Organic Baobab Powder

Økologisk Baobabpulver

Organic Baobab Powder

Økologisk Baobabpulver

glutenfri gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri Økologisk sojafri vegansk vegetarisk ...
As low as 49,00 kr
SKU
BPB-BAOB
In stock
SKU
BPB-BAOB
As low as 49,00 kr
-30% produktet – brug 300+kr Brug kode DROP1S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
100% økologisk baobabpulver
Økologisk certificering fra den britiske Soil Association
Kilde til kalium, magnesium & C-vitamin

Beskrivelse

BULK POWDERS® Økologisk Baobabpulver er 100% ren frugt i sin helt naturlige form. Det er muligt, fordi baobab som noget helt unikt tørrer naturligt på grenen og ikke skal tørres på anden måde. Økologisk Baobabpulver er med over 54% fiberindhold en glimrende kilde til fiber. Det er også en kilde til c-vitamin og calcium.

Økologisk Baobabpulver er fyldt med næringsstoffer og har derudover en dejlig smag med et kick af citrus. Den fantastiske smag gør, at det er en god tilsætning til mad og drikke, f.eks. smoothies, saft og yoghurt.  

Soil Association-akkreditering sikrer, at Økologisk Baobabpulver overholder de strengeste standarder for bæredygtighed og kvalitet. Akkrediteringen dækker dyrkning, høst, forarbejdning, emballering, transport og salg af produktet.

BULK POWDERS® tilbyder Økologisk Baobabpulver af bedste kvalitet til den bedste pris. 

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Økologisk Baobabpulver

100% økologisk baobabpulp.  

Næringsindhold i Økologisk Baobabpulver

Pr. portion på 5 g

kJ: 46, kcal: 11, Fedt: 0,01 g (Heraf mættede fedtsyrer: Spor), Kulhydrat: 1,3 g (Heraf sukkerarter: 0,9 g), Fiber: 2,7 g, Protein: 0,1 g, Salt: Spor

Pr. 100 g

kJ: 915, kcal: 222, Fedt: 0,2 g (Heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g), Kulhydrat: 26,0 g (Heraf sukkerarter: 17,0 g), Fiber: 54,0 g, Protein: 2,0 g, Salt: 0,01 g

C-vitamin: 104 mg

Kalium: 2270 mg

Calcium: 339 mg

Magnesium: 148 mg

Egnet til

Vegetarer, veganere, glutenfri kost, kost fri for mælkeprodukter, lactosefri kost, sojafri kost.

Allergener

Ingen. 

Vejledning

Anvendelse

Bland 1,5 skefuld (ca. 5 g) Økologisk Baobabpulver i 200 ml vand i en shaker. Du kan også tilsætte produktet til smoothies, saft, kornprodukter eller yoghurt eller bruge det som ingrediens i almindelige koge- og bageopskrifter.

Synergister

Økologisk Baobabpulver kan tilsættes til Instant BCAA eller Essentielle Aminosyrer for at få en naturlig kilde til elektrolytter eller til kulhydrater som Dextrose, Maltodextrin eller Vitargo® for at få en naturlig energidrik. 

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.