1 Calorie Spray

Oliespray med 1 kalorie

Oliespray med 1 kalorie
1 Calorie Spray

Oliespray med 1 kalorie

glutenfri gmo-fri laktosefri ingen tilsat mejeri sojafri vegansk vegetarisk ...
As low as 29,00 kr Regular Price 39,00 kr
SKU
BPF-1CSP
In stock
SKU
BPF-1CSP
As low as 29,00 kr Regular Price 39,00 kr
OP TIL -70% - INGEN KODE NØDVENDIG
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
100% ekstra jomfru olivenolie
Fremstillet i Spanien
Kontrolleret portion med 1 kcal pr. sprøjt

Beskrivelse

Hvad er Oliespray Med 1 Kalorie?

Denne oliespray er den bedste måde at styre dine kalorier på, mens du tilføjer forbløffende smag til din mad. Som navnet antyder, giver hvert sprøjt kun 1,7 kcal, så du ved præcis, hvor mange kalorier du tilføjer til dine måltider.

Mange andre olivenoliesprays på markedet indeholder ofte tilsatte ingredienser, såsom fortykningsmidler og emulgatorer. BULK POWDERS® olivenoliespray er imidlertid hentet fra 100% spansk ekstra jomfru olivenolie, hvilket betyder, at der absolut ikke er tilsætningsstoffer eller fyldstoffer. Ekstra jomfru olivenolie er den højeste kvalitet olivenolie klassificering uden mangler og med en smag af friske oliven. Den fremstilles udelukkende mekanisk uden brug af opløsningsmidler og under temperaturer, der ikke vil nedbryde olien på nogen måde.

De oliven, der anvendes i dette produkt, vælges omhyggeligt, er koldpresset og uraffineret. Denne unikke proces, der har været brugt i årtier, producerer en sensationel olivenolie med en delikat frugtagtig smag og afbalanceret duft, der gør den perfekt til salater, dressing eller smagsstoffer.

Du sprøjter den simpelthen ud over salaten, bladgrøntsagerne eller pastaen for at få en lækker dressing, eller du kan bruge den til at marinere fjerkræ, fisk eller kød og få alt det gode fra den. Prøv at kombinere med saften af en frisk citron for at gøre en fantastisk dressing til salater.

Fordele ved Oliespray Med 1 Kalorie

  • Overlegen olivenolie til salater og dressinger 
  • Kan bruges til madlavning 
  • Unik spraymekanisme 
  • Kontrolleret servering med kun 1 kcal pr. sprøjt 
  • Produkt fra Spanien 
  • 100% Ekstra jomfru olivenolie 
  • Ingen tilsætningsstoffer, såsom emulgeringsmidler og fortykningsmidler 
  • Enestående smag og ernæringsprofil


Hvorfor købe Oliespray Med 1 Kalorie?

Denne oliespray er hentet fra 100% spansk ekstra jomfru olivenolie fra det sydlige Spanien. Det har ingen skjulte fyldstoffer, og den giver derfor en enestående ernæringsprofil. På grund af den fremragende smag er det den perfekte tilsætning til mange fødevarer såsom salater, pastaretter eller et stort udvalg af kød, fisk og fjerkræ. Den unikke sprøjtemekanisme gør det endnu nemmere at kontrollere dine samlede kalorier - giver kun 1 kcal pr. sprøjt.

Hvem er Oliespray Med 1 Kalorie særligt egnet til?

Produktet er ideelt til dem, der leder efter en overlegen olivenolie, mens man kontrollerer antallet af kalorier i deres kost. Det er også den perfekte olie til at tilføje ekstraordinær smag til en række fødevarer.

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Ernæring

Ingredienser i Oliespray Med 1 Kalorie

Ekstra jomfruolivenolie (100% spansk produkt). 

Næringsindhold i Oliespray Med 1 Kalorie

 

Pr. 100 ml

1 sprøjt (0,2 ml)

Energi

3404 kJ/828 kcal

7 kJ/1,7 kcal

Fedt

92,0 g

0,2 g

heraf mættede fedtsyrer

13,0 g

0,0 g

Kulhydrat

0,0 g

0,0 g

heraf sukkerarter

0,0 g

0,0 g

Fiber

0,0 g

0,0 g

Protein

0,0 g

0,0 g

Salt

0,0 g

0,0 g

 *Referenceindtag, RI (voksen): Energi 8400 kJ/2000 kcal, fedt 70 g, mættede fedtsyrer 20 g, sukker 90 g, salt 6 g.

Egnet til

Veganere, vegetarer, laktosefri, glutenfri, sojafri, GMO-fri.

Allergener

Ingen.

Vejledning

Anvendelse

Fjern låget, og sprøjt 2-3 gange ud over salaten, bladgrøntsagerne eller pastaen for at få en lækker dressing, eller brug den til at marinere fjerkræ, fisk eller kød.

Opbevares tørt og køligt og på afstand af varmekilder og direkte lys. Dette produkt kan blive grumset ved temperaturer under 7 °C. Det er helt normalt, og olien bliver klar igen, når den varmes lidt op. Må ikke opbevares i køleskab.

Synergister

Oliespray med 1 kalorie kan kombineres med forskellige ACTIVE FOODS-produkter, f.eks. Økologisk Jomfru Kokosolie, Peanut Butter og Flydende, Pasteuriserede Æggehvider

Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

Anmeldelser

#BeMoreDoMore

Følg os på sociale @bulkpowders

Hold kontakten

Kunne du tænke dig at få rabatter og fitness-tip leveret direkte til din indbakke? Du ved hvad du skal gøre.