Organic Virgin Coconut Oil

Økologisk Jomfru Kokosolie

Organic Virgin Coconut Oil

Økologisk Jomfru Kokosolie

glutenfri gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri Økologisk sojafri vegansk vegetarisk ...
As low as 64,00 kr Regular Price 99,00 kr
SKU
BPF-OVCO
In stock
SKU
BPF-OVCO
As low as 64,00 kr Regular Price 99,00 kr
OP TIL -80% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Ekstremt sund madlavningsolie
Fyldt med MST'er og laurinsyre
Meget alsidig - kan bruges til flere formål

Beskrivelse

Hvad er Økologisk Jomfru Kokosolie?

BULK POWDERS® Økologisk Jomfru Kokosolie er endnu et højkvalitetsprodukt i vores voksende Active Foods sortiment.

Ernæringsmæssigt er der mange fordele. Kokosolien er kolesterolfri og indeholder ingen transfedtsyrer. Den er imidlertid pakket med mellemlange triglycerider (MCT'er), især laurinsyre. Økologisk Jomfru Kokosolie indeholder faktisk mere laurinsyre end nogen anden fødekilde, da hele 50% af fedtindholdet er heraf.

Denne kokosolie er fremstillet af kokoskød og er en ideel erstatning for andre olier og oliebaserede produkter som vegetabilsk olie, olivenolie og smør / margarine. Brug den, som du ville bruge de andre produkter og drag fordel af dens fantastiske ernæringsprofil og gode smag.

Hvilke fordele er der ved at bruge kokosolie?

 • Fuld af MCT fedtsyrer 
 • Kolesterol fri
 • Ingen transfedtsyrer 
 • Let fordøjelige MCT'er i stedet for LCT'er 
 • Dette omfatter Lauric Acid, som omfatter 50% af fedtindholdet 
 • Kalorietæt fødevareprodukt - perfekt til sund vægtforøgelse 
 • 100% økologisk og etisk hentet 
 • Koldpresset 
 • Øjeblikkelig energikilde 
 • Mild kokosnøddesmag - supplerer de fleste retter 
 • Tilsæt til en drink for at øge næringsværdien 
 • Fantastisk til stegning  
 • Kan også bruges på hud og hår!

Hvorfor købe Økologisk Jomfru Kokosolie?

BULK POWDERS® kokosolien er af absolut højeste kvalitet, og proveniens er garanteret. Som navnet antyder, er det 100% økologisk og også etisk hentet.

I modsætning til almindelig "kokosolie", udvindes BULK POWDERS® kokosolien direkte fra kokosnødens kød uden brug af kemikalier og høje temperaturer. Den er ikke bleget, raffineret, deodoriseret eller hydrogeneret og indeholder ikke andet end ren økologisk jomfrukokosolie. Denne omhyggelige produktionsproces sørger for et ultrarent produkt med en uovertruffen ernæringsmæssig profil.

Denn olie er ikke bleget, deodoriseret, raffineret eller hydrogeneret, og indeholder heller ikke GMO-ingredienser.

Denne olie kan også bruges som fugtighedscreme, da den er ekstremt nærende og eksfolierende og hjælper med at beskytte huden mod frie radikaler.

Hvem er Økologisk Jomfru Kokosolie særligt egnet til?

Økologisk Jomfru Kokosolie er ideel til alle - fra bodybuilders og powerlifters til udholdenhedsatleter og fitness personer. Kokosolie er ideel til dem, der søger alternative kilder til vegetabilsk olie, olivenolie og smør / margarine. Kokosolie er også velegnet til dem, der søger en næringsrig kilde til fedtstoffer; rig på MCT'er. Olien kan også bruges til at forny nye, spændende opskrifter.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Økologisk Jomfru Kokosolie

100% koldpresset økologisk jomfrukokosolie GMO-fri. Ikke bleget, raffineret, deodoriseret eller hydrogeneret.

Næringsindhold i Økologisk Jomfru Kokosolie

Pr. 100 g:

Energi kJ/kcal 3760/900, protein 0 g, kulhydrat 0 g, fedt 100 g, (heraf mættede fedtsyrer) 92,9 g, (heraf polyumættede fedtsyrer) 1,2 g, (heraf monoumættede fedtsyrer) 5,9 g, kolesterol 0 g, fiber 0 g, natrium 0 g.

Egnet til

Vegetarer og veganere.

Allergener

Økologisk Jomfru Kokosolie er fremstillet af kokosnødder. Da kokosnødder kun er en fjern slægtning til nødder, er det usandsynligt, at der vil opstå allergiske reaktioner, men spørg din læge eller speciallæge, før du bruger produktet.


Vejledning

Anvendelse

Økologisk Jomfru Kokosolie er ekstremt alsidig, men anvendes primært til madlavning, stegning og bagning og ofte i stedet for olivenolie, solsikkeolie, smør eller margarine.

Den bedste måde at opnå den største ernæringsmæssige fordel af dette produkt, er ved at bruge den til stegning fremfor andre olier. Olivenolie, som et eksempel, er fantastisk som salatdressing, men bør ikke bruges til stegning eller noget, der involverer varme overhovedet, da varmen forårsager oxidative skader. Organisk jomfrukokosolie er på den anden side stabil nok til at modstå denne oxidative skade og bevarer sin ernæringsmæssige godhed.

Synergister

Fødevarer som Kokosmel og flydende, Pasteuriserede Æggehvider anvendes ofte sammen med Økologisk Jomfru Kokosolie.

Opbevaring

Opbevar tørt og køligt, væk fra direkte sollys og stærkt lugtende madvarer. Efter åbning bør låget altid skrues sikkert på. Bemærk at olien kan smelte ved højere dagstemperaturer og blive flydende. Dette er helt normalt om sommeren. Hvis man ønsker produktet fast igen, kan det placeres i køleskabet indtil den ønskede konsistens er nået. 

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.