Bulk Powders
Tid indtil næste afsendelse
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
 • :
 • 0
 • 0
Laveste Priser Spar op til 60%
Fri Fragt Ordrer over 500 Kr
Til at stole på Transparent, gennemtestet
Største udvalg 1200+ produkter
69,00 DKK
Peanut Butter 1kg

1824957886 // 172.24.48.107 Peanut Butter 1kg

 •  
 •  
 •  
 • 100 % naturligt peanut butter uden tilsætningsstoffer
 • Ingen salt, sukker, palmeolie eller konserveringsmidler
 • Højt indhold af protein og sunde fedtsyrer
Kvalitetsgodkendt

BULK POWDERS® kvalitetssikring strækker sig gennem hele produktionen – uanset om det er at finde den rette råvare, producere under kliniske tilstande eller at gennemteste hvert enkelt produkt.

Højeste Kvalitet

BULK POWDERS® bruger altid de fineste råvarer, uanset hvad de koster. Der er ingen billige fyldstoffer – hver eneste ingrediens i hvert eneste produkt er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet.

Atletgodkendt

BULK POWDERS® store udvalg af produkter bruges af eliteatleter på alle niveauer – fra motionister op til olympiske atleter og verdensmestre.

5 15

  Dette produkt er desværre ikke på lager.

  {{ product.basePrice | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  • Køb {{ tp.price_qty | number : 0 }} for {{ tp.website_price | bpCurrency: "kr" : "," : true }} kr pr. stk og spar {{ product.getPercentageSaved(tp) }}%
  {{ product.getOldPrice() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }} {{ product.getPrice(product.qty) | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}
  {{ product.getPricePerServing() | bpCurrency: 'kr': ',' : true }}/portioner
  Please select all required options.
  {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000 ) * 2 }}
  BULK POINTS™

  Køb denne for at optjene {{ product.floor( product.floor( product.getPrice(product.qty) ) / 10.0000) * 2 }} BULK POINT™ du kan bruge til at spare på fremtidige køb.

  Dette kunne også være interessant for dig...

  BULK POWDERS™ Peanut Butter - Europas Billigste Peanut Butter

  BULK POWDERS™ Peanut Butter indeholder hele 1 kg af det bedste og reneste peanutbutter pr. beholder. Dette utroligt rene produkt er fremstillet af 100 % peanuts og absolut intet andet. Det betyder ingen tilsat salt, sukker, palmeolie, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer – bare lækkert peanut butter i en kæmpe portion på 1 kg til en uovertruffent lav pris.

  BULK POWDERS™ Peanut Butter er fyldt med protein (29g/100g), hvilket gør det ideelt til alle, som gerne vil opbygge fedtfri muskelmasse. Det høje indhold af monoumættede og polyumættede fedtsyrer (35 g/100 g) gør det også til et sundt valg, da disse fedtsyrer har vist sig at sænke kolesterolet og reducere risikoen for hjertesygdom. Det har også et højt fiberindhold med hele 7,9 g pr. 100 g.

  Peanut butter uden tilsat sukker, salt eller palmeolie

  Hos BULK POWDERS™ tror vi på transparens og simple, gode råvarer. Derfor har vi ikke tilsat andet end peanuts i vores peanut butter.

  Hvor andre tilsætter salt, sukker eller palmeolie for at få prisen ned eller på anden vis prøve at "forbedre" produktet, så vil vi hellere lade det være op til vores kunder at prøve forbedre på vores peanut butter!

  Man kan for eksempel bruge det som dip til grønsagssnacks, bruge det som pålæg eller bare spise det direkte fra spanden!

  crunchy eller smooth peanut butter

  Konsistensen af vores peanut butter er også helt i top. Da det er et 100% naturprodukt kan konsistensen godt variere fra gang til gang, men du er altid sikker på en lækker smagsoplevelse.

  Vores smooth peanut butter er silkeglat og smøres nemt på brødet. Vores crunchy peanut butter er tilsat peanutstykker, så man får lidt knas og mere tekstur i sin peanut butter. Begge to smager fantastisk med en god syltetøj eller med honning på.

  Dette 100 % naturlige Peanut Butter, som kun fås hos BULK POWDERS™, er perfekt som en sund, proteinrig snack mellem måltiderne og perfekt komplement til alle vores weight gainer produkter. Spis det lige fra beholderen, smør en sandwich, eller tilsæt det til en proteinshake!

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

  Ingredienser i Peanut Butter

  100 % hele, ristede peanuts.

  Næringsindhold i Peanut Butter

  Per 100 g:

  Energi kJ/kcal 2341/564, protein 29,1 g, kulhydrat 11,8 g, (heraf sukkerarter) 5,8 g, fedt 46,1 g, (heraf mættede fedtsyrer) 8,2 g, (heraf polyumættede fedtsyrer) 21,1 g,(heraf monoumættede fedtsyrer) 14,3 g, fiber 7,9 g, natrium 0 g.

  Egnet til

  Vegetarer og veganere.

  Allergener

  Peanuts. Der kan også være spor af andre nødder.

   

   

  Anvendelse

  Forbruget af Active Foods™ Peanut Butter er selvbegrænsende, så vi tilråder, at dette produkt anvendes efter dit næringsbehov.

  Bemærk: Produktet kan skille, således at der lægger sig et lag olie på overfladen. Det er helt naturligt, og du skal bare røre i produktet.

  Synergister

  Produkter, som almindeligvis anvendes sammen med Peanut Butter er Instant Havregryn, Pure Whey Protein, Complete Protein Blend ogFlydende,Pasteuriserede Æggehvider.

  Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.

   {{ r.name }} {{ r.date }}

  * Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

  Hvordan vurderer du dette produkt?

  {{ reviews.formMessage }}
  Vælg antal stjerner

  Kun registrerede brugere kan lave anmeldelser. Vær venlig at logge ind eller opret en konto

  Anmeldelser

  ''Anything you want!'' Review by Mihai L.S.
  Fra smag til pris er super pasende. (Posted on 09/10/2017)
  Godt produkt, men besværlig indpakning Review by Simona
  Jeg synes at det er en rigtig god peanutbutter, valgte den med knas, dog er der ikke super meget knas i. Den eneste kritik jeg har er, at emballagen er virkelig irriterende. Jeg synes låget er svært at hive op, og ville ønske at der var skruelåg i stedet for. Plus, indpakningen er "for stor" kontra hvor meget produkt der er i, så synes godt de kunne lave bøtten mindre. (Posted on 29/08/2017)
  super godt produkt Review by john Eskelund
  super god peanutbutter, til en super god pris - jeg er glad (: (Posted on 17/08/2017)
  Helt fantastisk! Review by Kathrine
  Denne peanutbutter er uden sammenligning den bedste på markedet - jeg har prøvet så mange fordi jeg ELSKER peanutbutter, men denne er virkelig god, og så kan man spise den med god samvittighed fordi den er helt uden tilsætningsstoffer. (Posted on 22/04/2017)
  Fantastisk godt! Review by Frederikke
  Jeg synes det smager utrolig godt. Dog ville jeg ønske at den med knas havde lidt større stykker knas, men stadig et virkelig godt produkt. Smager utrolig godt på et æble skåret i skiver. (Posted on 02/03/2017)
  Fantastisk produkt Review by Kaspar
  Smag, konsistens og kvalitet er helt i top! (Posted on 20/01/2017)
  NOOOOMS! Review by Keshodk
  Smager helt igennem fantastisk!!! (Posted on 25/08/2016)
  Fantastisk Review by Mette Drøger
  Elsker det. Lækker smag og konsistens (Posted on 22/07/2016)
  Min favorit PB! Review by Louise
  God konsistens og lækker smag -helt uden at være for tør!
  Absolut favoritten efter at have prøvet flere forskellige. (Posted on 17/06/2016)
  Lækker smag Review by Mie
  Dejlig smag, behøver kun et tyndt lag. Og rigtig god pris. (Posted on 02/04/2016)
  Kvalitets Peanutbutter Review by Daniel Nielsen
  Smager både lækkert og er af høj kvalitet! (Posted on 19/04/2015)
  Super Produkt intet mindre Review by JBH
  Smager alt for godt kan varmt anbefales den var væk under 6 dage sådan en 1kg spand (Posted on 31/03/2015)
  Alt for godt Review by Jan
  Super smag og den med knas den var væk på 5 dage 1kg :D (Posted on 31/03/2015)
  Bedste Peanutbutter Review by Michelle
  Nu har jeg aldrig været glad for peanutbutter jeg købte i normale butikker her hjemme, og jeg har prøvet en del forskællige mærker igennem tiden både øko og normal. Men den her, jeg elsker den. Den har en god mild peanut smag og bedre konsistent end nogen andre Peanut butter jeg har smagt! Med det sagt, hvis du normalt har svært ved at få peanutbutter ned. Så prøv den her, hvis det er noget som du vil have på din kostliste. Kan klart anbefales! har allerede fået 2 af mine venner til at købe den og de syndes den er fantastisk. (Posted on 25/02/2015)
  Kan ikke få nok! Review by Martin
  Det er super billigt og smager godt. En god tilføjelse til min træning, eller når jeg bare har lyst til en peanut butter og jelly sandwich :) (Posted on 30/11/2014)

  Anmeldelser

  99%

  15 Anmeldelser

  {{ star.id }} {{ star.count }}
  Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter

  {{ ppc.message }}

  bare indtast følgende kode på 'din kurv' siden

  {{ ppc.code }}
  OK