LAVESTE PRISER
SPAR OP TIL 60%
FRI FRAGT
ORDRER OVER 500 KR
TIL AT STOLE PÅ
TRANSPARENT, GENNEMTESTET
STØRSTE UDVALG
1200+ PRODUKTER
Performance Tank Top

Performance Tank Top

Performance Tank Top

Performance Tank Top

...
As low as 199,00 kr
SKU
BULW-VEST
In stock
SKU
BULW-VEST
As low as 199,00 kr
25% produktet – brug 250+kr Brug kode GETSHOPPINGS
Gratis Levering
På ordre over 500 kr.
BULK POINTS™

Svedtransporterende
Afslappet Fit
Kurvet søm

Beskrivelse

Hvad er Performance Tank Top?

Vis verden, hvad du er lavet af, bogstaveligt talt, med en lang tank top i et afslappet fit, designet for ultimativ komfort og stil.

Vores Performance Tank Top er en premium fitness tank top, der er eksklusiv til BULKWEAR®-linjen.

Med fem forskellige farver ser vores Performance Tank Top godt ud både inden- og udenfor fitnesscentret. For at sikre at dette både er funktionelt og stilet, har vi gået efter premium tekstiler med svedtransporterende egenskaber til at opsuge og transportere sveden væk mens du træner. Vi har kombineret dette med afslappet fit og kurvet søm for både stil og komfort.

Hele BULKWEAR®-linjen tilbyder premium, stilet træningstøj. Det anvender premium tekstiler, mens stil og fit er valgt med omhu for at forbedre fysikken. BULKWEAR® Performance Tank Top er ingen undtagelse og er et must-have i enhvers garderobe.

Pasform

Vi er gået efter et tilspidset, afslappet fit med kurvet søm, der ikke begrænser dine bevægelser. Måden, som stoffet er blevet skåret, vil ikke kun klæde din fysik, men også gøre det uden at begrænse dine bevægelser og performance. Derudover har vi valgt et mere fuldstændigt klip for at sikre den ultimative komfort.

For mere information om pasform, se vores størrelsesguide nederst på siden.

Tekstiler

Vi har omhyggeligt valgt et premium svedtransporterende stof. Dette sikrer, at du kan bevæge dig frit og nemt igennem selv den hårdeste træning, mens stoffet transporterer sveden væk.

Størrelsesguide

Det er vigtigt for os, at du finder den rigtige pasform. Vi har udtænkt en omfattende størrelsesguide til at eliminere ethvert gætværk og sørge for, at du vælger den rigtige størrelse. Hvis du falder mellem to størrelser, foreslår vi at gå op i en størrelse, hvis du vil have en lidt løsere pasform; eller ned i størrelse, hvis du foretrækker en strammere pasform.

SizeChest - CM (IN.)Front Length - CM (IN.)
S98 (38-39)69 (27)
M103 (40-41)72 (28)
L108 (42-43)74 (29)
XL113 (44-45)77 (30)


Bemærk: Individuelle resultater varierer. Individer reagerer forskelligt. De indikerede resultater beskrives ud fra en formodning om en passende kost- og træningsplan.
Læs mere

Anmeldelser