Organic Turmeric Powder

Økologisk Gurkemejepulver

Organic Turmeric Powder

Økologisk Gurkemejepulver

vegetarisk vegansk Økologisk gmo-fri glutenfri uden mejeriprodukter laktosefri sojafri ...
As low as 25,00 kr
SKU
BPB-TURM
In stock
SKU
BPB-TURM
As low as 25,00 kr
-50% produktet – brug 300+kr Brug kode WOW50S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
100 % økologisk gurkemejepulver
Fremstillet af rhizomer og rødder fra planten Curcuma Longa
Garanteret økologisk af den britiske Soil Association

Beskrivelse

HVAD ER ØKOLOGISK GURKEMEJEPULVER?

Gurkemeje er medlem af ingefærfamilien og er sandsynligvis mest kendt som en af bestanddelene i karrypulver. Det har en gulorange farve og har en kraftig, men lækker, smag. Det udvindes af rødder og rhizomer fra planten Curcuma Longa, der vokser naturligt i det nordlige Indien, hvor den trives på grund af det varme og fugtige klima.

Curcuma Longa har været brugt i ayurvedisk medicin og healing og er nu ved at blive populær som ingrediens i mad. Curcumin er det aktive stof i Gurkemejepulver og er blandt andet kendt for sine antiinflammatoriske egenskaber. Curcuminoiderne er det, der giver den velkendte gule farve i både curcumin og Gurkemejepulver.

BULK POWDERS® Økologisk Gurkemejepulver er et gulorange pulver med en karakteristisk duft. Det har en klassisk stærk peberagtig smag og er derfor en fantastisk ingrediens i hjemmelavet indisk mad, smoothies og latte, hvor det giver et antioxidantboost og samtidig en meget dyb smag.

FORDELE VED ØKOLOGISK GURKEMEJEPULVER

  • 100% økologisk gurkemejepulver
  • Stærk urt i ayurvedisk medicin
  • Næringstæt pulver
  • Højt fiberindhold og kilde til protein
  • Sukkerfrit
  • Lækker klassisk gurkemejesmag
  • Naturlig kilde til curcumin og curcuminoider
  • Tilsættes til smoothies, indisk mad, bagværk eller varme drikke
  • Garanteret økologiske af den britiske Soil Association


HVEM ER ØKOLOGISK GURKEMEJEPULVER TIL?

Økologisk Gurkemejepulver giver hele 22 g fiber pr. 100 g og er perfekt, hvis man er på udkig efter en ekstra kilde til fiber og smag i kosten. Det er fantastisk at tilsætte til varm mælk eller andre varme drikke, hvor man får alle de gavnlige virkninger. Det kan også drysses ud over morgengrøden eller myslien eller tilsættes til smoothies for at give ekstra smag. Gurkemejepulver er kilde til protein og giver 11 g pr. 100 g pulver. Det er naturligvis også sukkerfrit og er derfor egnet til alle, som gerne vil mindske deres sukkerindtag.

BULK POWDERS® ØKOLOGISK CERTIFICERING

BULK POWDERS® produkter med den britiske Soil Associations logo er garanteret økologiske af den britiske Soil Association. Det betyder, at produktet overholder de strengeste standarder for bæredygtighed og kvalitet. Soil Association Certification er Storbritanniens øverste certificeringsorgan og står for over 70% af alle økologiske produkter, der sælges i Storbritannien. De dækker alle aspekter af madens vej, herunder dyrkning, høst, forarbejdning, emballering, transport og salg. Denne certificering er garanti for, at produktet er 100% økologisk. 

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

NÆRINGSINDHOLD

100 % økologisk gurkemejepulver

Pr. portion på 5 g Pr. 100g
Energi kcal/KJ 18/76 363/1518
Fedt
Heraf mættede fedtsyrer
0.6g
0.2g
11.0g
3.0g
Kulhydrat
Heraf sukkerarter
2.2g
0.0g
44.0g
0.0g
Fiber 1.1g 22.0g
Protein 0.6g 11.0g
Salt 0.00g 0.00g

EGNET TIL

Vegetarer, veganere, glutenfri kost, sojafri kost, kost fri for mælkeprodukter, lactoseintolerante.

ALLERGENER

Ingen.

Vejledning

ANVENDELSE

5 g Økologisk Gurkemejepulver blandes i 200 ml vand i en shaker. Du kan også tilsætte produktet til smoothies, indisk mad, latte eller yoghurt eller bruge det som ingrediens i almindelige mad- og bageopskrifter. 

RELATEREDE PRODUKTER

BULK POWDERS™ Økologisk Gurkemejepulver kan fint kombineres med Økologisk Kokospalmesukker og vegansk mælk til din helt egen gurkemejelatte. Det passer også glimrende til andre produkter i BULK POWDERS™ produktserien, f.eks. Økologisk Lucumapulver og Økologisk Baobabpulver.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.