officinale rhizoma-ekstrakt 20:1): Man har indtaget ingefær i tusinder af år, men det er blevet af interesse fornylig som et middel til at bekæmpe betændelse med. Ingefær kan hjælpe med at kontrollere betændelsesreaktionerne i kroppen og kan også hjælpe med til at fremme den normale balance af prostaglandiner, dvs. betændelseshormonerne.

Chondroitinsulfat 600 mg: Chondroitin er et sulfatglykosaminglykan, der udgør en strukturel komponent i brusk. Chondroitinsulfat optages effektivt når størstedelen passerer via mave-tarm-kanalen og finder vej til ledvæske og brusk.

Vitamin C 200 mg: Vitamin C kan bidrage til den normale dannelse af kollagen til normal funktion af knogler og brusk. En 200 mg dosis af vitamin C er medtaget i MOBILISE™ for at vedligeholde den normale funktion af immunsystemet under og efter intensiv fysisk træning og det sikrer, at du passer på mere end bare dine led.

Gurkemejeekstrakt (curcuma longa 95 % kurkuminoider) 200 mg: Gurkemeje har traditionelt været brugt i mad og ayurvedisk medicin i tusinder af år. Gurkemejeekstraktet brugt i Mobilise™ er særligt stærkt og er standardiseret til at indeholde 95 % kurkuminoider, den højeste koncentration der fås på markedet på nuværende tidspunkt. Kurkumin kan hjælpe med at kontrollere betændelsesreaktionerne i kroppen, hvilket gør det til en fantastisk tilføjelse til denne blanding.

Hyaluronsyre 150 mg: Hyaluronsyre er en naturligt produceret geléagtig væske, der fylder mellemrummene i vores led og fungerer som stødpudefaktor. Dens vigtigste rolle er at binde vand i og smøre de bevægelige dele i kroppen, f.eks. dine led og knogler. Mobilise™ indeholder en høj mængde på 150 mg hyaluronsyre pr. dosering med 6 kapsler.

Jern 7 mg: Mobilise™ giver 7 mg jern, et vigtigt mineral. Jern spiller mange roller i kroppen, bl.a. at bidrage til den normale transport af ilt i kroppen, og er også vigtigt for celledelingsprocessen.

BioPerine® 5 mg:  BioPerine® er naturens eget biotilgængelighedsøgende næringsstof udvundet af frugten fra Piper Nigrum L (sort peber), og er medtaget i Mobilise™ for at øge absorptionshastigheden for alle de andre ingredienser. Den ingrediens danner fint par med de to andre krydderier i Mobilise™, ekstrakt af ingefær og gurkemeje.

Mangan 2 mg: Endnu et vigtigt mineral. Mangan kan bidrage til vedligeholdelse af normale knogler, den normale dannelse af bindevæv og beskyttelse af cellerne imod oxidativt stress, hvilket er tre vigtige funktioner for et produkt med fokus på støtte til leddene. Mobilise™ giver 2 mg mangan pr. dosering, hvilket er 100 % af dit daglige referenceindtag.

Kobber 1 mg: Den sidste ingrediens, der færdiggør den omfattende Mobilise™-formel, er kobber, som er endnu et vigtigt mineral. Det bidrager til vedligeholdelse af normalt bindevæv, beskyttelse af cellerne imod oxidativt stress samt den normale transport af jern i kroppen.

***Mangan kan bidrage til normal dannelse af bindevæv.

****Kobber kan bidrage til vedligeholdelse af normalt bindevæv.

*****Ingefær kan hjælpe med at kontrollere betændelsesreaktioner. Ingefær kan hjælpe med at fremme den normale balance af betændelseshormoner (prostaglandiner).

*****Kurkumin kan hjælpe med at kontrollere betændelsesreaktionerne i kroppen.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

6 KAPSLER:

Glucosaminsulfat: 1200 mg

Metylsulfonylmetan (MSM): 800 mg

Ingefær: 750 mg (fra 37,5 mg zingiberis officinale rhizoma ekstrakt 20:1):

Chondroitinsulfat: 600 mg

Vitamin C: 200 mg (250 % RI*)

Gurkemejeekstrakt (95 % kurkuminoider): 200 mg

Hyaluronsyre: 150 mg

Jern: 7 mg (50 % RI*)

BioPerine®: 5 mg

Mangan: 2 mg (100 % RI*)

Kobber: 1 mg (100 % RI*)

*Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Ingredienser:

Glucosaminsulfat (krebsdyr, bløddyr), MSM (metylsulfonylmetan (siliciumdioxid)), kapselskal (hypromellose, titaniumoxid), chondroitinsulfat (fisk, bløddyr), askorbinsyre (hypromellose), gurkemeje (curcuma longa) ekstrakt 95 % kurkuminoider, mikrokrystallinsk cellulose, hyaluronsyre natrium, magnesiumstearat, siliciumdioxid, ingefær (zingiberis rhizoma) ekstrakt 20:1, ferrofumarat, mangansulfat, BioPerine® (ekstrakt af sort peber), kobbersulfat.

Egnet til:

GMO-fri kost, glutenfri kost, kost fri for mælkeprodukter, laktosefri kost, sojafri kost.

Vejledning

Fanen Vejledning:

Tag 6 kapsler jævnt fordelt ud over dagen, helst med et måltid. Du kan f.eks. tage 2 kapsler til morgenmaden, 2 til frokost og 2 til aftensmaden.

Relaterede produkter:

MOBILISE™ er en omfattende formel til støtte af leddene, der fører an på markedet. Det kan også tages sammen med andre produkter i vores udvalg, bl.a. Cissus Quadrangularis og PROM3GA™.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.