Organic Pure Whey Protein™

Økologisk Whey Proteinpulver

Organic Pure Whey Protein™

Økologisk Whey Proteinpulver

vegetarisk gmo-fri glutenfri sojafri ...
As low as 179,00 kr
SKU
BPB-OWPC
In stock
SKU
BPB-OWPC
As low as 179,00 kr
35% på dette produkt - Brug kode TIER1S
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
Certificeret økologisk af The Soil Association
100% Whey Proteinkoncentrat
Udelukkende naturlige ingredienser

Beskrivelse

HVAD ER ØKOLOGISK WHEY PROTEINPULVER?

Økologisk Whey Proteinpulver er lavet af 100% whey proteinkoncentrat, der er certificeret økologisk af The Soil Association. Det betyder at det møder de højeste standarder inden for bæredygtighed og kvalitet, fra råvare til det færdige produkt står på dit bord. Valleproteinet kommer europæiske græsfodrede køer og indeholder massive 80% protein.

Med over 20 g protein pr. portion kan Økologisk Whey Proteinpulver bidrage til at opbygge og vedligeholde muskelmasse, når det indtages sammen med en balanceret kost. Som følge af det høje proteinindhold og den komplette aminosyreprofil, er Økologisk Whey Proteinpulver perfekt at indtage når som helst i løbet af dagen for at øge det daglige proteinindtag. Det hurtigt optagelige protein i produktet gør også, at det er et ideelt protein at indtage efter træning.

Og det er ikke alt - Økologisk Whey Proteinpulver er lavet af 100% naturlige ingredienser, så der er ikke brugt kunstige sødemidler, smage eller farver. Derudover er der ikke benyttet soja eller lecithin, da der i stedet er brugt solsikkelecithin for at forbedre opblandingsevnen.

FORDELE VED ØKOLOGISK WHEY PROTEINPULVER

  • Certificeret økologisk af The Soil Association

  • Udelukkende naturlige ingredienser

  • Ingen kunstige sødemidler, smage eller farver

  • 100% rent whey proteinkoncentrat

  • Mere end 20 g protein per portion

  • Intet tilsat sukker

  • Sojafri

  • Whey fra europæiske, græsfodrede køer

HVEM ER ØKOLOGISK PROTEINPULVER EGNET TIL?

Whey Proteinpulver er egnet til alle, som vil øge deres daglige proteinindtag på en nem måde med en proteinshake, der smager godt, blandes nemt og er af højeste kvalitet - alt sammen til en lav pris.

Dette Økologiske Proteinpulver er specielt egnet til personer, der gerne vil øge deres muskelmasse, da protein medvirker til at øge muskelmassen.

BULK POWDERS® ØKOLOGISKE CERTIFIKATION

Når du køber et BULK POWDERS® produkt med et Soil Association logo, så kan du være 100% sikker på, at produktet er blevet økologisk certificeret af the Soil Association. Det betyder, at det møder de højeste standarder inden for bæredygtighed og kvalitet, fra råvare til det færdige produkt står på dit bord. The Soil Association er UKs største økologiske certificeringsstyrelse og er ansvarlige for 70% af alle økologiske produkter solgt i UK. De dækker alle aspekter af et produkts tilblivelse: fra måden det bliver groet, høstet, produceret, pakket, transporteret og i sidste ende solgt på.


Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredients:

Økologisk Valleproteinkoncentrat (100%).

 

Per 100g

Energi: 1554kJ / 367kcal

Fedt: 5.0g

Af hvilke mættet: 0.3g

Kulhydrater: 3.5g

Af hvilke sukker: 3.5g

Fiber: 0.0g

Protein: 80.0g

Salt: 0.51g

 

Per 30g portion

Energi: 466kJ / 110kcal

Fedt: 1.5g

Af hvilke mættede: 0.1g

Kulhydrater: 1.1g

Af hvilke sukker: 1.1g

Fiber: 0.0g

Protein: 24.0g

Salt: 0.15g

 Vejledning

DIRECTIONS TAB

Bland 1 scoop (ca. 30g) Økologisk Whey Proteinpulver med 200ml vand i en BULK POWDERS™ Shaker.

Related Products:

Økologisk Whey Proteinpulver går godt sammen andre produkter i BULK POWDERS™ økologiske produkter, såsom Økologisk Lucumapulver, Økologisk Kakaopulver og Økologisk Moringapulver.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.